I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i felmarknader. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Mismarkets och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmismarkets.com
???? företaget*MIMARKETS Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresskontakt från formuläret på hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ Mismarkets ägs av MISMARKETS Ltd, företaget nämner inte var ligger, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi över till att analysera kontotyperna som Mismarkets erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Mismarkets hemsida

Mismarkets ger en förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

+45 91300472 (Latinamerika)

+45 91300473 (Europa)

???? Slutlig utvärdering av felmarknader ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED felmarknader.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Mismarkets:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Mismarkets har en nära relation med NuvoMarkets, en mäklare med ett uselt rykte och klagomål mot honom, anklagad för att ha lurat sina användare.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Mismarkets? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Mismarkets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av felmarknader

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar felmarknader

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera felmarknader?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Mismarkets en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Mismarkets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Mismarkets pålitlig?

Nej. Mismarkets är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Mismarkets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Mismarkets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

35 kommentarer om «Är Mismarkets en bluff? 2023 recensioner»

 1. Brunaktig hud svar

  Jag vill rapportera allt dessa bedragare säger till mig efter att ha stulit 22.000 XNUMX. Jag kommer att kopiera allt de säger till mig:
  Och fotot på din medlem, det är inte dåligt???? Jag berättar detta för honom och han berättar följande

  [“”””men varför i landet finns det ingen av den storleken?
  det är därför du lever arg
  Vill du att jag ska skicka ett till foto till dig?
  och vad ska du göra med bilden?
  kommer du att röra dig själv?
  Jag vet att du är kär i mig””””]

  Jag saknar imponerande ljud, det är skräp, hur kan sådana här människor ha det, jag vill ha tillbaka mina pengar.

  Var försiktig med att det här företaget är skräp

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Skin, de är outbildade människor, väldigt grundläggande, du kan inte förvänta dig mer av dessa bedragare, ignorera dem.

   Hälsningar.

 2. katherine svar

  För en vecka sedan kontaktade de mig, de hade lagt ut en annons på sociala nätverk (den dök upp på Instagram för mig) och jag registrerade mig för att få information, grunddata, namn, mobiltelefon och e-post. Några dagar senare ringde de mig, det var ett samtal på nästan 30 minuter som berättade om deras tjänster och andra, jag har grundläggande begrepp för investeringar och handel, dock hade "rådgivaren" som ringde mig omfattande kunskap om det, vilket kom till intresserar mig och de försökte hjärntvätta mig till att skapa ett konto på MisMarkets.
  Jag är från Ecuador och de sa till mig att jag kunde göra den här typen av investering med vilket som helst av mina konton, Banco Pichincha eller Banco Guayaquil (de vet om huvudbankerna i varje land och hur deras applikationer fungerar) Tja, de berättade för mig att en kapital på 300 behövdes för att investera och att det var i "promotion", för de som registrerar sig före den 30 september skulle de ha 50% bonus att investera, det vill säga i slutet skulle jag ha 450,00 dollar på mitt investeringskonto. Jag sa coolt, för bra för att vara sant, men låt oss se vad de säger mer. Sedan sa han till mig att jag skulle hantera mina pengar, att jag inte behövde göra någon typ av överföring, eftersom jag skulle hantera mina egna pengar. Buenooooo... för att göra en lång historia kort, de gav mig steg-för-steg för att skapa mitt konto. I mitt fall var det Banco de Pichincha, de sa åt mig att gå till:
  1. Alla operationer
  2. Betaltjänster (det finns haken)
  3. Sedan går jag till Insurers (jag säger, om alternativet finns i bankens app måste det vara sant) LJÖG
  4. Säker betalning
  Vid säker betalning ger de dig en betalningskod (FALL INTE) och i *Beskrivning ber de dig att sätta "INVESTERING"
  Jag kom dit, det gav mig inget självförtroende och jag bestämde mig för att undersöka MIMARKETS, jag insåg redan att det var en bluff. Sedan den dagen har de ringt mig varje dag utan att stanna, och personligen ringer inte ens banken mig så mycket när de vill hämta, och det här företaget kommer att kalla mig "SAFE" 🙂

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Katherine, tack för din utmärkta kommentar om Mismarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Camilo Sotalin svar

  Jag blev fortfarande lurad enligt dem med den där investeringen jag köpte coca cola aktier som det aldrig stämde av nu svarar de inte längre när jag bad om återbetalningen bad de mig lägga dubbelt och att de direkt gav mig jag hoppas att det lästes innan och jag förlorade inte mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camilo, tack för din kommentar om Mismarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Gabriel svar

   Bra, jag skulle vilja att du hjälpte mig med information, de kontaktade mig och jag visste inte vad jag skulle göra

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Gabriel, ignorera och blockera deras samtal, de kommer att försöka övertyga dig med överdrivna vinster och med att göra dig till miljonär, allt är en lögn, de vill råna dig.

    Hälsningar.

  • Jose svar

   hjälp mig med information snälla

 4. Betty Caicedo svar

  Detta Mismarkets-företag tillhör tjuvar och bedragare, var mycket försiktig, de tog $22.000 XNUMX från mig. Ge dem aldrig något, de ber bara om pengar, de svär till dig även vid deras moder döttrar, kort sagt, jag litade på dem och de lämnade mig utan pengar
  Detta företag är ett bedrägeri AKTA dig!! Jag blev lurad på 22.000 XNUMX dollar av företaget Mismarkets är en bluff de är ökända tjuvar främst en mexikansk man som heter Jorge Barrios och en annan mexikan som heter Josué López Vanegas för hjälp mig!!! Det är alla mina pengar nu är det superskuld och de njuter av mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Betty, tack för din kommentar om Mismarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Estefania svar

  Om de är ett nätverk av bedragare, jag är från Ecuador så många hinder för att skicka pengarna och trots allt letar de efter dig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Estefania, tack för din kommentar om Mismarkets. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Gabriel svar

   Kan du hjälpa mig med information, om du kan kontakta mig är jag från Ecuador

  • Lenin svar

   Hej, samma sak händer med mig, jag var precis på väg att dra ut enligt intäkterna och det ber mig att ge provisionen och ja jag har inte den, jag investerade allt jag hade där, nu skriver de till mig för att bekräfta insättningen av provisionerna för att ge mig min vinst och nu vet jag inte vad jag ska göra, jag vet inte om jag kan få tillbaka mina pengar eller inte, snälla hjälp, personen som kontaktade dig heter Josue López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.