Bux mäklare

Kommentarer om Mister Trading

I denna avdelning vi kommer att analysera Herr Trading (kallas även mistertrading.es), är en online finansiell utbildningskurs / andra tjänster. Rekommenderas verkligen Mister Trading att gå kurser? Eller är det bättre att gå därifrån? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Mister Trading ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Mister Trading ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Allt detta och mer i den här recensionen om detta finansiella utbildningsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du?

✅ Kursen nämner att vara en del av: inte nämnt.

 

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att baseras på: Spanien.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Herr Trading, i det här fallet hittar vi inte information som säger oss olika typer av konton.

La plattform att fungera som Mister Trading erbjuder är: det nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Mister Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Mister Trading webbplats
Mister Trading webbplats

Mister Trading tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, handledning, analys, inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Herr Trading 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: mistertrading.es

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post[e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Mister Trading. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Herr Trading <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Herr Trading är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett oregistrerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, å andra sidan vet vi att dessa onlinekurser vanligtvis ägs av bedrägliga mäklare och de använder dem att locka kunder, av Detta verkar vara ett av dessa fall. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Herr Trading till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Mister Trading? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Mister Trading: Betyg och kommentarer»

 1. Maciel svar

  Jag betalade för den här kursen eftersom den verkade intressant men det var skräp, jag lärde mig inget nytt, rena charlataner

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maciel, tack för att du kommenterar Mister Trading. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de övertygar dig att investera i mäklare som är ett bedrägeri, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i detta företag eller med vilken mäklare de är anslutna.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren / skolan första gången?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.