Kommentarer till MMT Investing Group

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren MMT Investing Group, Ă€r en CFD, Cryptocurrency och Forex-mĂ€klare. Rekommenderas MMT Investing Group verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar MMT Investing Group ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Mira Markets Ltd.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Vanuatu.

 

Om vi ​​analyserar MĂ€klarreglering: NĂ„vĂ€l, MMT Investing Group nĂ€mner att reglering av leverantörer av finansiella tjĂ€nster frĂ„n Vanuatu, som enligt vĂ„r mening inte Ă€r en tillförlitlig reglering.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av MMT Investing Group, vi noterar att det inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som MMT-mÀklaren erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som MMT Investing Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

MMT Investing Groups webbplats
MMT Investing Groups webbplats

 

MMT Investing Group erbjuder följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring om vissa begrepp i investeringsvÀrlden.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om MMT Investing Group

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: mmtig.com

Telefonnummer: 442080028720

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ MMT Investing Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget MMT Investing Group Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: den har en reglering, ja, men inte en "bra" (enligt vÄr mening), den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Vanuatu) ... Dessutom , enligt mÀklarens förordning verkar företaget vara nÀra beslÀktat med mÀklare Mira Capital Markets, en mÀklare med ett mycket negativt rykte.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att MMT Investing Group inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering mars 2020: enligt meddelanden frÄn kunder Àr mÀklaren MMT Investing Group relaterad till mÀklaren Maximus Trade.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MMT Investing Group? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

82 kommentarer om «MMT Investing Group: Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  Jag litade inte pÄ min Äterbetalning men det Àr sant vad de sÀger om jag kunde fÄ tillbaka mina pengar frÄn mmt investering, efter sÄ mÄnga huvudvÀrk, jag uppskattar det verkligen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. sÀger Mora svar

  Hej god morgon srs. Mxm, vÀnner de lurade mig med 400 euro, de ringde mig dag och natt för att vinna mycket pengar pÄ börsen, min kallade mr. David Lopez, senare Julian Larregui sist, Miguel Reyes min sa att jag Àr din analytiker för att tjÀna mycket pengar, jag Àr en ödmjuk person Jag har inte mycket pengar förrÀn mitt lÄn frÄn lÄngivaren jag pantsatte min bil för att komma in i verksamheten, min ring analytikern öppnar Operationen som jag öppnade efter en timme sÀger att vi förlorar dina pengar, och jag svarar för att min sÀger att om han ska stÀnga kontot injicera 500 euro mer för att ÄterstÀlla, vÀnligen stöd mig att ÄterstÀlla mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Moisés, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om MMT Investing Group lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 3. jag uppmuntrar svar

  Hegel 221, Polanco, Polanco V Secc, Miguel Hidalgo, 11560 Mexico City, CDMX Detta Àr adressen till dem som arbetar i investeringsgruppen Àr 8: e vÄningen men namnet de hanterar Àr global lösning men de arbetar för investeringsgruppen numret Àr 84350671
  Jag tar ut mina pengar det tog lÄng tid och jag slog mycket men jag kunde ta ut dem hoppas jag och den informationen kommer att tjÀna dig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Animo, tack sÄ mycket för denna information om MMT Investing Group, nÄgot sÀtt att kolla vad du sÀger?

   hÀlsningar

 4. Francisco svar

  Jag arbetade en vecka pÄ vissa kontor som tillhandahöll tjÀnster till MMT och andra mÀklare, jag gick in med en illusion av att vara en börsmÀklare, och de skÀljer verkligen ut dig om du pratar om tekniska saker med kunder, de fÄr dig att ringa hela tiden, schemat Àr frÄn 7:30 till 6:30 i Mexiko, kontoren ligger i Polanco, de tvingar dig att lÀgga konton pÄ 1000 euro och framÄt, de pressar dig mycket och om du inte gör ett konto pÄ tvÄ veckor kommer de köra dig utan nÄgon betalning, till de nya De betalar dem inte förrÀn i mÄnaden sÄ om de kör dem ger de dem ingenting, de betalar bara 7000 MXN och provisioner för kontona nu arbetar dessa kontor med en mÀklare som heter Mxm trade det Àr inte sÄ tillförlitligt om de tillhandahöll tjÀnster till MMT-investering, sÀljarna Àr mycket hycklare och lögnare, de sÀljer inte investeringar, de sÀljer falska förhoppningar och de Àr aggressiva om de inte köper, var försiktig sÄ kan du ringa med Lada frÄn Mexiko , Spanien, Colombia, Peru

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, det Àr förvÄnande vad du nÀmner om dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor som investerar i det hÀr företaget för att Ätervinna sitt kapital.

   Om mÀklaren MXM Trade, Àr det hÀr företaget?

   hÀlsningar

   • francisco svar

    Maximus-handeln Àr korrekt, de som tillhandahÄller sina tjÀnster till dessa företag kallar sig golbalösningar.
    De befinner sig i Polanco, de betalar genom en outsourcing, de betalar bara 7000 nominella mxn och de betalar dig med provision i ett steg enligt antalet konton, de krÀver 4 mÄnadsförsÀljningar pÄ 1000 EUR vardera för att tjÀna 12% av dessa 4000 EUR plus 2% extra för att nÄ mÄlet, om du inte kommer dit driver de dig, de Àr professionella bedragare, de fÄr dig att lÀsa investera varje dag för att lÄta som en expert, sÀljare Àr fulla av girighet och ambition eftersom de vet att mÀklaren Àr inte pÄlitliga och de Àr bara intresserade av pengarna

 5. John ceballos svar

  Godnatt

  Mitt namn Àr John. Jag Àr frÄn Colombia. Just nu Àr jag i samma situation som mÄnga av er. Allt hÀnde med mig precis som det hÀnde med Juan K. Som det Àr! Jag har alla e-postmeddelanden de skickade till mig.
  En viss Jacqueline Belman började lura mig, och senare hÀnde hon mig med den förmodade börsmÀklaren vid namn Carla Bustamante och nÀr jag blev arg pÄ henne för allt hon gjorde mot mig och ledde mig till dÄliga investeringar kontaktade hon den förmodade ÄterhÀmtningsavdelningen dÀr jag fick mycket vÀnlig hjÀlp av en man vid namn Gabriel Santacruz som ledde mig till konkurs. TyvÀrr, om jag förlorade ett överdrivet belopp för att jag hade lÄnat pengar och med en illusion att multiplicera allt, gick jag överbord med mer Àn 23 tusen euro.

  Jag har alla e-postmeddelanden och siffror frÄn dessa rÄttor! Om nÄgon kan ge mig mer information eller hur jag lÀmnar in ett formellt klagomÄl skulle jag uppskatta det. Mitt nummer Àr 3128857024. NÄgon som kÀnner till en advokat som kan ta upp det hÀr Àrendet.
  Jag föreslÄr att vi alla som lurats av detta pÄstÄdda företag skapar en allians dÀr vi kan anstÀlla en advokat som kÀnner till detta och kan hantera detta Àrende.

  Jag kommer att vara medveten om dem som vill och ber dig att berÀtta vad ansiktsgruppen heter för att komma dit.

  Tack sÄ mycket!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? NÀr det gÀller ett klagomÄl bör du kanske kontakta, med tanke pÄ att du Àr frÄn Colombia, med SFC i Colombia.

   hÀlsningar

 6. Anibal Campos svar

  Jonathan Santana Àr samma Emilio Santamaria, han Àr ett enkelt alias. Hans riktiga namn Àr Víctor Hugo Rodriguez Ceniceros, och han arbetar för Oscar Abraham Carpio Gonzalez. De Àr ett nÀtverk av bedragare över hela vÀrlden, penningtvÀtt och narkotikahandel. De har en ganska stark struktur för att hyra ut byggnader och personal för denna typ av bedrÀgerier ... de har skapat andra företag som Pacific Alliance Alliance, Oc Financial Corp, Zantar, Herva, Horus, Emporio, IQ, etc. ... ... vi har en internationell efterfrÄgan med en seriös utredning. Den intellektuella författaren och chefen heter Manlio Arellanos Gutierrez, de kan verifiera dessa namn pÄ internet, och dessutom bekrÀftar vi all information eftersom den Àr av Interpol och sÀkerhetsbyrÄer i Costa Rica, Colombia, Brasilien, Uruguay, bland andra .
  Om du vill ha sanna identiteter kan du skriva till mig pÄ följande e-postmeddelande [e-postskyddad] och jag kommer gÀrna ge det Ät dig att lÀmna in ett formellt krav i ditt land, och vi kan göra rÀttvisa Ät dessa dissocierade personer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, tack sÄ mycket för all denna information om dessa företag.

   hÀlsningar

 7. Xavier svar

  God kvÀll, efter att ha lÀst alla kommentarer kan jag bara förstÄ att den hÀr mÀklaren Àr en riktig bluff. Jag började med 1000 euro, efter att de lÄnat mig 3000 för att delta i en förhandlingstabell, som jag betalade inom den föreskrivna perioden, vÀxte mitt konto till 9000 euro, sedan fick de mig att göra dÄliga operationer som satte allt kapital i fara och att jag var tvungen att göra en lika investering om du inte ville att pengarna skulle gÄ förlorade. nu Àr jag i limbo och ett kapital pÄ 4000 euro förlorat, eftersom de berömda vinsterna praktiskt taget inte intresserar mig. Jag har en frÄga, kan de vÀcka talan mot mig? Eller jag till dem? Finns det avtal mellan vÄra lÀnder? (Colombia - Vanuatu). Jag hoppas att du kan hjÀlpa mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Du bör kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land https://www.superfinanciera.gov.co/jsp/index.jsf eller kanske med en advokat som specialiserat sig pÄ dessa problem, tyvÀrr Àr det ett oreglerat företag att det Àr svÄrt att fÄ nÄgot gjort.

   hÀlsningar

 8. BIDI svar

  de Àr desamma som missar investera bÄda företagen Àr en bluff och sÄ vitt jag vet har de ocksÄ fler företag med olika namn

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej BIDI, kan du förklara varför du sÀger att de Àr samma mÀnniskor som Marret Invest?

 9. Namnlös svar

  För en vecka sedan kontaktade mig en viss: Jonathan Santana, han sa till mig att jag kan börja med 500 euro för att de inte hanterar i dollar, de ger dig all information, han fÄr dig att gÄ in pÄ deras sida och se ett förmodat certifikat att de Àr lagliga.
  Den hÀr veckan kontaktade han mig igen men jag sa till dem att jag inte hade pengarna förrÀn ytterligare ett Är, tack och lov, gÄ in pÄ den hÀr sidan och se alla mÀnniskor som har lurat.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sinnombre, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 10. Silvia svar

  Godnatt

  Jag blev ocksÄ lurad, har nÄgon kunnat göra nÄgot? Jag har dokumentation av transaktionerna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Silvia, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 11. Anonym mig svar

  Jag fick rÄd av vem som pÄstod sig vara lic jhonatan Sant Ana, öppnade mitt konto och sa till mig att frÄn 1000 euro eftersom de inte fungerar i dollar, gjorde jag insÀttningen genom Davivienda, de tog för lÄng tid att ringa till mig eller just nu kan jag inte ta ut mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 12. Martin M svar

  Ufff, just igÄr kontaktade de mig och det lÄter tydligen vad de erbjuder bra men ÀndÄ bestÀmde jag mig för att undersöka MMT innan jag investerade och tack vare den hÀr sidan Àr mitt beslut inte att göra det, tack för delningen och jag hoppas att lurade anvÀndare kan ÄterfÄ sina pengar och att myndigheterna i hela LATAM vidtar ÄtgÀrder, hÀlsningar frÄn Mexiko

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   hÀlsningar

 13. Marcelo svar

  Jag kommer frÄn Buenos Aires ARGENTINA ... Jag investerade ocksÄ, och de gav mig ett demo-konto som blockerades strax efter ... finansrÄdgivaren heter Martin Diego, ... och jag har inte kunnat kommunicera med honom, .. i veckor med pÄstÄdda undvikelser frÄn möten etc., .. han tar inte hand om mig, var kan jag krÀva detta ..?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcelo, tack för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i. Har du försökt kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande? Om du Àr frÄn Argentina, kanske det bÀsta Àr att rapportera detta kontakta CNV.

   hÀlsningar

 14. JUAN K svar

  MÅNADEN SEPTEMBER JAG GÖR ÖPPNINGEN I MMT INVESTING GROUP

  God eftermiddag, Gud vÀlsigne dig, jag vill berÀtta vad jag lever. ange uppgifterna med ett meddelande pÄ facebook sÄ startar vi kommunikationen, att för att komma in behöver du 1.000 500 USD med stöd i EUR. Jag sa till dem att jag inte hade de pengarna och sedan sa de till mig att det fanns ytterligare en möjlighet med XNUMX USD att kunna komma in, jag fick lÄna dem. Jag vÀnde mig till bankkontobetalningen för att gÄ davivienda MMT INVESTING GROUP
  Nummer 457300157130 besparingar NIT 901160562
  NAMN:
  Samlingsavdelning ELIA MONDRAGON
  SammanstĂ€llningsavdelning: LUCIA ZUÑIGA
  SammanstÀllningsavdelning: LEONEL SUAREZ
  Finansiell konsult ALBERTO MARROQUIN
  FACEBOOK NÀtverksrÄdgivare: WALTER

  Vi började utföra operationer och en vecka ber de mig om mer pengar för att genomföra en operation enligt den matade rapporten, att för att kunna driva en minimiinvestering pĂ„ 5.000 3.300 euro krĂ€vs att företaget gjorde lĂ„net för vad som behövdes, det var 25 EUR OCH VAD HAN HAN BETALA DEM PÅ 7 SEPTEMBER, det vill sĂ€ga pĂ„ 500 dagar. De insisterade ocksĂ„, och jag sa till dem att jag inte hade de pengar som 1.100 euro fortfarande var skyldiga, tills jag sa till dem redo, lĂ„na dem till mig, sedan genomförde de en operation med guld och vann XNUMX euro.
  För lÄnet skickade de mig ett dokument för att underteckna som hade vissa restriktioner, en av dem var att jag inte kan begÀra uttag tills jag placerade 3.300 euro, som sedan om jag kunde begÀra uttag.
  Nu och dÄ sÀger de till mig att om jag inte betalar, klagar de pÄ mig för att jag undertecknar dokumentet och nÄgra inspelningar som accepterar lÄnet och villkoren.

  Genom att granska kommentarerna pÄ den hÀr sidan Àr jag orolig och jag vet inte hur jag ska gÄ vidare med att överföra mina 500 euro som jag satte in för att returnera dem och vad jag skulle göra för det pÄstÄdda lÄnet.

  Kan du vÀgleda mig snÀlla.

  OBS: Jag skulle vilja ladda upp dokumenten som MMT-investeringsgruppen skickade mig för bindningen och lÄnet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   NĂ€r det gĂ€ller lĂ„net accepterade du tyvĂ€rr vad som verkar vara krĂ€nkande villkor och villkor, men eftersom du inte Ă€r auktoriserad att agera i ditt land tror vi (berĂ€tta för oss vilket land du kommer frĂ„n), men vi tror att de juridiskt sett inte kan pressa dig. Även om vi inte Ă€r advokater eller juridiska experter kan du behöva prata med en advokat. BerĂ€tta vilket land du kommer frĂ„n.

   HĂ€lsningar.

  • Wilmer svar

   Juan hÀnde mig samma sak som du kontaktade mig en viss Carla Bustamante Jag skickade pengarna till kontot Davivienda nummer 457300157130 !! NIT besparingar 901160562 XNUMX XNUMX innehavare PAY GO S.AS
   Kan nÄgon hjÀlpa oss som Àger det kontot sÄ att de ger oss pengarna tillbaka

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Wilmer, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

    NÀr det gÀller Pay Go verkar det vara ett företag baserat i Bogotå enligt denna webbplats: companies.portafolio .co / PAY-TO-GO-SAS.html och det verkar vara relaterat till Emporio Trading.

    HĂ€lsningar.

    • Wilmer svar

     Om det Àr frÄn Bogota och ett annat som Àr frÄn BBVA, jag har det ocksÄ, jag har som tre mejl frÄn dem med namn, varst telefonnummer, om du vill kan jag ladda upp dem Jag har mycket information om de traktaten

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej igen Wilmer, tack för informationen om MMT Investing Group, vi Àr intresserade av namnen pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden och information om din erfarenhet av dem i allmÀnhet.

      HĂ€lsningar och tack igen

 15. Alexander Martin svar

  De sÀger att de rÄder dig, eller bÀttre att ta dina pengar.
  Vem kan fÄ fysiska pengar pÄ dessa investeringar?
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

 16. Lizardo svar

  God natt, jag skriver till dig frÄn Colombia. Har nÄgon kontaktats av en man som kallar sig NOAH eller en kvinna CARLA BUSTAMANTE, frÄn MMTIG-företaget? Jag vill ha mer information om den hÀr mÀklaren.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lizardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer? Var försiktig eftersom MMT Investing Group har osÀker reglering och Àr baserad i Vanuatu.

   HĂ€lsningar.

 17. antoloc svar

  hej nÄgon, har nÄgon av arbetarna i det hÀr företaget en familj? Vet du att de har skadat mÄnga mÀnniskor? De tog Är av besparingar frÄn min far och han var redan sjuk och har dött! BerÀtta för oss vem som Àr ansvariga, cheferna Àr sÀker pÄ att de anstÀllda som ringer ger dig smulor och de ger sig sjÀlva det höga livet

  de mÄste hjÀlpa oss och inte vara en del av denna stora bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antoloc, vi Àr mycket ledsna för din situation.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Andrés, varför offentliggör du inte informationen för att hjÀlpa mÀnniskor med kapitaluttagsproblem med MMT Investing Group? Eller sÄ kan du skriva till oss via kontaktsektionen.

    HĂ€lsningar.

 18. Wilmer svar

  De rĂ„nade mig ocksĂ„, de bad mig om 500 euro, de ringde mig varje dag tills jag föll senare, rĂ„dgivaren berĂ€ttade att mĂ€klaren skulle lĂ„na mig 4600 euro sĂ„ att mitt kapital kunde vĂ€xa, jag sa till henne att jag inte hade nĂ„gra pengar, hon berĂ€ttade för mig att mĂ€klaren skulle lĂ„na ut dem till mig. En operation av mycket i guld som med den operationen betalade vi mĂ€klaren och jag fick lĂ€mna mitt kapital för att de fick mig att signera ett papper för operationen som jag ville och efter 8 dagar som de sa till mig att skaffa advokater att jag var tvungen att betala de 4600 euro som de hade lĂ„nat mig sa jag till dem att mĂ€klaren var att de skulle dra tillbaka dem och lĂ€mna mig mitt kapital, dĂ€r sa de till mig att jag inte behövde betala att pengar för pengar som jag inte tog ut ens för att köpa en choklad, jag Ă€r frĂ„n Colombia, hjĂ€lp mig 😔😔

  • Sofia svar

   Hej Wilmer. Jag lurades av en oreglerad mĂ€klare. Enligt vad du rĂ€knar Ă€r det samma mod operandi. Jag rekommenderar att du inte oroar dig, eftersom de Ă€r olagliga och aldrig kommer att vidta rĂ€ttsliga Ă„tgĂ€rder mot nĂ„gon för deras falska lĂ„n. De har Ă„tminstone redan begĂ„tt följande brott: Konspiration för att begĂ„ ett brott; Lura; olaglig insamling av pengar, olaglig anrikning och penningtvĂ€tt. De tre sista brotten Ă€r dĂ€rför mot staten, vilket ger dem utrotning av domĂ€n. Åklagarmyndigheten i Colombia har redan genomfört en utredning i detta avseende och pĂ„ Facebook har vi en grupp pĂ„ flera personer som har varit offer för denna kriminella organisation, som varje gĂ„ng de brĂ€nner ett namn Ă€ndrar de det för att fortsĂ€tta att begĂ„ brott.
   BerÀtta hur du gjorde dina insÀttningar? Med ett kreditkort eller skickade du det till ett konto hÀr i Colombia?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Wilmer, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vi vet inte vilka avtal du gick med pÄ eller inte, men tyvÀrr att de fÄr dig att acceptera ett lÄn eller en obligation Àr vanligt, kom ihÄg att vi pratar om en mÀklare som Àr baserad i Vanuatu, sÄ var försiktig.

   HĂ€lsningar.

  • Paul svar

   Bara det som hÀnder mig, det Àr inte vÀrt det

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Pablo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer? Har du webbadressen till den hÀr annonsen som du nÀmner?

    HĂ€lsningar.

 19. laclau svar

  tvÄ mÄnader försöker dra tillbaka och ingenting !! Kan detta rapporteras? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “laclau”, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Ă€r verkligen ledsna för det du har gĂ„tt igenom ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? Har du namn pĂ„ rĂ„dgivare, e-post?

   Om rapportering kan du, du bör ocksÄ försöka kontakta VFSC, Vanuatus regulator för att se dina möjligheter, Àven om det enligt vÄr mening inte Àr en seriös regulator.

   HĂ€lsningar.

 20. Moises svar

  Om de verkligen Àr slÀkt med Mira Capital Markets, var mycket försiktiga, eftersom det hÀr företaget har lurat tusentals mÀnniskor i Latinamerika, de Àr som en orm som byter hud. en girig och samvetslös orm.

  Var försiktig med dessa rÄttor !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Moishes, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? HÀr bara om det finns en granskning av Mira Capital Markets.

   HĂ€lsningar.

 21. BERNARD svar

  De ringde mig bara.
  Jag vet inte hur de just nu ringde mig och frÄgade mig varken mer eller mindre den blygsamma summan pÄ 5000 euro och nÀr jag frÄgade var de Àr reglerade berÀttade de för mig i Vanuatu, som jag sa till honom att inte ens galen skulle sÀtta 5000 euro i en mÀklare i Vanuatu, tillsynsmyndigheten, svarar inte ens nÀr du ringer eller skriver. Var mycket försiktiga herrar för att undersöka var du lÀgger dina pengar.
  Det Àr olyckligt att detta fortsÀtter att hÀnda under 2019, sök professionell rÄdgivning i det land dÀr du bor, acceptera inte förslag av denna typ utan att rÄdfrÄga, söka hjÀlp eller utreda först.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bernard, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 22. Roland svar

  Med vÀnlig hÀlsning ...
  De övertygade mig nÀstan att investera ... men den enorma insisteringen vÀckte min nyfikenhet och jag vÀntade pÄ att mina pengar skulle betala dem och jag sa till dem att vÀnta en vecka pÄ mig och de ringde mig intensivt ... de sa till mig att minst förutse den del av betalningen .... och de fortsatte att ringa till mig pÄ alla möjliga sÀtt ... i slutÀndan var han oförskÀmd och till och med PUSSY berÀttade för mig ... och omvÀnd psykologi började .... Jag kan inte sÀga att de rÄnade mig, men trycket de sÀtter pÄ en Àr vÀldigt högt och det genererar misstankar

  Det lÄter vÀldigt mycket bra
. men med den hÀr chatten ... gav jag upp. De blev hemska

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roland, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 23. anonym svar

  god eftermiddag. Jag kommer för att fÄ hjÀlp. Kan jag ta ut mina pengar frÄn detta företag? Jag överförde precis mina pengar pÄ 558 euro. De sÀger till mig att vi hÄller pÄ med pappersarbete och alla dessa frÄgor. Jag har inte gjort nÄgon form av operation eller nÄgot. bara pengar dyker upp dÀr. Jag kontaktar dem via e -post för att se vad som hÀnder och de Àr mycket tidskrÀvande. SnÀlla jag behöver hjÀlp eftersom pengarna inte Àr helt mina utan frÄn ett lÄn. Jag hoppas pÄ ett snabbt svar tack sÄ mycket!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? I en vanlig mÀklare kan du enkelt ta ut, du borde kunna, Àven om du Àr en Vanuatu-mÀklare, litar vi inte mycket pÄ det. Prova och berÀtta för oss.

   HĂ€lsningar.

   • Anomie svar

    Jag har försökt ÄterstÀlla det i tvÄ mÄnader och de sÀger att transaktionen redan gjordes men nÄgot hÀnde med bankkontot och pengarna Àr i ingenting, jag gick till min bank och pengarna Àr faktiskt ingenting, sedan studsade de pengar till ursprungskontot och de berÀttar för mig att de vÀntar pÄ att banken ska ge dem ett kvitto och inte vad mer, sÄ de har mig i ungefÀr tvÄ mÄnader, min bank rÄdde mig och sa till mig att skicka dem en framstÀllningsrÀtt. backas upp av motsvarande enheter frÄn mitt land och enligt batterierna sattes i och enligt att de skulle skicka pengarna pÄ andra sÀtt och att de skickade mig betalningsbeviset dagen efter, det var ungefÀr 4 dagar sedan och ingenting . Redan idag meddelade jag dig att om den hÀr veckan inte lÀngre löser nÄgot för mig, tÀnkte jag inte prata eller skicka fler mejl om inte att du redan kommer att vÀnta pÄ anmÀlan av stÀmningen och jag fortfarande finns dÀr och vÀntar pÄ dig att svara.
    Och jag har namn
    KundfÄngaren, som om han ringde mig varje dag för att vÀnda dem kallas: james salamanca
    Och efter mejl och samtal har jag förstÄtt med en dam med efternamnet Mondragon och den andra Zuñiga

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Anomimo, sanningen lÄter vÀldigt lite allvarligt, den talar mycket dÄligt om MMT Investing Group. En seriös mÀklare skickar pengarna utan att behöva prata med nÄgon, och det tar definitivt inte sÄ lÄng tid. Om du har nÄgon annan information om mÀklaren eller din erfarenhet av den, förblir vi uppmÀrksamma pÄ dina meddelanden.

     HĂ€lsningar.

     • anonym

      Jag gick till min bank för att fÄ goda rÄd och de gav mig ett förfrÄgningsformulÀr med stöd av nÀmnda bank och juridiska personer i mitt land. Och dÀr ja, de tre dagarna hade jag tillbaka mina fulla pengar. Du mÄste prata med dem lagligt sÄ att de kan röra sig. Men jag kunde redan fixa det

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Anonym, kan du ge mer information om denna process?

      HĂ€lsningar.

  • ANONYM HANDLARE svar

   AnvÀnd aldrig, aldrig, nÄgonsin, nÄgonsin lÄnade pengar för högriskinvesteringar ... i den hÀr typen av företag du
   Den rekommenderar att du bara anvÀnder pengar som du Àr villig att förlora och att om du förlorar dem skadar de dig inte. Precis som nÀr du gÄr till kasinot.

 24. Jair villamarin svar

  Jag investerade mina pengar i denna mÀklare som heter MMT investing gruop och de har stulit dem frÄn mig. Först kontaktade de mig via telefon, jag vet inte hur och de övertygade mig om att öppna ett konto hos dem för 800 euro. Sedan lÀrde de mig att hantera en plattform som heter meta traider 4 dÀr jag förmodligen kontrollerade investeringarna med deras rÄd, sedan pressade de mig att investera mer pengar eftersom det enligt dem var vÀldigt lite som jag hade investerat och dÀrmed skulle lönsamheten inte vara fick. konto, sedan gjorde de en rad investeringar som gav oss vinst och kontot hade stigit till cirka 10.000 7000 euro. Sedan ringde de mig för att berÀtta att en incident har intrÀffat i Irak som har pÄverkat marknaden och kontona hade kollapsat, all verksamhet pÄ den tiden började vÀxa negativt och kontot blev rött ... det vÀrsta Àr att de frÄgade mig att för att spara mina 7000 2019 tusen euro skulle jag behöva göra en transaktion med ytterligare XNUMX XNUMX euro, sÄ jag stannade och sa inte mer. Jag sa till min rÄdgivare att jag inte lÀngre hade nÄgra mer pengar och till min förvÄning ringde de inte igen mig och kontot pÄ den digitala plattformen stÀngde alla transaktioner och Àn sÄ lÀnge vet jag ingenting om mina pengar. Det hÀr Àr sant, det hÀnde mig i juni XNUMX, för nÀrvarande letar jag efter hjÀlp för att fÄ tillbaka mina pengar, jag har bevis pÄ transaktioner, mejl och samtal som ringdes till mig dagligen men jag vet inte vart jag ska vÀnda mig , Jag hoppas att du kan hjÀlpa mig med nÄgot. jag Àr frÄn Colombia

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jair, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Och vad sÀger de till dig nÀr du kontaktar dem? Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-post.

   HĂ€lsningar.

  • Wilmer svar

   Ami rÄnade mig ocksÄ, fick de tillbaka pengarna?

 25. Anonym svar

  NÄgon som redan har blivit lurad av dessa rÄttor ??

  Att jag rapporterar hÀr sÄ att ingen annan faller, tills nu börjar domÀnen tar 117 dagar av livet och det verkar som om de Àr samma mÀnniskor som den hÀr andra förmodade mÀklaren https://brokersrecomendados.com/my-trade-mm-comentarios/ som har lÀmnat mer Àn en person Àven pÄ gatan och full av skulder.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Varför sÀger du att de Àr samma personer som My Trade MM?

   HĂ€lsningar.

 26. Nico svar

  Hej. NÄgot hemskt hÀnde mig med det hÀr företaget. Först insisterade de pÄ att jag investerade 250 dollar. TjÀna lite pengar och dra inte ut dem. Jag investerade en stor summa som var en stor del av mitt sparande och jag tappade allt pÄ mycket kort tid efter rÄd frÄn dem som kallar sig experter.
  Investera inte med dem. Jag skÀms för att skriva detta eftersom jag var i hÀnderna pÄ mycket dÄliga mÀnniskor som gav rÄd.
  Jag kommer att leta efter en advokat för att se vad jag kan göra Ät det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nico, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttaget?

   HĂ€lsningar.

 27. Carlos Flores svar

  Det finns en mÀklare som insisterar pÄ att jag investerar mycket, med informationen ovan ska jag tacka dig

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttag?

   HĂ€lsningar.

 28. Andres Hernandez svar

  Tack för att du gav oss rÄd, det Àr vÀldigt bra, för de hÀr mÀnniskorna attackerar dig eller trycker mycket, sÄ att de investerar nÀstan att de ringer till dig tre gÄnger om dagen i mer Àn en halvtimme, som om vi inte behöver arbeta, och de insisterar pÄ att de fÄr pengarna ... Det var det som varnade mig för mig, insisteringen pÄ att sÀnda ... .. Se upp för dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMT Investing Group ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 29. J SabĂĄs Leija Marinez svar

  Tack för informationen, jag kommer att kontakta det rekommenderade företaget, tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej J Sabås, om du faktiskt lÀser analysen tror vi att det Àr en INTE rekommenderad mÀklare.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *