MogaFx kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren MogaFx (kallas även mogafx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen MogaFx att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om MogaFx ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det mogafx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Moga International Group LLC.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Saint Vincent och Grenadinerna och Australien (troligen falskt).

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarreglering: Grenadines Financial Services Authority (SVGFSA) och Australian Commission for Services and Fees (ASIC).

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MogaFx märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standard, VIP, ECN och Raw-Spread. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

standard- Minsta initiala insättning på $ 1.000, spridning på 2,5 pip, hävstång upp till 1: 200, 1: 300, 1: 400 och 1: 500.

VIP- Minsta initiala insättning på $ 10.000, spridning på 1,5 pip, hävstång upp till 1: 200, 1: 300, 1: 400 och 1: 500.

ECN - Minsta initiala insättning på $ 50.000 0, spridning av 1 pips, hävstångseffekt på upp till 200: 1, 300: 1, 400: 1 och 500: XNUMX.

Raw-Spread- Minsta initiala insättning på $ 10.000 0, spridning av 1 pips, hävstångseffekt på upp till 200: 1, 300: 1, 400: 1 och 500: XNUMX.

MogaFx -kontotyper
MogaFx -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som MogaFx erbjuder är: MT4, MT5 och WebTrader -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MogaFx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

MogaFx webbplats
MogaFx webbplats

MogaFx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några grundläggande begrepp i handelsvärlden, information om tjänsterna den erbjuder, ekonomiska kalendrar, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om MogaFx 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: mogafx.com

📞 Telefonnummer: +61 291379799 | +18682241752

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på MogaFx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på MogaFx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MogaFx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett företag med misstänkt plats och regler, dessutom letade vi efter mer information om MogaFx ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MogaFx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «MogaFx: Betyg och kommentarer»

 1. Vicente svar

  God morgon, vet du något sätt att få tillbaka mina pengar? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vicente, tack för din kommentar om MogaFx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *