✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget MOHAMMAD Y ASOCIADOS är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om MOHAMMAD Y ASOCIADOS och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmohammadcyasociados.ar
???? företaget*Mohammad South
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressArgentina
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 8 juli 2021
FöretagstypInvesteringsakademi online

företaget: ⚠️ MOHAMMAD Y ASOCIADOS är Mohammad Surs egendom med CUIT 30717170772.

Plats: MOHAMMAD Y ASOCIADOS nämner att vara belägen i Argentina, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är MOHAMMAD AND ASSOCIATES?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det MOHAMMAD Y ASOCIADOS är en investeringsakademi online.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Typ av kontoMinsta initiala insättning
Gold$3.999
Platina$4.999
Diamante$9.999

Information på webben

Mohammad and Associates hemsida

Här presenterar vi en skärmdump av MOHAMMAD Y ASOCIADOS webbplats, som är mohammadcyasociados.ar. Fångsten gjordes i SEPTEMBER 2022..

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* Reglering av MOHAMMAD OCH ASSOCIERADE

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

företaget Mohammad och medarbetare, inte vara en mäklare, behöver inte regleras som enheter som erbjuder finansiella produkter behöver.

???? Slutlig utvärdering av MOHAMMAD Y ASOCIADOS ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Mohammad y Asociados och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: Reglering är inte nödvändig i den här typen av företag.

Det är viktigt att ta hänsyn till ett företags transparens och tillgänglighet när man utvärderar dess tillförlitlighet. När det gäller Mohammad and Associates, en investerarakademi online, väcker bristen på information om kontaktsätt allvarliga frågor om hur man åtgärdar en nödsituation eller löser viktiga frågor. Frånvaron av detta kommunikationsmedel är oroande, eftersom det begränsar användarnas möjlighet att söka hjälp eller lösa problem på ett effektivt och i tid.

Dessutom väcker det faktum att företaget nämner att vara beläget i ett område som anses ha låg säkerhet, såsom Argentina, och bristen på information om dess reglering, farhågor om dess transparens och legitimitet som finansiell enhet. Bristen på regleringsdetaljer kan tyda på att de verkar utan tillsyn, vilket kan innebära ytterligare risker för investerare.

I denna mening är det viktigt för potentiella kunder eller investerare att ta hänsyn till bristen på information om platsen, regleringen och kontaktsätten när de utvärderar tillförlitligheten hos Mohammad och Asociados. Det rekommenderas starkt att undersöka grundligt och leta efter alternativ som erbjuder större transparens och säkerhetsgarantier för att skydda ekonomiska intressen.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

MOHAMMAD OCH ASSOCIERADE Video

uppdateringar

Nyheter om MOHAMMAD AND ASSOCIATES:

datum Uppdatering – nyheter
September 2022Vi får ett stort antal meddelanden från kunder till Mohammad y Asociados som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med MOHAMMAD Y ASOCIADOS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av MOHAMMAD Y ASOCIADOS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar MOHAMMAD OCH MEDFÖRANDE

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är MOHAMMAD AND ASSOCIATES pålitliga?

Nej. MOHAMMAD Y ASOCIADOS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge i Argentina och dess brist på reglering skapar osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. Deras hemsida är relativt ny och detta markerar företagets korta historia. Genererar detta förtroende hos dig? VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

27 kommentarer om «Mohammad and Associates: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. NATIVIDAD RODRIGUEZ svar

  HEJ, JAG VILLE VETA OM DEN MINERADE/ OCH EVOGLOBALA ACADEMY ÄR PÅLITLIG? DE GÖR E-HANDEL OCH TRAIDING TACK

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej NATIVITY, de är inte pålitliga, båda är bedrägerier.

   Hälsningar.

 2. Mary Angels svar

  Jag vill uttrycka min tacksamhet för analysen och återvinningen av min investering.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

   • Yamila Andrada

    Hej bra. Jag fick reda på akademin genom Instagram, jag betalade 12000 XNUMX tusen för att börja, de ger dig kurserna men du måste sköta det själv, jag har varit där i två veckor. Jag vill dö, det är en bluff, vilken besvikelse.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Yamila, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 3. Melanie Flores svar

  Publiceringen av Mohamed Asociados dök upp för mig via Instagram, därifrån kontaktade jag mannen, som jag inte vill uppge hans namn. De har Telegram-konton och sådana saker som de spenderar sina förmodade vinster med. Och även andra mentorer och medarbetare till Mohamed. Jag tror att du redan känner till mejlet. Det finns inget mobilnummer eller något, de är inte listade. Skicka ett meddelande till Mohameds support, det är uppenbart att om jag skickar detta till mannen som sålde mig detta kommer han inte att returnera pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Melanie, du har hamnat i en bluff, du bör försöka få tillbaka dina pengar och för att få sinnesro, ändra ditt bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • sabrina svar

   Hej, jag är med i guldmedlemskapet och jag ska börja jobba och se hur det går.
   Allt handlar om mentor och utbildning

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Sabrina, du har hamnat i en bluff, du bör försöka få tillbaka dina pengar och för att vara säker, ändra ditt bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Denna mäklare är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 4. Debora Mino svar

  Hej, jag har också registrerat mig för mohammad and associates och jag borde verkligen ha googlat först, hur får jag tillbaka mina pengar, tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Débora, du har hamnat i en bluff, du måste försöka få tillbaka dina pengar och för att vara lugn, ändra ditt bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. David svar

  Jag registrerade mig idag, jag gjorde en överföring på 5000 och det verkade för mig att det var en bluff eftersom allt verkade rosenrött, de har all min information. De kan få pengar från mig eller göra något. Jag började precis undersöka och det här kom ut

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej David, du har hamnat i en bluff, du måste försöka få tillbaka dina pengar och för att vara lugn, byta bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Melanie Flores

    Hej god morgon. Jag gjorde en investering för de medlemskap de erbjuder, jag spenderade 12.000 3 argentinska pesos, jag vill ta livet av mig. Dessutom förstår jag inte de förmodade kurserna. Och jag vågar inte fråga den som är min ”mentor” om han kan lämna tillbaka det till mig. Jag är väldigt ledsen och jag vet inte vad jag ska göra. De får dig att välja mellan 12 medlemskap diamant, platina och guld. Jag fick guld som är värt XNUMX tusen.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Melanie, du har hamnat i en bluff, du bör försöka få tillbaka dina pengar och för att få sinnesro, ändra ditt bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 6. Johanna svar

  Hallå!!!! Jag registrerade mig för Mohammad och medarbetare och nu ser jag att det hela är en bluff?????? Jag betalade bara en avgift som de bad mig om, men jag angav mina uppgifter... Hur kan jag göra för att avregistrera mig???? Jag vill inte ha några problem!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Johanna, blockera alla kontaktvägar och lyssna inte på vad de säger till dig. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • sabrina svar

   Hej, kan du träna dig själv i det första medlemskapet som lär dig hur du gör hur du kan växa ditt företag eller generera pengar, rekommenderade ett av deras paket

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Sabrina, du har hamnat i en bluff, du bör försöka få tillbaka dina pengar och för att vara säker, ändra ditt bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Denna mäklare är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 7. Angie svar

  Hej, jag ville fråga dig om du vet om UOCA-verksamhet är verklig eller är det också en bluff?
  Tack för att du delar med dig av denna information om Mohammad och kollegor, de räddade mig från bluff eftersom jag tänkte investera i det!!
  Men sanningen litar aldrig mycket på.
  Verkligen tack.
  Jag hoppas att du kan svara på min fråga 😀

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angie, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att betygsätta denna mäklare. Kan du förse oss med webbplatsen? Tack.

 8. Undrar Alcaraz svar

  Jag vill få tillbaka mina pengar, de ger dig inga råd om någonting. SE UPP

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maravillas Alcaraz, tack för din kommentar om Mohammad y Asociados. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • sabrina svar

   Hej, hur mår du. Jag är på akademin?
   Vet du vem din mentor är?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Sabrina, du har hamnat i en bluff, du bör försöka få tillbaka dina pengar och för att vara säker, ändra ditt bankkontonummer och kort. Lyssna inte på något de säger till dig, de ljuger alla. Tack för att du kommenterar Mohammad and Associates. Denna mäklare är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • YOHA

    Hej hur mår du? Är det verkligen vad de säger där eller inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *