Bux mÀklare

Monfex Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Monfex (Ă€ven kallad monfex.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Monfex verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Monfex. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi vill tro att vÄr recensionssida hjÀlper investerare genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör kÀnna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: SWISS-SVG HOLDING LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Monfex, i det hÀr fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Monfex erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Monfex tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en bra poÀng till mÀklarens fördel.

Monfex webbplats
Monfex webbplats

Monfex tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: handledning, definitioner av vissa begrepp, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Monfex |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: monfex.com

📞 Telefonnummer: +44 20 8077 3265

📧 E-post: har inte.

 

>>> Bedömning pÄ Monfex <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Monfex Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av handlingar (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Monfex hittar vi mÄnga som Àr negativa och ha kul med denna mÀklare. Vi rekommenderar att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Monfex till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till varningen ⚠ april 2021 frĂ„n CNMV

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Monfex? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

30 kommentarer om «Monfex: Betyg och kommentarer»

 1. mario gra svar

  Att titta pÄ alla dessa kommentarer fÄr mig att tvivla pÄ den plattformen, sanningen Àr att jag inte lÀngre tror att jag kommer att investera. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario, du Ă€r en BEDRÄGERARE, tack för att du delar din erfarenhet med Monfex. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har lagt ett meddelande till denna mĂ€klare för dess bedrĂ€gliga aktiviteter (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, de sĂ€tter inte pengarna pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har förlorat och de behĂ„ller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lĂ€ngre, försök att göra ansprĂ„k genom vĂ„r chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Och jag Àr en annan lurad av monfex svar

  Hej, god eftermiddag, jag Àr vÀldigt arg pÄ MONFEX-tjuvarna, gillar kommentaren som herr Dagmar har publicerat den 9 november, de stal pengar frÄn mig och de kommer inte att lÄta mig ta ut dem, det som förvÄnar mig Ànnu mer Àr att du senare De ringer för att sÀga Ät dig att inte tala illa om dem pÄ internet (i detta rekommenderade mÀklarforum) Det vill sÀga, först ljuger de för dig, sedan rÄnar de dig och sedan hotar de dig att sÀga Ät dig att hÄlla tyst.

  Det verkar overkligt och direkt ur en hollywoodfilm (av professionella bedragare) men det Àr sÄ som MONFEX-tjuvarna mÄste agera. SnÀlla spara dig sjÀlv en stor huvudvÀrk och gör inte affÀrer med dessa lögnaktiga löjder. De Àr inget annat Àn en grupp bedragare med en trevlig hemsida och utger sig som investerare. De har ingen jÀvla aning om investeringar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, du Ă€r en BEDRÄGERARE, tack för att du delar din erfarenhet med Monfex. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har lagt ett meddelande till denna mĂ€klare för dess bedrĂ€gliga aktiviteter (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, de sĂ€tter inte pengarna pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har förlorat och de behĂ„ller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lĂ€ngre, försök att göra ansprĂ„k genom vĂ„r chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 3. DAGMAR RUM svar

  Tack för stödet: Jag gav inte upp mina kommentarer, det Àr min SANNING OCH DE VET DET.
  KaraktÀren som ringde mig berÀttade för mig att jag gjorde dÄlig publicitet till företaget och dess anstÀllda: SEBASTIAN RUIZ, Han informerade mig om allt och bekrÀftade att mina pengar skulle ÄterlÀmnas inom 6 dagar.
  frÄn 19 oktober. Lögner. Dessutom bad han mig igen om all min bakgrundsinformation, frÄn banken för att göra överföringen.
  Följande kontaktade mig ocksĂ„ medan jag investerade och arbetade med mina pengar att de stannade och som jag ALDRIG FÖRLORADE, vittne Ă€r "DEN FINANSIELLA RÅDGIVARE"
  KATE DAVIS, LUIGI CASTRO RAQUEL SANCHEZ., LUIGI KUNNE ALDRIG SKICKA ETT MAIL TILL HONOM, FÖR ATT DET INTE FINNS, EFTER ATT HAN KONTAKTADE MIG, JAG HAR ALL MAIL, SOM DE ANDRA FOLKENS, DE ANDRA LÖSDE DET OCH URSLÅSDE DET ETC.
  I slutĂ€ndan, om de tar sig tid att ringa och berĂ€tta att pĂ„ grund av mitt förtal skulle de agera med sitt JURIDISKA team MOT MIG, FÖR förtal.
  och OM DU HAR RÄTT FÅR JAG INTE TILLBAKA MINA PENGAR, DE MISSAR MER ”” ”” MEN JAG VILL INTE ATT EN ANNAN PERSON GÅR IGENOM DETTA ATT DE ÄR OTREVLIGA ATT DET KOMMER SOM SKEM ATT KOMMENTERA.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DAGMAR, de kommer inte att göra nÄgonting alls, de vill bara slippa gÄ ut pÄ nÀtverken och pÄ internet, de gillar inte att byta smeknamn varje dag, de Àr sÄ dumma att de inte lÀngre ens vet vad de Àr kallas (falska namn) nÀr de pratar med sina kunder för att lura dem. Du mÄste skaffa och ge sÄ mycket information som möjligt sÄ att de avslöjas och att folk söker innan de investerar innan de faller för deras lögner.

   HĂ€lsningar.

 4. armando svar

  De Àr professionella bedragare, om du vill ta ut dina pengar blir de arga, lÀs kommentarerna hÀr om monfex, för de Àr alla riktiga, de Àr en grupp bedragare. Uttag Àr ALDRIG tillÄtna. Om du nÀmner att du behöver dina pengar blir de arga och respekterar dig. De Àr jÀvla tjuvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Armando, du Ă€r en BEDRÄGERARE, tack för att du delar din erfarenhet med Monfex. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har lagt ett meddelande till denna mĂ€klare för dess bedrĂ€gliga aktiviteter (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Ă€r inte riktiga, de sĂ€tter inte pengarna pĂ„ marknaden, de visar bara det och till slut sĂ€ger de dig att du har förlorat och de behĂ„ller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lĂ€ngre, försök att göra ansprĂ„k genom vĂ„r chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.