✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Morgan Trade FX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Morgan Trade FX och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmorgantradefx.com – morgantradesfx.org
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressUSA

⚠️ Morgan Trade FX nämner inte vem som äger det, företaget ligger i USA, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Morgan Trade FX, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Förrätt $200
VIP $1.000
Gold$5.000
Företag$10.000
Special $100.000

Information på webben

Morgan Trade FX webbplats

Morgan Trade FX ger en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, live-diagram, miniräknare, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

+1(458)227-3441

???? Morgan Trade FX slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Morgan Trade FX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Morgan Trade FX:

datum Uppdatering – nyheter
November 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Morgan Trade FX-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Morgan Trade Fx? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Morgan Trade FX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Morgan Trade FX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Morgan Trade FX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Morgan Trade FX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Morgan Trade FX en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Morgan Trade FX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Morgan Trade FX pålitlig?

Nej. Morgan Trade FX är inte pålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Morgan Trade FX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Morgan Trade FX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «Är Morgan Trade Fx en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Hugo svar

  Vad händer, jag var med Morgan Fiance, enligt handeln genererade jag 128k, de ville lura mig genom att posera som blockchain-människor, nu får jag ett mejl från den här personen, vet du om det är lagligt eller är det en del av lurendrejeri? Jag bifogar texten i mejlet: [e-postskyddad]
  Mailet säger följande:
  Hej Fernando Neumann, skatteombud och finansiell revisor. Licensnummer ID 84NEU13F1E9R6.
  Bifogat hittar du mitt personliga pass och kvalificerande yrkeslegitimation, enligt protokollet är jag som offentlig tjänsteman skyldig att legitimera mig ordentligt.
  Den enhet jag representerar har fått en fil med din information. Vi förstår att du verkade med ett investeringsbolag och att ditt kapital inte har begärts/reglerats.
  Jag skulle uppskatta ett svar på det här e-postmeddelandet, där jag anger din lokala tid då jag kan kontakta dig per telefon, för att hjälpa dig att återställa/reglera ditt kapital.
  Med vänliga hälsningar,
  Fernando Neuman
  Skatteombud-Finansrevisor
  Sittader Str. 1, 40477
  düsseldorf
  Tyskland

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Hugo, tack för att du skrev, men Morgan Finance-recensionen är här: MorganFinance.
   I vilket fall som helst, det de skickar till dig är bedrägligt, det de försöker lura dig att betala mer pengar som de i slutändan kommer att stjäla, fall inte i den här fällan.

   Hälsningar.

   • Hugo

    Tack så mycket för informationen, jag stavade namnet på mäklaren fel, jag menade: Morgan Finance

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Hugo, oroa dig inte, all information om mäklaren du namnger hittar du här: Morgan Finans.

    Hälsningar.

 2. angela svar

  Fråga bluff mäklare

  Hej, kan du snälla berätta för mig om det här är bluffmäklaren de pratar om. Det är nästan samma adress och logotypen är densamma https ://morgantradesfx .org/

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angela, det är samma mäklare, de är en bedragare, de är dåliga människor. Tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Mauritius svar

  God dag,
  Mitt fall liknar andras, jag investerade i Morgan Finance och när jag ville ta ut pengarna bad de mig att sätta in 10% mer för att se om det var en robot eller inte. Jag gjorde det och de sa till mig att processen gjordes fel och att jag skulle göra det igen. Jag lånade pengar av vänner och satte in igen. Resultatet blev att de inte heller lämnade tillbaka mina pengar. De sa att blockchain-folket hade undanhållit det, leta efter blockchain och det visar sig att de talade för dem men det var en falsk redovisning av detta företag [e-postskyddad]
  Kort sagt, jag blev utan de investerade pengarna och skuldsatt. Men det som betyder mest för mig är att dessa människor slutar operera.
  gäller
  Mauritius

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mauricio, de är en bedragare, de är dåliga människor. Tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Roberto svar

  De är onda som innebär att folk säger att de kommer att generera stora vinster med en minsta insättning, sedan ringer de dig igen för att göra fler insättningar och därmed inte förlora det lilla som du har samlat på dig i förmodade vinster, och i verkligheten ackumulerar de bara dina pengar utan lust att hjälpa dig, allt är en lögn, ett totalt bedrägeri. $4500 har stulits från mig och jag vet inte hur jag ska få tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roberto, du har helt rätt, de är dåliga människor. Tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. ELIZABETH svar

  De är bedragare, samma sak hände mig, de skickade ett brev till mig med indrivning av skatter och avgifter från Storbritannien och om jag inte betalade skulle de anmäla mig, min förmodade mäklare är en tjuv Francisco Rojas och numret som han opererar med är + 31619984675 och den andra bedragaren är Sara Vega +447498173540

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ELIZABETH, tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Marcela svar

  De är bedragare, fall inte för dem tack!
  Julian Garcia och Gian Paolo Moroni två brottslingar från Morgan Finance!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marcela, tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Veronica svar

  Alla tidigare kommentarer är absolut sanna, allt drivs manuellt, du investerar lite och tjänar mycket, men när du vill ta ut dem ber de dig att betala igen för att bevisa din solvens och betala skatt i ditt land, jag bad om att dra tillbaka 500 USD direkt frös de mitt konto och de ber mig om 8.000 47.000 USD för att ge mig XNUMX XNUMX USD, inte ens King Midas! Jag rekommenderar det inte, de är bedragare, jag har inte längre tillgång till mitt konto.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Veronica, tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Marcela svar

   Samma sak har hänt mig, med en mäklare som heter Julian Garcia och en annan Gian Paolo Moroni, två bedragare från samma Morgan Finance-bolag... de måste rapporteras överallt och ingen annan faller för dessa brottslingar!

   • Max

    Hej Marcela,
    En klient har bett mig hjälpa honom att få tillbaka sina pengar. Gian Paolo Moroni har lurat honom. Kan du kontakta mig privat eller skriva till forumet för att se om vi kan göra ett anspråk tillsammans?
    Tack,

 8. Jhoan Jauregui svar

  Det här är den bästa sidan, förhoppningsvis når den hela världen, så att fler människor inte fortsätter att förlora sina pengar som med liten ansträngning kommer fram och dessa bedragare förblir fria

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jhoan, tack så mycket för ditt stöd.

   Hälsningar.

 9. Jhoan Jauregui svar

  Det här är den bästa sidan, förhoppningsvis når den hela världen, så att fler människor inte fortsätter att förlora sina pengar som kommer med så mycket ansträngning och dessa bedragare förblir fria

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jhoan, tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jhoan, tack för att du kommenterar Morgan Trade Fx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *