✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget MyChargeBack Är det ett säkert företag eller ett opålitligt företag.

Läs hela vår analys för att ta reda på allt! I slutet av recensionen hittar du vår åsikt.

Grundläggande information

🌐 webbplatsmychargeback.com
???? företaget*Cactil, LLC
⚖️ reglering-
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattform-
📌 AdressUSA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad i: juli 2016
FöretagstypKapitalåtervinning

företaget: MyChargeBack ägs av Cactil, LLC

plats: Om vi ​​tittar på platsen för MyChargeBack så ligger företaget i USA.

Angående plats och företag som företaget tillhör, nämn tydligt dessa uppgifter för att kunna genomföra en fullständig analys.

Vad är MyChargeBack?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det MyChargeBack är: ett företag dedikerat till kapitalåtervinning. De är specialiserade på att återvinna kapital från finansiella bedrägerier.

Kontotyper

Efter att ha analyserat MyChargeBack-webbplatsen såg vi att de erbjuder: MyChargeBack erbjuder inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

My Charge Back-webbplats
MyChargeBacks webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av MyChargeBack-webbplatsen, som är "mychargeback.com". Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: (646) 915-1414 (USA) – (647) 370-5071 (Kanada) – +61 280 155 645 (Australien) +32 (0)2 808 39 02 (Europa)

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* MyChargeBack-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

MyChargeBack Det är ett företag som inte är dedikerat till att erbjuda finansiella produkter som en mäklare. Vi pratar alltså om ett företag som inte behöver någon typ av finansiell reglering för att kunna erbjuda sina tjänster.

???? MyChargeBack slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i MyChargeBack och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget är beläget i USA. Den ger oss nödvändig och viktig information.

antiken: Det är ett företag med många års erfarenhet.

säkerhet: Vi tror att företaget fortsätter med alla nödvändiga säkerhetsåtgärder.

Klagomål eller dåliga kommentarer: Företaget har både bra och dåliga recensioner. Ryktet är medelmåttigt.

Få tillbaka mitt kapital: MyChargeBack erbjuder en kapitalåtervinningstjänst.

Uppdatering från juni 2024– Vi har nyligen märkt att MyChargeback-företagets hemsida inte fungerar. Tydligen har de haft problem med FBI och kunder från USA. Vi hoppas att företaget ska klargöra denna situation för oss.. Vi har ännu inte fått något svar från företaget.

Kapitalåtervinning


Företaget i fråga är dedikerat till att få tillbaka pengar från bedrägerier, särskilt investeringsbedrägerier.


uppdateringar

Nyheter om MyChargeBack:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Just nu har vi inte så mycket mer nyheter om företaget.

Användarrecensioner

[demokrati id=”1125″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med MyChargeBack.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av MyChargeBack

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar MyChargeBack

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur får man tillbaka pengar från MyChargeBack?

Om du har något anspråk mot MyChargeback, kontakta företagets support.

Hur rapporterar man MyChargeBack?

Om du har några klagomål mot detta företag kan du skriva till dem på deras hemsida, vi uppmanar dig också att lämna en kommentar om denna recension.

Vad är MyChargeBack?

Företaget är dedikerat till att återvinna kapital, vanligtvis från bedrägerier, genom återkravsprocessen.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

20 kommentarer om «MyChargeBack: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Roberto Dominguez svar

  Yo acabo de contactar al servicio de recuperación. Y me dicen que están ubicados en Miami. También me aseguraron que ellos me ayudarían a recuperar mi capital. Pero me pidieron $360. USD para dar de alta mi cuenta bancaria y me piden otros $1,530. USD para legalizar mi capital. Pregunta: es así como trabaja está empresa? O será otra estafa. Alguien puede aconsejarme

 2. Jobert svar

  Hej,
  Quen tiene experiencia con el servicio de recuperación? Es verdad que a recuperado el dinero estafado?
  Jag är ett offer för en CuartoCapital-bedrägeri, nästan 20 tusen euro har tagits från mig, inklusive kapitalet, bara för att frigöra pengarna med vinsten och kapitalet. Detta hände under den sista månaden i år.
  Me llamo el servicio de recuperación despues de contar todo lo que paso en su pagina y mi tengo que pagar mil Euros para ellos empezar a trabajar y mi piden 10% tambien de dinero recuperado. Por favor de mi tu experiencia.
  Tack så mycket.

 3. Paco svar

  Min erfarenhet av Minedollars.com.
  Vänligen läs. !

  Actualmente estoy empezar a trabajar con el servicio de recuperación . Me ayudarían mucho sus comenetarios. Gracias

  Minedollars är en bluff. De stängde nyligen sidan (i alla fall för mig). Lång historia kort, jag började som många med $100 och ökade sedan långsamt insättningarna under de senaste 4 månadernas användning - jag köpte små kontraktsplaner för 3-7 dagar med "intäkter" på cirka $200-300/dag. bestämde mig för att lägga till ytterligare 6K den 2 juni och tillät mig själv att sugas in ännu mer genom att köpa en $8500 plan 30 dagars kontrakt $8160 retur + $8500 eget kapital (upprörande eller hur?) Jag tror att detta är en BTC2 plan

  Allt gick enligt planerna, med återkomsten av mina första inköp lite i taget. Det var en balansgång: jag ville inte ha för mycket pengar i fickan på en gång. Men 3 veckor senare började det falla isär. Jag får ett e-postmeddelande från kundtjänst som säger att min $8550 8500 plan var ett "uppgraderat" gruvkontrakt och krävde att jag köpte ytterligare fyra kontrakt för $34 5 vardera annars skulle mitt konto frysas. Det är ytterligare XNUMXk annars skulle de frysa. Jag pratade med "Benson", om någon av er vet vem han är för att ha varit med om den här bluffen, och förklarade mitt fall att ingenstans i kontraktsbeskrivningen stod det att jag var tvungen att köpa totalt XNUMX kontrakt. Han fortsätter sedan med att visa mig var den fanns. Naturligtvis svär jag att jag aldrig sett det och jag tror aldrig att det har funnits där. Summan av kardemumman är att jag ändrar villkoren.

  Jag är ledsen att säga att jag var dum nog att skicka dig ytterligare 34 85 och tänkte att jag skulle låsa upp detta och mina pengar skulle vara tillgängliga för uttag på cirka 15 30 på mitt konto, alla planer totalt som jag äntligen skulle kunna ta ut uppenbarligen inte vara längre från sanningen. För att göra saken värre, misslyckades chattkillen Benson att informera mig om att en skatt på 18 % härrörde från alla köp, både framgångsrika och försenade! köpen skulle ske den 2 juni. Det berodde på att låsa upp kontot. Vid det här laget sjönk mitt hjärta och jag visste att detta var en bluff trots att jag återigen fick se en ögonblicksbild av webbplatsens villkor som visar att skatt skulle betalas var sjätte månad. Ny makeup eller ändrad när det passar dig. Den skatten motsvarade mer än 3 K. Och de begärde den omedelbart. Återigen, vid den tidpunkten finns det inget sätt att han skulle ge dem den summan pengar. Men allt eftersom dagarna gick sänkte de skatten för att få ut mer pengar från mig och den sänktes så småningom till 2020K som jag skickade nästa dag, den 40 juli 50, till webbplatsen som fick mig att stänga av. Som jag nämnde ovan tappade jag runt XNUMX till XNUMXK.

  ++** En sista sak, om någon kan hjälpa mig att få tillbaka dessa medel delar jag gärna med mig av pengarna för att få tillbaka dem. Även om jag inser att de flesta, om inte alla, av dessa återställningstjänster är bedrägerier. Så om du är en hacker och villig att göra detta åt mig utan någon förskottsbetalning, pratar jag gärna med dig, kontakta mig.

 4. Ivan Diaz svar

  Hola gracias a todos yo sí pude recuperar con el servicio de recuperación me habian estafado un broker gracias pude recuperarlo al menos todo el dinero que yo envié, muchas gracias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *