Kommentarer om Cointrade

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Cointrade (även kallad med namnet: cointrade.cc), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Cointrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Cointrade ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Cointrade ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

mynthandel nämner att vara en del av: Twingle Consulting LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Dominica enligt hemsidan, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Cointrade den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Cointrade är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder mynthandel, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder mynthandel, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Startplan: minsta initiala insättning $250, kontohantering, spridning av 1.0.

Premiumplan: minsta initiala insättning $2500, kontoadministration, spridning på 0.5.

Affärs plan: minsta initiala insättning $25000, experthantering, spridningar på 0.5.

Cointrade kontotyper
Cointrade kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Cointrade erbjuder är: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som mynthandel tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Cointrade hemsida
Cointrade hemsida

mynthandel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster som den erbjuder, grundläggande koncept för handelns värld, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information mynthandel

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: cointrade.cc

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Cointrade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på mynthandel

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Cointrade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2021 lade CONSOB till mynthandel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CONSOBs december 2021 December️ varning


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Cointrade? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Cointrade: betyg och kommentarer»

 1. Marisol Lima och Henry Serrano svar

  Cointrade.cc denna mäklare är ett bedrägeri både företaget och dess anställda åtminstone en som kallar sig Nicole, först berättar jag för dem mitt fall och att min man skrev upp oss med 250 euro sedan började den här tjuven att jag skulle få 10.000 28 euro vilket enligt det var För en händelse berättade hon att hon skulle stänga mitt konto och berättade att för att jag skulle ta ut pengarna plus kapital så måste jag sätta in 3.500% så att hon skulle lämna tillbaka allt till mig, men eftersom jag ignorerade henne, hon använde sina knep, en överföring gjordes på 2,000 500 som ingick med min mans och hur jag kunde avbryta överföringen på XNUMX XNUMX han berättade igen att han skulle stänga kontot och enligt den här tjuven ringde han mig en dag för att lämna tillbaka pengarna och det var inte så att han försökte stjäla mer pengar han gjorde en summa på XNUMX saker som han inte kunde stjäla eftersom jag frågade kontot som hade gjort insättningen jag sa till dem att jag inte hade gjort det att det var en bluff och, och de återvände men de fortsätter att ringa tills idag eftersom de fan att ge dem alla krav igen Isitos som vi hade skickat för att kunna avblockera kontot men vi har inte skickat dem alls. Jag hoppas att alla som läser den här kommentaren inte gör dem till bedrägerier som oss

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marisol, tack för din kommentar om Cointrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Aliciam svar

  De är en jävla bluff, de kontaktar dig först från en FAKE FAKE-webbplats som heter greatchannel .org och med namnet immediate edge sedan registrerar du dig men allt är falskt

  De berättar rena lögner för dig för att ta dina pengar, saker som denna lögn: "Tjäna mellan € 950 och € 2200 per dag med världens smartaste kryptografiska programvara"

  "Nybörjare gör omedelbara vinster och med vår hjälp kan du också - Immediate Edge-mjukvaran är programmerad att handla endast när du vet att du kommer att göra en omedelbar vinst"

  Efter att ha registrerat sig hos dessa rånarpirater ringer de dig från cointrade. Det vill säga, tänk om de använder dessa helt falska annonser, det piratmäklarföretag som de måste vara. De ägnar sig bara åt bedrägeri och stjäl pengar. När du begär uttag låter bedragarna dig inte ta ut något.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Aliciam, tack för din kommentar om Cointrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. JP0000 svar

  Jag bestämde mig för att investera med dem och sedan blev jag totalt lurad. DE ÄR EN BEDRÄGERI!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JP0000, tack för din kommentar om Cointrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *