I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i NAB Crypto. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om NAB Crypto och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnabcrypto.io
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformNAB Crypto
📌 AdressOkänd

⚠️ NAB Crypto visar inte korrekt företagsinformation för allmänheten. Allt tyder på att de använder falsk information. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

NAB Crypto erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

NAB Crypto-webbplats

NAB Crypto ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, en utbildningssektion, ordlista, tillgångsindex, livediagram, varningar, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

Det finns inga telefonnummer publicerade på hemsidan.

???? NAB Crypto slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED NAB Crypto.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag med okänd plats, du kommer inte att ha skydd från lagen i händelse av att du blir skadad, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina pengar eller nedläggning av företaget. .

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om NAB Crypto:

datum Uppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot NAB Crypto från finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

Vad tycker du om NAB Crypto? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med NAB Crypto.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av NAB Crypto

Hur man rapporterar NAB Crypto

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera NAB Crypto?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är NAB Crypto en bluff – är det bluff?

Ja. Vi tror att NAB Crypto är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är NAB Crypto pålitlig?

Nej. NAB Crypto är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från NAB Crypto?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till NAB Crypto?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är NAB Crypto en bluff? 2023 recensioner»

 1. brent daniels svar

  denna mäklare har rapporterats av FCA att de är bedragare, de kommer aldrig att få tillbaka sina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brent Daniels, tack för att du kommenterar NAB Crypto. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FCA (The Financial Regulator of the United Kingdom) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se FCA -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   ----

   Hej Brent Daniels, tack för att du kommenterar NAB Crypto. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FCA (The UK Financial Regulator) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se FCA -länk).

   Om du är en kund, ge inga fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bedrägerimäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonsen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes från, e-postmeddelanden och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.