Kommentarer från Navitas Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Navitas Markets (även kallad navitasmarkets.com), är en CFD och Forex-mäklare. Rekommenderas Navitas Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Navitas Markets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att Navitas Market webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Navitas Markets.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Salvax Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bermuda. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Navitas Markets, vi märkte att de erbjuder 2 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot och det dynamiska kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 50, upp till 1: 500 hävstång, negativt balansskydd, support dygnet runt.

Dynamiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, upp till 1: 500 hävstång, negativt balansskydd, support dygnet runt.

Navitas Markets kontotyper
Navitas Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Navitas Markets erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Navitas Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Navitas Markets webbplats
Navitas Markets webbplats

Navitas Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, förklaring om grunderna i investeringsvärlden, några utbildningsartiklar, ordlista, ekonomisk kalender, nyheter om marknaderna, inte mycket annat egentligen.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Navitas marknader |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: navitasmarkets.com

Telefonnummer: + 44 1216476059

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Navitas marknader <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Navitas Markets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, när vi letar efter recensioner om Navitas Markets hittar vi mestadels negativa recensioner, (på grund av Salvax Limited) är det relaterade till mäklare med negativt rykte som FXPace.com och FXsuit.com. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i juni 2020 tillkom CNMV Navitas marknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Navitas Markets? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

30 kommentarer om «Navitas Markets: Betyg och kommentarer»

 1. AA svar

  God morgon alla, jag ber er snälla att inte göra det, de kommer att bli lurade. DE ÄR Tjuvar

  Om någon vet hur man ska dra sig tillbaka frågar jag dem eftersom det inte kan vara möjligt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej AA, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas MArkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 2. pensionerad svar

  Hej till alla lurade, jag är en av er, efter att ha pratat med många människor i samma situation som oss och lurats av olika mäklare och plattformar, har vi beslutat att skapa en förening på nationell nivå med alla berörda som fritt vill tillhör henne, för att ha mer kraft på alla nivåer där anspråk lämnas in och för att få mer publicitet över alla våra ärenden och därmed förhindra att våra klagomål lämnas in. Om du vill ha mer information lämnar jag Jessicas telefonnummer, vilket är en annan bluff och promotor för föreningen.
  689 680 474

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej pensionär, tack för all denna information och dina kommentarer om Navitas Markets.

   hälsningar

 3. mar svar

  DET ÄR ALLA EN LUR. VI HAR PUNKTAT MED 5.000 XNUMX €.

  INVESTERA INTE.

  EN PERSON HAR KONTAKTAD OSS KALLAD JAVIER SALGADO MAZAS. DET ÄR DET SOM KALLAS. Senare sa han till oss att de kommer att tilldela oss en rådgivare som kallas hektor och senare, en annan person som kallas enrique. DE SAMTALAR FRÅN MADRID OCH SÄGER ATT DE HAR HÖRDA SÄNDARE UTANFÖR SPANIEN FÖR ATT I SPANIEN FUNGER MYCKET AVSKATTAR OCH DE VILL INTE FUNGERA HÄR, MEN DE ÄR UNDERLAGNA LAGAR FÖR FÖRENADE KUNGARIKET ... DE HAR INTE GIVT OSS , MEN VI HAR ALLTID ÄTTET MÅNGA MÄNNISKOR SOM HAR VÄNTT sina konton tomma.

  INVESTERA INTE.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mar, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Navitas Markets låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 4. mar svar

  Kära Ignacio,

  Meddela mig hur du har kunnat ta ut beloppet från ditt konto för att se om vi, som just har gjort överföringen, kan återkräva det.

  Jag ser fram emot dina kommentarer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mar, tack, vi har svarat på dina andra kommentarer.

   hälsningar

 5. mar svar

  Kära Pilar, jag är i en liknande situation, berätta var jag kan kontakta dig.

  Tack.

  Hälsningar.

 6. Pelare svar

  Efter att ha undersökt och sett att ingenting kan göras för att få tillbaka mina pengar har jag bestämt mig för att bläddra igenom och av erfarenhet har jag verifierat att i det här livet betalas allt,
  Jag önskar bara att de två personer som har lurat mig betalar mer än där det gör ont mest, vilket säkert kommer att vara deras närmaste släktingar. Tack.

  • MIGUEL svar

   Hej pilar, jag heter Miguel och jag befinner mig i en situation som liknar din. Jag vill kontakta dig och se om något kan göras för att återkräva våra pengar, med vänliga hälsningar

   • pensionerad

    Hej Miguel, från vad jag ser från de olika kommentarerna som händer på den här webbplatsen, är vi ganska lurade från plattformen "NAVITAS MARKETS", jag har sökt på internet och jag har hittat ett företag som heter: "International Law" beläget i London och att de bland annat är specialister på internationella bedrägerier, som endast debiterar kunden om ärendet vinns, avgiften är en procentsats av det belopp som domaren dikterar. Vilken garanti är det faktum att ingen betalning behöver förskottas.
    Om vi ​​kan bilda en grupp drabbade människor för att göra anspråket starkare, säkert inom svårigheten att få tillbaka våra pengar, skulle vi ha många fler alternativ.

    -BRA OMHÄNDERTAGANDE. INTERNATIONELL LAG ÄR EN BEDRÄGNING, FALL INTE I DEN FÄLL -

   • Rekommenderade mäklare

    Hej pensionär, de är falska, de kommer att be dig om pengar innan de förmodligen ger dig dina, gör det inte och litar inte på dem.

    hälsningar

 7. Pilar Lopez svar

  Mitt namn är Pilar López, en man som heter Javier Salgado, från Barcelona med säte i Avd, Diagonal 640-anläggning 5 502 puerta 5000, har skickat mig dokumentation som bevisar att de regleras av CNMV, min första inkomst var 25000 euro, mannen som lyckades mitt konto heter Hector, i en månad ringde han mig nästan dagligen och förklarade hur kontot fortskrider, eftersom resultaten var gynnsamma övertygade de mig om att öka kapitalet, upp till totalt 5000 34,75 euro, samma dag som jag överförde Förra 27 euro stannade kontot på 5 euro, sedan dess har jag inte hört från dem igen och det var igår tisdagen den 2020/15,30/28800, kl 17,37 hade jag cirka 34,75 euro på mitt konto, XNUMX, XNUMX, jag är XNUMX. Vad rekommenderar du, vad kan jag göra? Jag har tänkt på att gå till en advokat som är specialiserad på dessa frågor, tack.

  • pensionerad svar

   Hej Pilar, jag är pensionär och jag är i samma situation, de kontaktade mig per telefon för att ge mig information via internet och presentera mig för Wellintong Management Groups förvaltade investeringskonto för kunder som vill börja i en värld av privata investeringar Efter flera kontakter både via telefon och via e-post med olika personer (Jaume Riera, Pablo Dominguez, Miguel Angel Santos, Sergio Garcia) hade jag det stora misstaget att lita på dem och jag registrerade mig på plattformen som de berättade för mig "Navitas Markets", då ringde den person som skulle vara min chef till mig, vilket jag ser är detsamma som du hade Hector Martinez, som försäkrade mig per telefon att det aldrig skulle bli en förlust på mitt konto som översteg 10%, det professionellt Jag hade allt kontrollerat och övertygade mig, jag gjorde också ett första inträde i början av april och allt gick bra i en och en halv månad, tills jag fick en större inkomst den 20 maj och det var just den 27 maj när jag såg vad Det fanns bara 74,03 € kvar på kontot.
   Jag har informerats i CNMV, och de har sagt till mig att Navitas Markets är en finansiell bar som inte är reglerad, och de har rekommenderat mig att lämna in ett klagomål, jag har redan gjort det via internet till: BRIGADA DE INVESTIGACIÓN TECNOLOGICA- ALLMÄN KOMMISSIONER FÖR RÄTTSLIG POLITI, även om jag tror att det finns väldigt lite hopp om att återhämta sig något, såvida inte detta tjänar till att varna andra människor så att de inte luras och kan också luras.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej pensionär, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Navitas Markets låter riktigt dåligt.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pilar, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. DE REGLERAS INTE, var fick du den här adressen? De nämner aldrig att de är baserade i Europa på webbplatsen.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Navitas Markets låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 8. Ignacio Herrero svar

  IGNACIO HERRERO 29-04-2020
  Din kommentar väntar på moderering.

  Jag har kontaktats av en person som sa att han ringde mig från Madrid.
  Jag har gjort en överföring på 5,000 XNUMX euro och när jag insåg att det de erbjöd och berättade var en lögn har jag dragit dem från kontot.
  Jag kämpar för att den ska returneras till mig innan jag lämnar in ett klagomål till polisen för bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kanske bättre att prata med din bank och inte erkänna avgiften.

   hälsningar

   • spelar ingen roll

    [e-postskyddad]
    [e-postskyddad]

    CABECILLA TELEFON 612459025 ALIAS, JAVIER SALGADO MAZAS.
    TELEFONEN FÖR DEN FINANSIELLA RÅDGIVAREN. 632.855.417 ALIAS ENRIQUE, ÄVENTOM ETT SÅ ETT GABRIEL, UNDVIKTES SIG ATT VI HANDLAR MED ERNESTO.

    Se om du kan göra något med detta.

   • spelar ingen roll

    I vilket fall som helst vill jag tro att de till slut är legitima människor.

   • Pelare

    De är tjuvar, säger jag er av erfarenhet.

 9. Ignacio Herrero svar

  Jag har kontaktats av en person som sa att han ringde mig från Madrid.
  Jag har gjort en överföring på 5,000 XNUMX euro och när jag insåg att det de erbjöd och berättade var en lögn har jag dragit dem från kontot.
  Jag kämpar för att den ska returneras till mig innan jag lämnar in ett klagomål till polisen för bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, vi har svarat på din andra kommentar.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.