Kommentarer frÄn Navitas Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Navitas Markets (Ă€ven kallad navitasmarkets.com), Ă€r en CFD och Forex-mĂ€klare. Rekommenderas Navitas Markets verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Navitas Markets. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det Àr vÀrt att nÀmna att Navitas Market webbplats inte har en spansk version, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska Navitas Markets.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Salvax Limited.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Bermuda. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Navitas Markets, vi mĂ€rkte att de erbjuder 2 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot och det dynamiska kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50, upp till 1: 500 hÀvstÄng, negativt balansskydd, support dygnet runt.

Dynamiskt konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, upp till 1: 500 hÀvstÄng, negativt balansskydd, support dygnet runt.

Navitas Markets kontotyper
Navitas Markets kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Navitas Markets erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Navitas Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Navitas Markets webbplats
Navitas Markets webbplats

Navitas Markets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, förklaring om grunderna i investeringsvÀrlden, nÄgra utbildningsartiklar, ordlista, ekonomisk kalender, nyheter om marknaderna, inte mycket annat egentligen.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Navitas marknader |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: navitasmarkets.com

Telefonnummer: + 44 1216476059

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Navitas marknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Navitas Markets-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder, nÀr vi letar efter recensioner om Navitas Markets hittar vi mestadels negativa recensioner, (pÄ grund av Salvax Limited) Àr det relaterade till mÀklare med negativt rykte som FXPace.com och FXsuit.com. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

UppmĂ€rksamhet: i juni 2020 tillkom CNMV Navitas marknader till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Navitas Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

30 kommentarer om «Navitas Markets: Betyg och kommentarer»

 1. AA svar

  God morgon alla, jag ber er snĂ€lla att inte göra det, de kommer att bli lurade. DE ÄR Tjuvar

  Om nÄgon vet hur man ska dra sig tillbaka frÄgar jag dem eftersom det inte kan vara möjligt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej AA, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas MArkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 2. pensionerad svar

  Hej till alla lurade, jag Àr en av er, efter att ha pratat med mÄnga mÀnniskor i samma situation som oss och lurats av olika mÀklare och plattformar, har vi beslutat att skapa en förening pÄ nationell nivÄ med alla berörda som fritt vill tillhör henne, för att ha mer kraft pÄ alla nivÄer dÀr ansprÄk lÀmnas in och för att fÄ mer publicitet över alla vÄra Àrenden och dÀrmed förhindra att vÄra klagomÄl lÀmnas in. Om du vill ha mer information lÀmnar jag Jessicas telefonnummer, vilket Àr en annan bluff och promotor för föreningen.
  +689 680 474 XNUMX

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej pensionÀr, tack för all denna information och dina kommentarer om Navitas Markets.

   hÀlsningar

 3. mar svar

  DET ÄR ALLA EN LUR. VI HAR PUNKTAT MED 5.000 XNUMX €.

  INVESTERA INTE.

  EN PERSON HAR KONTAKTAD OSS KALLAD JAVIER SALGADO MAZAS. DET ÄR DET SOM KALLAS. Senare sa han till oss att de kommer att tilldela oss en rĂ„dgivare som kallas hektor och senare, en annan person som kallas enrique. DE SAMTALAR FRÅN MADRID OCH SÄGER ATT DE HAR HÖRDA SÄNDARE UTANFÖR SPANIEN FÖR ATT I SPANIEN FUNGER MYCKET AVSKATTAR OCH DE VILL INTE FUNGERA HÄR, MEN DE ÄR UNDERLAGNA LAGAR FÖR FÖRENADE KUNGARIKET ... DE HAR INTE GIVT OSS , MEN VI HAR ALLTID ÄTTET MÅNGA MÄNNISKOR SOM HAR VÄNTT sina konton tomma.

  INVESTERA INTE.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mar, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Navitas Markets lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 4. mar svar

  KĂ€ra Ignacio,

  Meddela mig hur du har kunnat ta ut beloppet frÄn ditt konto för att se om vi, som just har gjort överföringen, kan ÄterkrÀva det.

  Jag ser fram emot dina kommentarer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mar, tack, vi har svarat pÄ dina andra kommentarer.

   hÀlsningar

 5. mar svar

  KÀra Pilar, jag Àr i en liknande situation, berÀtta var jag kan kontakta dig.

  Tack.

  HĂ€lsningar.

 6. Pelare svar

  Efter att ha undersökt och sett att ingenting kan göras för att fÄ tillbaka mina pengar har jag bestÀmt mig för att blÀddra igenom och av erfarenhet har jag verifierat att i det hÀr livet betalas allt,
  Jag önskar bara att de tvÄ personer som har lurat mig betalar mer Àn dÀr det gör ont mest, vilket sÀkert kommer att vara deras nÀrmaste slÀktingar. Tack.

  • MIGUEL svar

   Hej pilar, jag heter Miguel och jag befinner mig i en situation som liknar din. Jag vill kontakta dig och se om nÄgot kan göras för att ÄterkrÀva vÄra pengar, med vÀnliga hÀlsningar

   • pensionerad svar

    Hej Miguel, frÄn vad jag ser frÄn de olika kommentarerna som hÀnder pÄ den hÀr webbplatsen, Àr vi ganska lurade frÄn plattformen "NAVITAS MARKETS", jag har sökt pÄ internet och jag har hittat ett företag som heter: "International Law" belÀget i London och att de bland annat Àr specialister pÄ internationella bedrÀgerier, som endast debiterar kunden om Àrendet vinns, avgiften Àr en procentsats av det belopp som domaren dikterar. Vilken garanti Àr det faktum att ingen betalning behöver förskottas.
    Om vi ​​kan bilda en grupp drabbade mĂ€nniskor för att göra ansprĂ„ket starkare, sĂ€kert inom svĂ„righeten att fĂ„ tillbaka vĂ„ra pengar, skulle vi ha mĂ„nga fler alternativ.

    -BRA OMHÄNDERTAGANDE. INTERNATIONELL LAG ÄR EN BEDRÄGNING, FALL INTE I DEN FÄLL -

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej pensionÀr, de Àr falska, de kommer att be dig om pengar innan de förmodligen ger dig dina, gör det inte och litar inte pÄ dem.

     hÀlsningar

 7. Pilar Lopez svar

  Jag heter Pilar LĂłpez, en man vid namn Javier Salgado, frĂ„n Barcelona baserat i Avd, Diagonal 640 plant 5ÂȘ puerta 502, har skickat mig dokumentation som bevisar att de regleras av CNMV, min första inkomst var 5000 euro, mannen som klarade mitt konto heter Hector, i en mĂ„nad ringde han mig nĂ€stan dagligen och förklarade hur mitt konto gick, eftersom resultaten var gynnsamma övertygade de mig att öka kapitalet, upp till totalt 25000 5000 euro, samma dag som jag överförde Senaste 34,75 euro stannade kontot pĂ„ 27 euro, sedan dess har jag inte hört av sig igen och detta har varit igĂ„r tisdag 5/2020/15,30, klockan 28800 hade jag cirka 17,37 euro pĂ„ mitt konto, 34,75, XNUMX, jag Ă€r XNUMX . Vad rekommenderar du, vad kan jag göra? Jag har tĂ€nkt gĂ„ till en advokat som Ă€r specialiserad pĂ„ dessa frĂ„gor, tack.

  • pensionerad svar

   Hej Pilar, jag Ă€r pensionĂ€r och jag Ă€r i samma situation, de kontaktade mig per telefon för att ge mig information via internet och presentera mig för Wellintong Management Groups förvaltade investeringskonto för kunder som vill börja i en vĂ€rld av privata investeringar Efter flera kontakter bĂ„de via telefon och via e-post med olika personer (Jaume Riera, Pablo Dominguez, Miguel Angel Santos, Sergio Garcia) hade jag det stora misstaget att lita pĂ„ dem och jag registrerade mig pĂ„ plattformen som de berĂ€ttade för mig "Navitas Markets", dĂ„ ringde den person som skulle vara min chef till mig, vilket jag ser Ă€r detsamma som du hade Hector Martinez, som försĂ€krade mig per telefon att det aldrig skulle bli en förlust pĂ„ mitt konto som översteg 10%, det professionellt Jag hade allt kontrollerat och övertygade mig, jag gjorde ocksĂ„ ett första intrĂ€de i början av april och allt gick bra i en och en halv mĂ„nad, tills jag fick en större inkomst den 20 maj och det var just den 27 maj nĂ€r jag sĂ„g vad Det fanns bara 74,03 € kvar pĂ„ kontot.
   Jag har informerats i CNMV, och de har sagt till mig att Navitas Markets Ă€r en finansiell bar som inte Ă€r reglerad, och de har rekommenderat mig att lĂ€mna in ett klagomĂ„l, jag har redan gjort det via internet till: BRIGADA DE INVESTIGACIÓN TECNOLOGICA- ALLMÄN KOMMISSIONER FÖR RÄTTSLIG POLITI, Ă€ven om jag tror att det finns vĂ€ldigt lite hopp om att Ă„terhĂ€mta sig nĂ„got, sĂ„vida inte detta tjĂ€nar till att varna andra mĂ€nniskor sĂ„ att de inte luras och kan ocksĂ„ luras.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej pensionÀr, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Navitas Markets lÄter riktigt dÄligt.

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pilar, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag. DE ÄR INTE REGLERADE, var fick du den hĂ€r adressen? De nĂ€mner aldrig att de Ă€r baserade i Europa pĂ„ webbplatsen.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Navitas Markets lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 8. Ignacio Herrero svar

  IGNACIO HERRERO 29-04-2020
  Din kommentar vÀntar pÄ moderering.

  Jag har kontaktats av en person som sa att han ringde mig frÄn Madrid.
  Jag har gjort en överföring pÄ 5,000 XNUMX euro och nÀr jag insÄg att det de erbjöd och berÀttade var en lögn har jag dragit dem frÄn kontot.
  Jag kÀmpar för att den ska returneras till mig innan jag lÀmnar in ett klagomÄl till polisen för bedrÀgeri.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med Navitas Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kanske bÀttre att prata med din bank och inte erkÀnna avgiften.

   hÀlsningar

   • spelar ingen roll svar

    [e-postskyddad]
    [e-postskyddad]

    CABECILLA TELEFON 612459025 ALIAS, JAVIER SALGADO MAZAS.
    TELEFONEN FÖR DEN FINANSIELLA RÅDGIVAREN. 632.855.417 ALIAS ENRIQUE, ÄVENTOM ETT SÅ ETT GABRIEL, UNDVIKTES SIG ATT VI HANDLAR MED ERNESTO.

    Se om du kan göra nÄgot med detta.

   • spelar ingen roll svar

    I vilket fall som helst vill jag tro att de till slut Àr legitima mÀnniskor.

    • Pelare svar

     De Àr tjuvar, sÀger jag av erfarenhet.

 9. Ignacio Herrero svar

  Jag har kontaktats av en person som sa att han ringde mig frÄn Madrid.
  Jag har gjort en överföring pÄ 5,000 XNUMX euro och nÀr jag insÄg att det de erbjöd och berÀttade var en lögn har jag dragit dem frÄn kontot.
  Jag kÀmpar för att den ska returneras till mig innan jag lÀmnar in ett klagomÄl till polisen för bedrÀgeri.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *