I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i NeoTrade. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om NeoTrade och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsneotrade.pro
???? företaget*Donnybrook Consulting Ltd.
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformctrader plattform
📌 AdressDOMINIKANSKA REPUBLIKEN

⚠️ NeoTrade ägs av företaget Donnybrook Consulting Ltd ligger i Dominikanska republiken, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi över till att analysera kontotyperna som NeoTrade erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

NeoTrade webbplats

NeoTrade tillhandahåller några livediagram, information om tjänsterna den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+34910039618

???? NeoTrade slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED NeoTrade.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om NeoTrade:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2022Klagomål mot NeoTrade av spanska finanstillsynsmyndigheten CONSOB
April 2022NeoTrade, tillsammans med ABS-systemBid Broker StocksEnergy MarketsEuroFXOFXBOnyxProfit y OptiMarkets tillhör det ökända Donnybrook Consulting Ltd, ett företag med ett fruktansvärt rykte som har anklagats för bedrägeri och har fördömts av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, se upp

Användarrecensioner

Vad tycker du om NeoTrade? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med NeoTrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av NeoTrade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar NeoTrade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera NeoTrade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är NeoTrade en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att NeoTrade är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är NeoTrade pålitlig?

Nej. NeoTrade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från NeoTrade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till NeoTrade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

57 kommentarer om «Är NeoTrade en bluff? 2023 recensioner»

 1. Ruben Andres Francisco Caceres svar

  Jag vill att du ska veta att Neotradefx ohh Tesla-gruppen är densamma, det är en maffia av bedragare som dess medlemmar är:
  Larry Vergara
  Kelli Salazar
  katherine mendez
  Camilo Perez
  Jose Vazquez
  Camila U. (Från banksystemet, den som ger koderna)
  och att de som ser den här kommentaren inte ens tänker på att göra insättningar... Jag litade på att de skulle sätta in de 10 tusen sulorna för att generera vinster men idag ångrar jag varför allt arbete det kostade mig för vad...?? För att dessa brottslingar ska komma så lätt för att lura en... sanningen är att varje gång jag tänker på det gör det mig arg... Jag skulle kunna bryta hans ansikte om det var på hans panna... folk gillar det borde gå åt helvete... de gör mycket skada här ... det är så de här människorna blir stora genom att stjäla från dem som behöver det mest... DÄRFÖR KRÄVER JAG ATT OM DU LÄSER DEN DEN HÄR KOMMENTAREN, FINNS INGEN IN I DERES FÄLLAN AV DESSA SCOUNDS...Jag hoppas att ni förstår uttrycket...men det gör er verkligen arg, se till att ni har en pålitlig mäklare och bättre ingenting, mina herrar...det är bättre att jobba på sig själv för att komma framåt...titta inte på lätta saker eftersom allt kommer från det onda... precis som det finns människor vars liv bara är att stjäla och stjäla...som inte har något hjärta eller kanske ingen själ för att göra den här typen av lögner... Den där Teslas ägare som är den första brottslingen som hävdar att vara en Lord eller en miljardär... självklart med folks pengar... skit av människor... Verkligen ovärdigt 😡 vilket bedrägeri... nu brottslingarna redan bär slips det värsta är att se meti kvinnor gör i allt detta...vilken värld är vi i...hur saker förändras...värden existerar inte längre...synd

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rubén Andrés, vi hoppas samarbetet från dem som känner till den verkliga adressen till denna mäklare. Tack för att du skrev denna omfattande och detaljerade förklaring av NeoTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.