NeoTrade kommenterar

I denna avdelning vi analyserar mäklaren NeoTrade (även kallad neotrade.pro), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas NeoTrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar NeoTrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare genom att ge viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Donnybrook Consulting Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av NeoTrade, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.


La plattform att fungera som NeoTrade erbjuder är: cTrader-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som NeoTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

NeoTrade webbplats
NeoTrade webbplats

NeoTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om NeoTrade |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: neotrade.pro

📞 Telefonnummer: + 34910039618

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på NeoTrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget NeoTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om NeoTrade hittar vi många som är negativa och har roligt med det. mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : NeoTrade, tillsammans med ABS-system, Bid Broker Stocks, Energy Markets, EuroFX y OptiMarkets De tillhör den ökända Donnybrook Consulting Ltd, ett företag med ett mycket dåligt rykte som har anklagats för bluff och har fördömts av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, var försiktig. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om NeoTrade? Vad har varit din erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «NeoTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Santi svar

  neotrade tryffel

  Hej,

  ho versato 250,00 nella piattaforma neotrade, transaktioner en plats på din tub,
  dopo see inoltrato tutti i documenti richiesti ho ricevuto diverse chiamate ger ett fantastiskt följande Englishra che my faceva notare i guadagni ottenuti dopo l'investimento.

  Trascorsi circa 3 gg my inbjuder dig att se en somma maggiore (3000,00 euro eller più) men att gruva den rifiuto om den arrabbia som uppfinner kontrollen berätta för mig och säga att det är en "cane meschino".

  Sentita il giorno successivo Jag bjuder in henne till volermi Jag kommer att ange proceduren för återhämtning av somman, min inbjudan ad aprire an'altro conto med myntbas och versare all'interno 3000,00 euro för att återställa 250,00 ……

  Vad kan du göra för att återställa någon som investerar? fermo subtrahera att l'investimento verkligen är fruktbart? grazie

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santi, tack för att du kommenterar NeoTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Damian svar

  Dessa människor tog bara bort allt jag hade räddat, snälla, det är brådskande, jag måste få tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Damian, tack för att du delar din erfarenhet med NeoTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *