✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Net Capital AB. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Net Capital AB och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnetcapitalab.com
???? företagetNet Capital AB
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressStockholm, Sverige

⚠️ Net Capital AB är inte noterat i något bolagsregister och det finns heller inga uppgifter om dess plats. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Net Capital AB, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
básicaOmnämnt
silverOmnämnt
GuldOmnämnt
PlatinaOmnämnt
SvartOmnämnt

Information på webben

net capital ab webbplats

Net Capital AB ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, information om de tjänster de erbjuder, live-diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +46 233883849

???? Slutlig värdering av Net Capital AB ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Net Capital AB.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Net Capital AB:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023Net Capital AB har en nära relation med Coinstats, daxkapital.com y FxCapital360, företag med många anklagelser och klagomål. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET
Oktober 2024Klagomål mot finanstillsynsmyndigheten Net Capital AB CNMV.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7300″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Net Capital AB

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Net Capital AB

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Net Capital AB?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Net Capital AB en bluff – är det en bluff?

Ja, vi anser att Net Capital AB är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Net Capital AB pålitligt?

Nej. Net Capital AB är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Net Capital AB?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Net Capital AB?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

40 kommentarer om «Är Net Capital AB en bluff? Åsikter från 2023»

 1. antolin svar

  Hallå!! Jag har blivit lurad av Netcapital AB:s finansrådgivningsföretag som heter: Moises Riveras, en bedragare på totalt 44.000 250 euro mer för överföringstjänsten för andra lurade personer, som skickade sina pengar via mina bankkonton. Den här "herren" lovade mig allvar och maximal ärlighet i att få mig att återhämta mig från några bedrägerier från andra förmodade finansiella rådgivare från företag: wasicap, Safecap och trade-trader, och en förmodad advokat som heter Abril. För att investera, ett belopp på ca: 56.000+2000 250+ 140.000,+XNUMX. euro. Totalt skickade jag dem ett belopp på XNUMX XNUMX euro, för att få tillbaka alla mina pengar som skickats till varandra, till dessa fuskare, alltid i enlighet med insättningskraven som de krävde av mig, för att betala utgiftsprocedurerna som berättade för mig vad jag måste göra och sedan när allt var rigoröst gjort, alltid, alltid, uppstod något problem där de bad mig om mer pengar. Problemet hette alltid mer pengar, det var oändligt med mer och mer pengar, så har det varit med alla dessa företag, målet var att göra mig mer pengabedrägerier. De hotade till och med att döda mig i några av faserna av återhämtningsförsöken. Till denna dag har jag inte fått några pengar. De var bedrägerier efter varandra. Jag vet inte om de var samma med olika namn. Men behovet av återhämtning gör att du blir ganska blind och försöker få tillbaka pengarna. ditt . Jag har polisanmält allt, inklusive mordhoten jag fått. Låt ingen annan hamna i händerna på dessa så kallade mäklare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antolin, det är en väldigt tydlig bluff, de försöker få så mycket pengar som möjligt genom att få dig att tro att du kommer att få tillbaka dina pengar. Tack för att du skriver om Net Capital AB. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. John svar

  Hej, jag skulle vilja veta hur mycket förtroende det finns för Algoadvise.com
  De sände till mig från Immediate Momentum, sponsrad av Penelope Cruz, som mycket har sagts om, om hennes slarv i ett tv-program och som fördöms av Bank of Spain och finansministeriet
  Tycker du att det är en bluff?
  Jag investerade $250
  Hälsningar, och varna folk för säkerhets skull

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, ja, det är en bluff, var inte uppmärksam på vad de säger, de hittar på allt, vi är på väg att lansera en recension inom kort, men var inte uppmärksam på någonting, de kommer att behålla dina pengar, bättre be om hälften med ursäkten att kolla om uttag fungerar och säg att du vill investera 10.000 10.000 $ men först måste du verifiera att det fungerar. Med tur kanske de kommer att returnera den till dig med idén att få de XNUMX XNUMX.

   Hälsningar.

 3. Antonio svar

  Min återbetalning rekommenderas för att få tillbaka de lurade pengarna.

  Hej, god morgon, jag har besökt din sida där du analyserar företag som är dedikerade till att återvinna tillgången. Jag har blivit lurad av Netcapital och jag kontaktade My Chargeback för att få tillbaka de förlorade pengarna, jag vet inte om det här företaget är pålitligt. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, hittills har det gett utmärkta resultat för alla våra användare.

   Hälsningar.

 4. José Antonio Manzano Martín svar

  God morgon.
  Förra året blev jag kontaktad och lurad av ett företag specialiserat på att attrahera kunder med en viss investeringskapacitet i kryptotillgångar. De lurade mig mycket.
  Nyligen, runt augusti månad, kontaktade företaget NetCapital AB mig. De erbjöd mig möjligheten att få tillbaka 80 % av det som återvunnits, med tio procents provision för företaget, mot betalning av 250 €. Jag tackade ja och även om jag inte hade den summan tyckte jag att det var värt risken. Jag var tvungen att låna betalningen.
  Kort sagt, jag fick inte längre åttio procent, men som av ett trollslag hade min gamla investering mångdubblats och visade sig vara ungefär fyra gånger vad jag investerade. De fick mig att installera en applikation, CoinBase Wallet-appen där de överförde tillgången som erhölls till mig. När det beloppet överfördes till mitt relaterade bankkonto, registrerade systemet "otillräckligt saldo." Agenten som förmedlade övergången berättade för mig att denna situation berodde på att en förskottsbetalning måste göras, vilket jag senare fick veta nådde den inte obetydliga siffran på 23.000 7.000 €. De erbjöd mig flera motiveringar genom olika kanaler, motsägelsefulla till varandra. Faktum är att om jag ville få tillbaka mina pengar var jag tvungen att betala det beloppet. Eftersom jag inte hade, eller ville ha, de pengarna erbjöd NetCapitalAB mig ett lån på 1.500 5.000 € som skulle återbetalas när jag fick tillbaka pengarna och för att finansiera resten rådde de mig att gå till en familjemedlem, en vän eller ett banklån. Kort sagt, allt är väldigt genomarbetat. Sedan, eftersom jag inte valde den lösningen, lyckades en annan NetCapitalAB-agent kontakta mig via e-post och erbjöd mig en förskottsbetalning på 5.000 1.500 € som provision, vid mottagandet av denna återbetalade han XNUMX XNUMX €, och så vidare tills avkastningen av totalen. Jag erbjuder dem den lösningen men precis tvärtom, det vill säga, de returnerar mig XNUMX XNUMX € och efter mottagandet betalar jag dem XNUMX XNUMX € i provision och så vidare, tills skulden är reglerad. Naturligtvis tackade de blankt nej. Fram till idag, det datum då jag offentliggör dessa fakta, har de inte kontaktat mig igen. Är NetCapitalAB en bluff? Jag tvivlar inte på det. Du dömer.
  Och det är min historia. Jag gör det offentligt och jag vill dela det för att förhindra alla intet ont anande eller skrupelfria personer som vill pröva lyckan och hamna i nätverken av denna grupp av bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Antonio, det är en mycket tydlig bluff, de försöker få så mycket pengar som möjligt genom att få dig att tro att du kommer att få tillbaka dina pengar. Tack för att du skriver om Net Capital AB. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Antonio svar

  Hej, detta företag Netcapitalab är ett bedrägeri, de låter dig inte ta ut pengarna och efter cirka 15 dagar efter att ha investerat 250 euro, lurade en viss Enma Castellano mig och slutade prata med mig eller svara på meddelanden

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, kontakta vår CHAT för att ringa dig och hjälpa dig. Tack för att du skriver om Net Capital AB. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Maria Doralba

    Hur kan du avbryta en registrering eller avregistrera dig från net capital ab eftersom det är en bluff.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej María, de låter dig inte avsluta prenumerationen, de sätter upp nya bedrägerier och ringer dig igen. Tack för att du skriver om Net Capital AB. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 6. Nancy svar

  Hej, jag blev lurad av NetcapitalAB Jag vill veta hur man rapporterar dem. Jag vill få tillbaka mina pengar eller åtminstone stänga av dem för bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nancy, kontakta vår CHAT för att ringa dig och hjälpa dig. Tack för att du skriver om Net Capital AB. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. FER svar

  BEDRAGARE, GE VÅRA PENGAR TILLBAKA! TJUVAR!!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FER, kontakta vår CHAT för att ringa dig och hjälpa dig. Tack för att du skriver om Net Capital AB. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *