Kommentarer om NewFx

Analys på NewFx

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera newfx (kallas även med namnet: newfx.us), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas NewFx verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om NewFx ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är NewFx en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • NewFx nämner inte vad NEWFX LIMITED och BIG HORIZONS Limited.
 • Angående din plats, enligt hemsidan har företaget kontor i Storbritannien, Förenade Arabemiraten och USA, men vi hittade inte giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att NewFx inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: NewFx är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu ska vi analysera de typer av konton som erbjuds av NewFx, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $200, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick.
 • Discovery-konto: minsta initiala insättning på $2.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning på $15.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning på $30.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • VIP-konto +: minsta initiala insättning på $50.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.

Handelsplattformen som NewFx erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som NewFx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

NewFx webbplats
NewFx webbplats

NewFx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, ekonomisk kalender, livediagram, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information newfx

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: newfx.us | newfx.trading | newfx.co
 • 📞 Telefonnummer: +357 2209 0674 357 | +2209 0674 XNUMX XNUMX
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar NewFx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på newfx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att NewFx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2021 CNMV lagt till NewFx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CONSOB lagt till NewFx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONOB:s ⚠️ April 2022-varning

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det NewFx har en nära relation med DBFX, Indigo huvudstad y Marknadsför ProTrade, DubaiFXM 24 dåligt ansedda mäklare med klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om NewFx? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

56 kommentarer om «NewFx: Betyg och kommentarer»

 1. Ester-39 svar

  Jag kunde få tillbaka mina pengar med mychargeback, jag är väldigt nöjd.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du passerar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna som du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.