✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om NewFx

Analys på NewFx

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera newfx (kallas även med namnet: newfx.us), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas NewFx verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om NewFx ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är NewFx en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • NewFx nämner inte vad NEWFX LIMITED och BIG HORIZONS Limited.
 • Angående din plats, enligt hemsidan har företaget kontor i Storbritannien, Förenade Arabemiraten och USA, men vi hittade inte giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att NewFx inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: NewFx är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu ska vi analysera de typer av konton som erbjuds av NewFx, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $200, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick.
 • Discovery-konto: minsta initiala insättning på $2.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning på $15.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning på $30.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.
 • VIP-konto +: minsta initiala insättning på $50.000, gratis e-bok, gratis utbildning, personlig kontohanterare, handel med ett klick, Trading Central.

Handelsplattformen som NewFx erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som NewFx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

NewFx webbplats
NewFx webbplats

NewFx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, ekonomisk kalender, livediagram, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information newfx

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: newfx.us | newfx.trading | newfx.co
 • 📞 Telefonnummer: +357 2209 0674 357 | +2209 0674 XNUMX XNUMX
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar NewFx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på newfx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att NewFx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2021 CNMV lagt till NewFx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CONSOB lagt till NewFx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONOB:s ⚠️ April 2022-varning

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det NewFx har en nära relation med DBFX, Indigo huvudstad y Marknadsför ProTrade, DubaiFXM 24 dåligt ansedda mäklare med klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”1530″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

62 kommentarer om «NewFx: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  De är tjuvar, bedragare och några simberguenza, de är inte reglerade, faller inte, jag ramlade och jag varnar dig, de fick mig att förlora mycket pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, pengarna har inte gått förlorade, de har det, de manipulerar plattformen för att få det att se ut som att du förlorar men pengarna placeras inte på plattformen, de har dem på sina konton och de kan återvinnas. Tack för att du skriver om Newfx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. mohammed svar

  Detta är ett e-postmeddelande som skickas till en ansvarig (Federica) della piattaforma newfx
  statlig uppmärksam sono bugiardi e truffatori...
  vad är mejlet:

  Più o meno 2 messi fa ho messo il mi número en un sito per investire su Amazon, I contattato da voi, que chiesi subito di investite su amazon e se ci fosse il mode di fare an automatisk senza levare tempo alla mia famiglia, mi it var plötsligt om det var ragazza... Jag ville veta hur snart jag skulle investera, jag skulle riskera 250, men jag läste, jag sa att jag skulle komma fram till 500, min data var 750...ho detto va bien...fatto il primo bonifico …poi mi säger att snart mi avrebbe contattato Manuel suo responsabile por una chiaccherata …ok

  dopo qualche minut mi chiamò

  gentile e amichevole mi dice se avesi messo altri 2000 euro mi avreste datum 5000 cosi yes poteva i operate di più nonostante li avessi detto che volevo only investiré su amazon e alassi tempo per queste type de sew…but mi fidai….e feci . bonifico

  Jag vill följa en av mina favoritmäklare, Cristian och min fru, mitt mål för handel, och jag tjänar 150-200 euro i månaden för att samla in pengar till mitt arbete.

  Cristian mi chiama e fare fare 12 piccole operazioni protette per farmi verdere com ziona

  io li dissi che volevo solo investire su Amazon, lui mi rispose che Amazon per vedere qualche risultato devono passare qualche mese, io li risposi non ho fretta….man niente

  Dopo när som helst min kontakt och han säger att det var en investering som andra lui var mycket lönsam (bitcon) I dovevo investire altri 18000euro io restio non volevo farlo dopo qualche telefonata di insistenza mi convinse e feci in 2 trance 1 (6150) e altro ( 11850)

  August anländer till mässan, min kontakt, min disse, var stati för problemet med kontroll, att min avrebbero ridato i bonifici il 1 (6150) tornò (6142) il secondo no passato 1 setimana

  my chiese di fare a recall in banking, quindi ho fatto precipitare mia moglie (seed che non lavora) in banking

  abbiamo fatto il recall che andò good fine (11842)

  Cristian säger till mig att vi skickar ytterligare en bonus till ett belopp av 6150 mer än 11850. Jag kommer inte att återvända till det, men det räcker för att jag ska bli sjuk...Dopo varje insisterande av Cristian io non cedevo non volevo più metterli

  Allora a Monday Cristian mi chiamo e mi disse che non mi avrebbe molato (avrei preferito che mi avrebbe molato) mi fece aprire il ngas (köp e vendi) e mi dice que avremmo tirato su 11850 gör quelle operazioni mi sono detto (bene) e li chiesi che devo fare

  min uppfattning "kom vedi che eller il köp eller il vende in profitto più 500 ero chiudi e riapri"

  cosi feci

  Jag gör en eller några veckor och några dagar efter att jag kom med ett meddelande

  God morgon Mohammed,
  Jag är Vittorio Costa.
  Cristian sarà fuori ufficio per un viaggio aziendale fin a giorno 12.
  Mi ha lasciato il tuo conto "i förvar".
  Jag kommer när som helst inte att kunna kontakta dig, och skriva när du känner dig bekväm under året. Minst en anteckning till dagen.
  Jag hoppas att allt är bra, min vän Cristian sa att det finns lite förtroende och entusiasm i projektet.
  Min dispiace så mycket, jag inte tänder på honom colpe per tutto quello che hai passato.
  Aspekt och din kontakt.
  Saluti.

  och min avtagande absolut

  min fece aprire il petrolio stesso discorso köp och sälj senza spiegarmi niente
  poi dowjons poi mi hanno abbandonato en vecka

  Tornato mi disse che le cose non andavano bene che dovevo mettere 11850 per chiudere le negatività cosi feci

  ma che apposto di chiudere mi fece aprire il grain senza spiegarmi nulla semper il solito discorso köp och sälj

  dopo a seventimana mi chiamò e disse che ci sono in scadenza le operazioni dovevo mettere altri 20000 per non-lost i soldat...io li dissi falle scadere io non metto più nulla
  mi disse sei un pazzo io risposi che e colpa sia se ero messo cosi io non centro nulla
  min avföring "ti prego non fare scadere le operazioni che avrebbe perso il posto"
  dopo qualche insistenza dicendomi ti diamo 125 procent minst riusciamo riusciamo a chiudere qualcosa ”
  feci il bonifico
  ma i crediti non saliti
  chiesi il motive my disse che mi avrebbe fatto chiamare da Stefano….
  Stefano mi chiamo e mi disse che dovevo mettere altri 20000 come entero ti facciamo tornare 10000 detto också da Manuel
  io allucinato ,,,volevo chiudere tutto e fare un denunciación per frode
  io non avevo più soldi li risposi
  niente da fare avrei perso tutto
  credimi non mai chiesto soldi a mia moglie (och det giorno feci)
  misshandlad och demoraliserad
  misi altri 20000 ma i krediti endast il 60 procent
  e mi dicono le altri 60 procent sono stati serviti per aprire le operazioni (che io non volevo e non sapevo che erano in scadenza)
  min status gav bara 3000
  du ho bara raccontato den rena sanningen

  Secondo te non e una truffa?
  secondo io ho sbagliato?
  secondo io sono il pazzo?
  secondo te io no sono stato aggirato?

  Mia richiesta e di 40000 su 57000 mi sådd en somma accettabile sett che non e colpa mia

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mohammed, du kan få tillbaka dina pengar om du agerar snabbt, de använder Amazon eller Tesla som bete för dig att investera. Tack för att du kommenterar NewFx. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. Esther-39 svar

  Jag kunde få tillbaka mina pengar med mychargeback, jag är väldigt nöjd.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du passerar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna som du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

   • Francesca

    Salve, purtroppo anche io sono stata victima di questa azienda! Loro sono dei manipulatori truffatori bravissimi, mi hanno saputo coinvolgere al fin di farmi Jag kommer att förlora tutti i soldi. De är inte reglerade, och de är inte rika på kunskap! Jag är omgiven av den juridiska, vi omger det effektiva högkvarteret och vi har inga tvivel om det brottsliga uppdraget, på grund av inlämnandet av ett klagomål gör vi det absolut fermarli, rubano och soldi alla povera människor!

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Francesca, du kan få tillbaka dina pengar om du agerar snabbt, de använder Amazon eller Tesla som bete för dig att investera. Tack för att du kommenterar NewFx. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk).

    Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *