Kommentarer till NewsTraders

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren NewsTraders (även kallad news-traders.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen NewsTraders för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar NewsTraders. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att NewsTraders webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska NewsTraders.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av NewsTraders, vi märkte att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, recensioner och daglig marknadsöversikt, videohandledning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, recensioner och daglig marknadsöversikt, videohandledning, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 25.000 XNUMX, recensioner och sammanfattning av den dagliga marknaden, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontohanterare, SMS-signaler och signaler.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 100.000, recensioner och daglig marknadsöversikt, videohandledning, webinarier och seminarier, kontoansvarig, SMS-signaler och signaler, premiumanalys och premiumkundtjänst

V-kontotyper
NewsTraders kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som NewsTraders erbjuder är: NewsTraders-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som NewsTraders tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

NewsTraders webbplats
NewsTraders webbplats

NewsTraders tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om grunderna i investeringsvärlden, några videohandledning, ordlista, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om NewsTraders |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: news-traders.com

Telefonnummer: + 41 232 089 435

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på NewsTraders <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att NewsTraders-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter recensioner om NewsTraders Vi hittade många negativa recensioner och betyg. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, Spaniens tillsynsmyndighet, har varnat mot NewsTraders.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om NewsTraders? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *