Kommentarer till NexaMarkets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren NexaMarkets (även kallad nexamarkets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen NexaMarkets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om NexaMarkets ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är NexaMarkets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CedarLake Investments (PTY) LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Sydafrika

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att det är en mäklare som regleras av FSCA.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av NexaMarkets, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Upptäck konto, premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Upptäck konto: minsta initiala insättning $500, utnyttja upp till 1: 400, utbildning, handel med mikropartier, handel med ett klick, snabba uttag, islamiskt konto, provisionfria transaktioner, personlig kontoansvarig.

Premiumkonto: minsta initiala insättning $2.000, hävstång upp till 1: 400, utbildning, handel med mikropartier, handel med ett klick, snabba uttag, islamiskt konto, provisionfria transaktioner, personlig kontoansvarig, prioriterade tjänster, direkt tillgång till handelsdisken, VIP-webinarier, nivåstopp ut 20%, stöd 24/5.

VIP-konto: minsta initiala insättning $20.000, hävstång upp till 1: 500, utbildning, handel med mikropartier, handel med ett klick, snabba uttag, islamiskt konto, provisionfria transaktioner, personlig kontoansvarig, prioriterade tjänster, direkt tillgång till handelsdisken, VIP-webinarier, nivåstopp ut 20%, stöd 24/5.

NexaMarkets kontotyper
NexaMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som NexaMarkets erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som NexaMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

NexaMarkets webbplats
NexaMarkets webbplats

NexaMarkets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, nyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om NexaMarkets 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: nexamarkets.com

📞 Telefonnummer: + 447441426209

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar NexaMarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på NexaMarkets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget NexaMarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som trots att den är reglerad ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, och när vi letar efter recensioner om NexaMarkets hittar vi många som är negativa och varnar om den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om NexaMarkets? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

21 kommentarer om «NexaMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Anonym svar

  De lurade mig redan av $ 1,000 XNUMX, lita inte på det här företaget, de ger dig fiktiv "uppmärksamhet" och de ger dig inget tillbaka. Numren och namnen jag har är:

  Enrique Gutierrez Celular: (+52) 55 23 60 3019
  Vanessa Loyola mobiltelefon (+52) 55 68 61 6385 [e-postskyddad]
  Javier Martinez +44 20 8068 3594

  Om de inte längre vill returnera sina pengar ... de har redan blivit stulna från dem som jag, kommer livet att ta ut 1000 för bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, ibland ger de en liten del av pengarna så att du kan lita på, det betyder att de pratar med dig redan vet att det finns mycket mer pengar och det är därför de returnerar en del, så att du senare skickar dem mycket mer , gör inte allt är falskt, deras enda mål är att få dina pengar, de använder falska namn och det skulle vara en bra idé att veta om de verkligen finns där, men det är säkert en BEDRÄGERI. Tack för att du delar din erfarenhet med NexaMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Anonym svar

   Me sucedio lo mismo me estafaron con 1,000 dólares, me siento comprometida a publicarlo para que NOOOOOOO CONFIEN en esta empresa NEXAMARKETS , los números y nombres que tengo son:

   Cristian Cansino Magallanes cel. (+ 52) 55 2822 6763
   Vanessa Loyola mobiltelefon (+52) 55 68 61 6385 [e-postskyddad]
   Andrea Costa. (+52) 55 2979 9925

   Jag har faktiskt ringt och skickat e-post och de svarar inte längre på mig, det är pengar som jag tjänar med mycket ansträngning, men livet är ett roulettehjul och vad som görs betalas, så de här bedragarna har livet kommer att debitera dem.

 2. Maxi svar

  God morgon jag gick med i mäklarna för 2 veckor sedan, jag jobbar med dem. En rådgivare ringer till mig dagligen för att ge mig råd. Med allt jag just har läst var jag rädd. Jag ska försöka ta ut huvudstaden och jag kommer att berätta hur det gick.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maxi, lycka till, det här är BEDRÄGARE och de brukar inte returnera någonting, säg att du vill kolla hur snabbt tjänsten går eftersom du vill lägga ut 20.000 90 från din far, be om maximalt XNUMX%, inte mer än vad du lägger in.

   Hälsningar.

 3. Frau svar

  God morgon vänner, jag har markerat de av nexamarkets för en investering, de erbjuder dig bra avkastning men redan läst alla dessa kommentarer om dem är jag redan avskräckt ... Jag skulle inte vilja bli lurad heller

  Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej fru, det är bedrägeri, jag försäkrar dig. Tack för att du delar din erfarenhet med NexaMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Jose Cagallo svar

  Jag har investerat med dem och kunde inte ta ut mina inkomster. Till och med vänner sa till mig att de kommer att besöka den här webbplatsen och att om jag kunde få tillbaka pengarna. De är tjuvar !!

 5. Cagalberto svar

  Jag investerade med dem och just nu går det inte bra, jag kunde inte ens ta ut de första vinsterna jag är här, för de sa att jag skulle se kommentarerna från några vänner

  Om jag kommenterar är det att få tillbaka pengarna, de är tjuvar ...

 6. karina svar

  För några veckor sedan kontaktade en viss Rebeca mig, de förklarade för mig affären, jag var väldigt rädd för att komma in, de övertygade mig om att komma in med tusen dollar och jag gjorde det genom att granska det, det skrämde mig men de har gett mig 2 uttag men de tycker att det är bekvämt att fortsätta, jag är rädd men jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Karina, ibland ger de en liten del av pengarna så att du kan lita på, det betyder att de pratar med dig redan vet att det finns mycket mer pengar och det är därför de returnerar en del, så att du senare skickar dem mycket mer , gör inte allt är falskt, deras enda mål är att få dina pengar, de använder falska namn och det skulle vara en bra idé att veta om de verkligen finns där, men det är säkert en BEDRÄGERI. Tack för att du delar din erfarenhet med NexaMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • jag vill inte svar

   hej karina kunde du dra dig tillbaka äntligen? Nästan samma sak händer med mig också med den här koftan. Jag är också rädd att ta ut och det är därför de likviderar mitt konto ... kan du ta ut? ditt svar skulle hjälpa mig mycket

   Jag skickar en stor hälsning till dig

 7. Anonym för säkerhet svar

  Hej,
  Just den här veckan kontaktades jag av Nexamarket som erbjöd sina tjänster som ett mäklarhus för att investera i investeringsportföljer. Jag har inte deponerat någonting ännu, men om de gjorde allt försäljningsarbete och tog mig till beslutet att sätta in en vecka (demonstrationsperiod att om det fungerar) kunde jag se en avkastning på mellan 14 och 18%. Tja ... etc ... etc.
  Utan vidare ado ... tydligen verkar de vara formella men jag vet inte om de är eller inte, eftersom de är installerade framför mäklarhuset i CDMX. Jag delar de uppgifter som tillhandahålls av kan vara till hjälp:

  AV. PASEO DE LA REFORMA # 250 CAPITAL REFORM BUILDING IN LA PALMA GLORIETA

  NÚMERO DE OFICINA: 55-91-55-28-60

  Kontakter: Christian Sanchez och hans chef Jonathan Elias.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, din information är väldigt bra, de använder falska namn och det skulle vara en bra idé att veta om de verkligen finns där, men det är säkert en BEDRÄGERI. Tack för att du delar din erfarenhet med NexaMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. diego svar

  God morgon, jag har läst Roxanas kommentar och jag är rädd, hur kan jag kontakta dig, Roxana? Vad hette den person du hade kontakt med från nexamarkets? Jag hoppas att du kan svara mig, jag har problem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, betal inte dem för att få tillbaka pengarna, det är ett trick att stjäla mer pengar från dig. Tack för att du delar din erfarenhet med NexaMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. roxana svar

  De vägrar att ge mig pengarna och jag vet inte hur man ska be om det eller göra anspråk på dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roxana, tack för att du delar din erfarenhet med NexaMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *