✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget NEXUS TRADER är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om NEXUS TRADER och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnexus-trader.com
???? företaget*Global Green Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformNexus Trader
📌 AdressTrust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshallöarna MH96960
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 19 oktober 2022
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er och valutamäklare

företaget: ⚠️ NEXUS TRADER ägs av Global Green Ltd

Plats: NEXUS TRADER nämner att vara belägen på Marshallöarna, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är NEXUS TRADER?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det NEXUS TRADER är en: kryptovaluta, CFD:er och valutamäklare

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

KONTOTYP MINIMAL UNDERVISNING
SilverOmnämnt
GoldOmnämnt
PlatinaOmnämnt
VIPOmnämnt

Information på webben

Nexus Trader webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen NEXUS TRADER, som är nexus-trader.com. Fångsten gjordes i MAJ 2023

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:

 • Chile: +56 225829717
 • Costa Rica: +506 41053718
 • Mexico: +52 5593027447
 • Panama: +507 8339240
 • Peru: +51 17097229

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

* Reglering av NEXUS TRADER

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbetyg av NEXUS TRADER ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Nexus Trader och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Nexus Trader presenterar sig själv som en mäklare som täcker valuta, kryptovalutor och CFD:er, men dess läge på Marshallöarna, en plats känd för sin lilla reglering och finansiella transparens, väcker allvarliga frågor om dess säkerhet och tillförlitlighet. Bristen på detaljer om dess reglering förstärker oron: vi står inför ett oreglerat företag i finansbranschen.

Att välja en plats som Marshallöarna, med sitt rykte som en fristad för dåligt reglerade finansiella enheter, höjer röda flaggor om säkerheten och legitimiteten för Nexus Trader. Denna brist på transparens över dess reglering och verksamhet tyder på ett bristande engagemang för regulatoriska standarder, vilket sätter skyddet och säkerheten för användarmedel på spel.

Kort sagt, läget i ett osäkert territorium som Marshallöarna och frånvaron av information om dess reglering gör Nexus Trader till ett riskabelt alternativ för dem som överväger att engagera sig i finansiella transaktioner med detta företag. Dessa aspekter understryker vikten av försiktighet och grundlig forskning innan någon ekonomisk relation med denna enhet övervägs.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om NEXUS TRADER:

datum Uppdatering – nyheter
--

Video om Nexus Trader

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av NEXUS TRADER.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av NEXUS TRADER

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar NEXUS TRADER

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till NEXUS TRADER?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera NEXUS TRADER?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är NEXUS TRADER pålitlig?

Nej. NEXUS TRADER är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge i ett skatteparadis som Marshallöarna och dess brist på reglering skapar osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. Utöver detta är hemsidan ny och utan erfarenhet, genererar detta förtroende hos dig? VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från NEXUS TRADER?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

235 kommentarer om «Nexus Trader: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. jorge garcia svar

  Har någon av de lurade personerna fått tillbaka sina pengar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, vi har nyligen hört från flera personer som har kunnat få tillbaka pengarna genom återvinningsföretaget som samarbetar med oss. Du förlorar ingenting på att prata med dem och låta dem utvärdera ditt ärende. Om du vill få tillbaka dina pengar, fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Vi svar

  Det är en bluff, snälla investera inte eller fall för du kommer bara att förlora dina pengar, låt dig inte luras

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Vi, från vår chatt kan du få tillbaka dina pengar. Nexus returnerar inte dina pengar även om du betalar, du behöver inte betala något och du måste anmäla till den lokala polisen, men för att få tillbaka pengarna går det snabbare att kontakta vår chatt så att de kan utvärdera ditt ärende. De är kriminella, du behöver inte göra något de ber dig, de gör inget annat än att lura alla sina klienter. Tack för att du skriver om Nexus Trader. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. MARÍA GARCÍA RIVERA svar

  NEXUS TRADER ÄR RENNA BEDRAGARE, DE KONTAKAR STORA VINSTER OCH DE TRASSAR ständigt FOLK FÖR ATT GE DEM MER PENGAR, DE FÅR DIG ATT TRO ATT DU KOMMER ATT FÅ STOR VINST OCH DE FRÅGAR DIG MER TILL DIG DRIFT SYSTEMET OCH I VERKLIGHETEN GÖR DET INTE, EFTER EN KORT TID, ALLT DU HAD INVESTERAT FÖRSVARS, BETALA DEM INTE, SPRING FRÅN DENNA SIDA, DE ÄR RENNA BEDRAGARE, ALLT JAG HADDE "FÖRSVATTAT" ... VÄLDIGT DÅLIGT...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MARÍA, från vår chatt kan du få tillbaka dina pengar. Nexus returnerar inte dina pengar även om du betalar, du behöver inte betala något och du måste anmäla till den lokala polisen, men för att få tillbaka pengarna går det snabbare att kontakta vår chatt så att de kan utvärdera ditt ärende. De är kriminella, du behöver inte göra något de ber dig, de gör inget annat än att lura alla sina klienter. Tack för att du skriver om Nexus Trader. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. José Luis Rodríguez Cadena svar

  NEXUS TRADER ÄR ETT FÖRETAG AV BEDRAGARE, DE DELTADE PÅ MIG OM 10 MÄKLAR, SCAMMER CHARLATANS, ENLIGT DEM ÄR DE URUGUAYANER, DE BELEDADE MIG 6,000 2023 DOLLAR UNDER MÅNADERNA FRÅN AUGUSTI TILL MÅN XNUMX SEPTEMBER FRÅN XNUMX SEPTEMBER XNUMX-XNUMX-XNUMX. MOT DESSA HAMPONG, EGENOM JAG INTE KAN BETALA DEM AVGIFTER FÖR ATT JAG LÅNADE PENGAR OCH ÄNDÅ SKULLE EN STOR DEL AV DEM, PENGAR SOM JAG ÖVERFÖRT TILL DEM TILL NEXUS TRADER. INVESTERA INTE I DET HÄR FÖRETAGET, DERAS DISKMÄKLAR ÄR RENNA BEDRAGARE.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Luis, från vår chatt kan du få tillbaka dina pengar. Nexus returnerar inte dina pengar även om du betalar, du behöver inte betala något och du måste anmäla till den lokala polisen, men för att få tillbaka pengarna går det snabbare att kontakta vår chatt så att de kan utvärdera ditt ärende. De är kriminella, du behöver inte göra något de ber dig, de gör inget annat än att lura alla sina klienter. Tack för att du skriver om Nexus Trader. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. ELSA svar

  HEJ, UPPMÄRKSAMHET PÅ FÖRETAGET, DET SÄGER ATT DET ÄR NEXUS TRADER, ÄR EN BLUFF MED DESS RÅDGIVARE, DE ÄR VERKLIGEN HJÄRNKRIMINALER, DE HÅLLER ATT DERAS KONTOR ÄR I BARCELONA, DE KOMMER ATT OVERTALA DIG GENOM ATT BEHANDLA DIG BÄSTA , INTRESSERAD AV DIN HÄLSA OCH VÄLBEFÄNDANDE, GER DE DIG VINSTALTERNATIV, MEN DET HANDLAR ALLT OM DETTA. PLANERAR SKAMlöst ATT STÄLLA FRÅN DIG PÅ DET MEST UNDERLIGA SÄTT VAR FÖRSIKTIG MED DESSA MÄNNISKOR SOM GUD KÄNNER I NÅR JAG. DE VET INTE ATT DESS TID KOMMER. VAR FÖRSIKTIG RENATO BRENES, SEBASTIÁN LEMAN, SEBASTIÁN BELTRAN OCH ANDRA. DE KOMMER ATT BETALA DYRT FÖR DET FARLIGA BLEUGERFÖRET. GUDS HAND ÄR OLIKAD.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ELSA, tack för att du skriver om Nexus Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *