Bux mäklare

NICOFX kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren NICOFX (kallas även nicofx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen NICOFX att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om NICOFX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det NICOFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Mount Nico Corp. Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att de nämner att de regleras av CySEC, och även av FCA, men det sistnämnda är inte sant, det visas inte i förteckningen över byråns register.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som NICOFX erbjuder, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $100, vägledande spridning från 2.6 pips, modell för utförande av STP / ECN, typ av marknadsexekvering, minsta lotstorlek 0.01, marginalanropsnivå 100%, stoppnivå 50%, expertrådgivare (EA), säkring, skalning, islamiskt konto.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $5.000, vägledande spridning från 1.8 pips, modell för utförande av STP / ECN, typ av marknadsexekvering, minsta lotstorlek 0.01, marginalanropsnivå 100%, stoppnivå 50%, expertrådgivare (EA), säkring, skalning, islamiskt konto.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $10.000, vägledande spridning från 0.9 pips, modell för utförande av STP / ECN, typ av marknadsexekvering, minsta lotstorlek 0.01, marginalanropsnivå 100%, stoppnivå 50%, expertrådgivare (EA), säkring, skalning, islamiskt konto.

NICOFX -kontotyper
NICOFX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som NICOFX erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som NICOFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

NICOFX webbplats
NICOFX webbplats

NICOFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga koncept, nyheter, live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om NICOFX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: nicofx.com

📞 Telefonnummer: + 357 24 020 299

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på NICOFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på NICOFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget NICOFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa och varnar när vi letar efter recensioner om NICOFX om denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om NICOFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «NICOFX: Betyg och kommentarer»

 1. Roberto Gimenez svar

  BARNARNA SKA ALLTID BETALA DEM JAG ÄR SÄKER PÅ DET, JAG KÖR UT ur en ENKEL PENA, JAG GÖR DEM ALLA MINE RÄDNINGAR, AV GUD KAN JAG INTE TROR DET

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för din kommentar om NICOFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.