Annonsera med oss

NiroTrade kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren NiroTrade (kallas även av namnet: nirotrade.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen NiroTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om NiroTrade ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är NiroTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ NiroTrade nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

Uppmärksamhet: NiroTrade är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av NiroTrade, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Standardkonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP -konto och Pro -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Enkelt konto: minsta initiala insättning på $250, 24/5 onlinesupport, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, daglig analysvideo.

Smart konto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/5 onlinesupport, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, daglig analysvideo, PRO -webinarier, prisaviseringar, kontohanterare, 1 till 1 handelssessioner (3 sessioner), PRO AUTO systemkonfiguration.

Komplett paket: minsta initiala insättning $2.500, 24/5 onlinesupport, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, daglig analysvideo, PRO -webinarier, prisaviseringar, kontohanterare, 1 till 1 (livstid) handelssessioner, PRO AUTO systeminstallation.

Guldkonto: minsta initiala insättning $5.000, 24/5 onlinesupport, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, daglig analysvideo, PRO-webinarier, prisaviseringar, kontohanterare, 1-till-1 (livstid) handelssessioner, PRO AUTO-systeminstallation, exklusiv tillgång till aktier, Stop Loss / Göra vinst.

Platinakonto: minsta initiala insättning $15.000, 24/5 onlinesupport, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, daglig analysvideo, PRO-webinarier, prisaviseringar, kontohanterare, 1-till-1 (livstid) handelssessioner, PRO AUTO systeminstallation, exklusiv tillgång till aktier, Stop Loss / Ta vinst, marknadstrender, väntande beställningar.

VIP-konto: endast exklusiva kunder.

 

NiroTrade -kontotyper
NiroTrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som NiroTrade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som NiroTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

NiroTrades webbplats
NiroTrades webbplats

NiroTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om NiroTrade 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: nirotrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi recenserar NiroTrade. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på NiroTrade ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget NiroTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, det erbjuder nästan ingen juridisk information, det är registrerat i ett skatteparadis och saknar också reglering (företaget gör inte reglerad). ❌

 

Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillade FCA NiroTrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om NiroTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «NiroTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Rodrigo svar

  Nirotrade lurade mig och enligt jag läst är vi hundratals lurade, FCA har redan gjort sitt klagomål, nu undrar jag om det är möjligt att återställa alla de pengar som stals

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodrigo, tack för din kommentar om NiroTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *