✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget NORDEQUITY är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om NORDEQUITY och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnordequity.com
???? företaget*Global Green Ltd – Sinvara LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMT4
📌 AdressTrust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshallöarna MH96960
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 13 december 2018
FöretagstypKryptovaluta, aktier, forex och råvarumäklare

Företag: ⚠️ NORDEQUITY ägs av Global Green Ltd – Sinvara LLC,

plats: NORDEQUITY nämna att vara belägen på Marshallöarna, en helt REKOMMENDERAS INTE. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är NORDEQUITY?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det NORDEQUITY är en: kryptovaluta, aktier, valuta- och råvarumäklare.

Kontotyper

Beroende på typ av konto varierar typen av stöd som kommer att erhållas, liksom de utbildningsresurser och handelsverktyg som tas emot.

KONTOTYPERMINIMINA INSÄTTNING
Mini +$300
estándar$1000
silver$5000
Guld$10000
Platina+ $ 10000

Information på webben

Nord Equity hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av NORDEQUITY-webbplatsen, som är digitalelitemarkets.com. Fångsten gjordes i JUNI 2023

Kontakt: telefonnummer och e-post

1) Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:

 • Chile +56 225829717, +56227533556
 • Costa Rica +506 41053718
 • Mexiko +52 5593027447
 • Panama +507 8339240, +0115078337048
 • Peru +51 17097229, +0115117077486

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*NORDEQUITY-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av NORDEQUITY ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Nordequity och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Vi märkte att företaget tydligen är kopplat till bluffföretag eller företag med mycket dåligt rykte.
Nordequity Den presenterar sig som en mäklare som erbjuder tjänster inom valuta, kryptovalutor och råvaror från Marshallöarna. Bristen på information om dess reglering väcker dock oro för dess legitimitet och säkerhet. Placeringen på en plats känd för sina mer slappa ekonomiska regler och frånvaron av regulatoriska detaljer skapar osäkerhet om kundskydd och transparens i verksamheten. På en marknad där reglering är avgörande kan denna otydlighet påverka investerarnas förtroende för Nordequitys tillförlitlighet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om NORDEQUITY:

datum Uppdatering – nyheter
-INGA NYHETER FÖR NU

Video om NordEquity

Användarrecensioner

Vad tycker du om Nordequity? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av NORDEQUITY.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av NORDEQUITY

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar NORDEQUITY

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till NORDEQUITY?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera NORDEQUITY?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är NORDEQUITY pålitlig?

Nej. NORDEQUITY är inte att lita på, det är ett mycket osäkert företag: De är belägna på en mycket osäker plats, de nämner ingenting om deras reglering, detta är helt klart en brist på transparens och tydlighet. Angående webbsidans ålder kan vi se att den är gammal och utan uppdateringar. Vi tror att företaget är kopplat till andra bluffföretag, VAR MYCKET FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från NORDEQUITY?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

124 kommentarer om «Nordequity: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Rudy Vasquez svar

  Den här plattformen är en bluff, de berättar att det är ett refererat konto för vinsterna som genererats i NordEquity, i mitt fall blev jag misstänksam och började sluta göra operationer för en dag, de ringde mig för att fråga mig om allt var okej, mycket vänliga till en början, senare var samtalen mer konstanta och i en hotfull ton, att jag inte kunde slösa bort deras tid, att om jag inte hade kapital skulle de frysa mitt konto, om jag inte gjorde en betalning på 784.00 dollar för att avsluta mitt konto och Jag skulle kunna få tillbaka mitt kapital.

  Jag svarade att jag inte skulle göra någon insättning, Metaverxia blev mer aggressiv, att detta skulle kosta mig mycket pengar och att de skulle ta ut ränta om jag inte betalade, allt i en väldigt hotfull ton.

  När de fick min vägran att göra någon betalning fortsatte de att avsluta mitt konto, nu kan jag inte komma åt deras sida, de försvann på samma magiska sätt som de dök upp.

  Snälla lita inte på dem, de är en bluff, ta hand om dina pengar, dessa skrupelfria killar kommer att ta så mycket de kan från dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rudy, på kort tid kan du få tillbaka dina pengar från vår CHAT, be dem ringa dig. Tack för att du skriver om Nordequity. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Marlen Hernandez svar

  Hej, jag heter Marlen, idag gjorde jag en investering i nämnda mäklare, de bad mig om en investering på 250 dollar, jag har undersökt företagets rykte, och det var definitivt ett misstag att investera med dem, problemet jag närvarande är att de tillhandahåller information personlig, de bad mig om fotografier med ursäkten att legalisera kontot, åtminstone det var vad de sa till mig, och jag är orolig att de kommer att använda den informationen där mina personuppgifter finns, e-postmeddelandet till som jag blev ombedd att skicka dokumenten är följande , [e-postskyddad], och de hjälpte mig med följande nummer, +52 8125680251, +52 9613513080, +52 6643739174, i sig bryr jag mig inte om pengarna, det som oroar mig är dessa uppgifter, eftersom de kan missbruka dem, vad är tillrådligt göra i detta fall?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marlen, om du vill kan du be banken ändra ditt kontonummer, känner du dig lugnare är de bedragare men jag har ännu inte hört talas om något fall där de har använt uppgifterna för att begå fler brott, i alla fall ändra ditt kontonummer, konto eller kort skulle vara bäst.

   Hälsningar.

 3. Araceli Velázquez Martínez svar

  Hej, jag heter Araceli, efter så många ihärdiga samtal gjorde jag en investering på 250 dollar den 14 oktober till NordEquity, de ringde mig några dagar för att visa mig hur man hanterar plattformen, fram till fredagen den 24 november frågade de att jag skulle sätta in mer pengar. berättade för mig att det skulle få mig att tjäna mycket mer pengar men sanningen är att jag tvivlade på det och jag sa till dem att jag inte längre hade några pengar, mycket irriterande, personen som ringde mig lade på jag och då har de inte ringt mig längre så jag slog träningen jag slog numret de har kundtjänst och ingen svarar på det numret, jag försökte också ringa ett av numren till kvinnan som ringde mig från början, Jag tror att hon är från Aguascalientes och hon säger att det numret redan är avstängt, sanningen är att jag ångrar att jag gjorde samtalsöverföringen och jag vet inte om jag kommer att kunna få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Araceli, på kort tid kan du få tillbaka dina pengar från vår CHAT, be dem ringa dig. Tack för att du skriver om Nordequity. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. María Candelaria Osuna camacho svar

  Hej, jag heter María, jag gjorde en minsta investering på 250 dollar och tänkte att det var allt jag behövde investera. Nu säger de till mig att sätta in 200 dollar mer så att investeringen kan gå av sig själv. Sanningen är att jag tvivlar redan. Jag ångrar att jag har sett hundra investerat, vilket är en separat bluff som de säger till mig varje dag att jag kan få de pengarna och jag kommer inte att få tillbaka dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María Candelaria, på kort tid kan du få tillbaka dina pengar från vår CHAT, be dem ringa dig. Tack för att du skriver om Nordequity. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Sparad svar

  Nåväl vad jag nyss räddade mig från! Jag var på väg att sätta in mer än 20.000 XNUMX HAHAHAHAHA för guds skull. Tack så mycket vänner för ert arbete med att varna för bedrägerier. Jag ringde faktiskt banken för att göra överföringen men tack och lov bestämde jag mig för att leta efter lite information. De räddade mig precis från ett mycket stort problem. Tack så mycket!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Salvado, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 6. Juan Antonio svar

  Hej, jag heter Juan, jag blev lurad med mer än 5000 XNUMX dollar av NordEquity och de ringer mig varje dag, jag vet inte vad jag ska göra, jag behöver hjälp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Antonio, på kort tid kan du få tillbaka dina pengar från vår CHAT, be dem ringa dig. Tack för att du skriver om Nordequity. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.