✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

NordFX Feedback

NordFX-analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera NordFX (kallas även med namnet: nordfx.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas NordFX verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om NordFX ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är NordFX en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • NordFX nämner att vara en del av NFX Capital Cy Ltd. och NFX Capital VU Inc.
 • Angående din plats, företaget är baserat på Cypern och Vanuatu.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att NordFX regleras av VFSC och CySEC.

UPPMÄRKSAMHET: NordFX har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av NordFX, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 3 olika kontotyper:

 • Fixa konto: minsta initiala insättning på $10, spridning från 2 pips, hävstångseffekt upp till 1:1000, precision av citat 4 siffror.
 • Pro-konto: minsta initiala insättning på $250, spridning från 0.9 pips, hävstångseffekt upp till 1:1000, precision av citat 5 siffror.
 • Nollkonto: minsta initiala insättning på $500, spridning från 0.0 pips, hävstångseffekt upp till 1:1000, precision av citat 5 siffror.

La plattform att fungera som NordFX erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som NordFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

NordFx webbplats
NordFX hemsida

NordFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, ekonomisk kalender, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

NordFX Nyheter

I videon kan du se en nyhet från en tv-kanal i Peru som namnger mäklare som lurat ett stort antal peruanska medborgare, bland dem är mäklarna: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx Orotrader, TradeGF, Tradeprincipal, Tradeview. VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DETTA SLAG AV BEDREGERANDE FÖRETAG.

En annan Information NordFX

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: nordfx.com
 • 📞 Telefonnummer: LATAM: + 593-9-80-909032 | Europa: + 357-25030262
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar NordFX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på NordFX

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att NordFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i erkända skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4198″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «NordFX: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Diego svar

  Hej, dessa tjuvar har redan dykt upp på nyheterna i mitt land (Peru) https://www.youtube.com/watch?v=J8Bx7wWbd9I

  Totalt är de företag som de nämner som bluffar: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx, Orotrader, TradeGF, Tradeglobal, Tradeprincipal, Tradeview

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juandiego, tack för din kommentar om NordFX. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Noelia svar

  nordfx har lurat mig, nu letar jag efter ett sätt att få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Noelia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med NordFX. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *