✔️ Information granskad och uppdaterad i november 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Nordik Markets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Nordik Markets och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnordikmarkets.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Nordik Markets nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi fortsätter nu med att analysera kontotyperna som erbjuds av Nordik Markets, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Nordik Markets hemsida

Nordik Markets ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkterna de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Nordik Markets slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Nordik Markets.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Nordik Markets:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Nordik Markets kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Juli 2023Tidigare kunder lämnade denna information till oss: Nordik Markets Ltd. med registreringsnummer 24299 IBC 2017 och med registrerat kontor på Suite 305, Griffith Corporate Center PO Box 1510, Beachmont Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Invest Markets? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Nordik Markets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Nordik Markets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Nordik Markets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Nordik Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Nordik Markets en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Nordik Markets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Nordik Markets pålitlig?

Nej. Nordik Markets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Nordik Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Nordik Markets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Mbl Markets en bluff? Åsikter»

 1. Anonym svar

  Hej god eftermiddag, jag har förmodligen gjort en investering med Nordik Markets, jag skickade pengar för investeringen senare sa de till mig att det fanns en vinst och de sa till mig att jag måste göra några betalningar som provision, lagligheten är, IT-skatter, ITF och det sista jag inte betalade och nu jag De säger att när jag betalar ITF kommer pengarna att släppas, har jag blivit lurad? och tack på förhand

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej nels, Nordiks recension hittar du här: Nordik Markets.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.