Normancapitalgroup kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Normancapitalgroup (även kallad normancapitalgroup.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Normancapitalgroup att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Normancapitalgroup. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Normancapitalgroup LTD.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: förmodligen Australien, men de nämner inte regleringen för det landet, som de borde ha, vilket får oss att tro att de inte är riktigt baserade i Australien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Normancapitalgroup, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: mikrokontot, silverkontot och guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, upp till 1: 500 hävstång, telefonhandel, inga provisioner.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 1.000 $, upp till 1: 500 hävstång, telefonhandel, inga provisioner.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång upp till 1: 300, telefonhandel, personlig mäklare, inga provisioner.

V-kontotyper
Normancapitalgroup kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Normancapitalgroup erbjuder är: Normancapitalgroup-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Normancapitalgroup tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Normancapitalgroup webbplats
Normancapitalgroup webbplats

Normancapitalgroup tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Normancapitalgrupp |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: normancapitalgroup.com

Telefonnummer: + 61288800205

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Normancapitalgrupp <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Normancapitalgroup-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat när man letar efter recensioner om Normancapitalgrupp Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

Uppmärksamhet: i augusti 2020 tillkom CNMV Normancapitalgrupp till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Normancapitalgroup? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Normancapitalgroup: Betyg och kommentarer»

 1. Arancha svar

  Min e-postadress är [e-postskyddad] posten är för att hedra den snuskiga tjuven som matar sin familj som rånar fattiga människor. Alla lurade av normancapitalgroup.com kan du skicka en emilio

 2. URSULA svar

  HELLO, JAG SÄTTAR EN VIKTIG SUMMA MEN. JAG HAR INTE KAN ANGÅ MITT PLATTFORM Sedan de berättade för mig att min avdelning kommer att komma till mig på 24 timmar och att ingenting har varit i flera månader som redan har passerat det här är tydligt en plattform som är svindlande DE PASSAR BOLLEN EN MED ANDRA NOLLSÄKERHET PÅ deras sätt att interagera. LÄR DET BÄSTA OCH OM DU VILL FÖRLORA DIG SJÄLV OCH DU SKAR SE ATT OM DE ÄR PATIENTER KAN DU FÖRMÅLA DET UTAN ATT UTGIVA PENGARNA TILL NÅGON.

 3. John svar

  Hej, jag heter Juan
  Mitt namn är ett som fungerar med dem och hon erbjöd mig en plan att de skulle lägga pengarna framför mig för kontot, och när de skulle tredubbla dem vill jag skicka pengarna för att få det, de gjorde det men jag kunde inte ' t skicka pengarna och i slutändan sa jag att om han skickade 10% kunde han få ut procentsatsen på ett sådant sätt. Till slut skickade jag det och sedan dess har de inte pratat med mig eller svarat på mejl och samtal som jag har ringt till webbtelefonen. Som jag såg om de är registrerade och mitt konto fortfarande är aktivt. Men jag vet inte hur jag ska göra anspråk på pengarna, åtminstone mina.
  Kan du hjälpa mig att veta vad jag ska göra?
  tack

  • Arancha svar

   Hej Juan, jag vet inte hur mycket pasta du har skickats men ger upp den förlorad. Samma morgon ringde jag cnmv för att ge dem utmärkt information för att fånga dessa farts och de har nästan behandlat mig galen så jag tror redan att även cnmv är allierad med dem. Det finns ett annat sätt att fånga dem och också mycket snabbt, men jag kan bara säga det personligen.

   • John

    Hej Arancha
    Ledsen men jag har varit upptagen och jag minns inte ens, hur säger du att jag vet att jag kunde göra? Och att se varandra personligen skulle vara komplicerat, jag bor i Murcia.
    Berätta saker när du kan eller lämna ditt nummer så ringer jag. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Normancapitalgroup, på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på detta och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren, till exempel webben eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna förmodade mäklare.

   Hälsningar och tur!

 4. Arancha svar

  Jag skulle vilja veta hur du har känt normancapitalgroup.com

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Arancha, en användare av oss ber oss hjälpa till att förhindra framtida bedrägerier från oreglerade mäklare.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.