Normancapitalgroup kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Normancapitalgroup (Ă€ven kallad normancapitalgroup.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Normancapitalgroup att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Normancapitalgroup. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Normancapitalgroup LTD.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att ha en bas i: förmodligen Australien, men de nĂ€mner inte regleringen för det landet, som de borde ha, vilket fĂ„r oss att tro att de inte Ă€r riktigt baserade i Australien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Normancapitalgroup, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: mikrokontot, silverkontot och guldkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 250 $, upp till 1: 500 hÀvstÄng, telefonhandel, inga provisioner.

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 1.000 $, upp till 1: 500 hÀvstÄng, telefonhandel, inga provisioner.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, hÀvstÄng upp till 1: 300, telefonhandel, personlig mÀklare, inga provisioner.

V-kontotyper
Normancapitalgroup kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Normancapitalgroup erbjuder Àr: Normancapitalgroup-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Normancapitalgroup tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Normancapitalgroup webbplats
Normancapitalgroup webbplats

Normancapitalgroup tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Normancapitalgrupp |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: normancapitalgroup.com

Telefonnummer: + 61288800205

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ Normancapitalgrupp <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Normancapitalgroup-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r inte klart var det Ă€r baserat nĂ€r man letar efter recensioner om Normancapitalgrupp Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare utan meriter. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

UppmÀrksamhet: i augusti 2020 tillkom CNMV Normancapitalgrupp till din lista över bedrÀgliga finansiella företag för att agera utan tillstÄnd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Normancapitalgroup? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Normancapitalgroup: Betyg och kommentarer»

 1. Arancha svar

  Min e-postadress Àr [e-postskyddad] posten Àr för att hedra den snuskiga tjuven som matar sin familj som rÄnar fattiga mÀnniskor. Alla lurade av normancapitalgroup.com kan du skicka en emilio

 2. URSULA svar

  HELLO, JAG SÄTTAR EN VIKTIG SUMMA MEN. JAG HAR INTE KAN ANGÅ MITT PLATTFORM Sedan de berĂ€ttade för mig att min avdelning kommer att komma till mig pĂ„ 24 timmar och att ingenting har varit i flera mĂ„nader som redan har passerat det hĂ€r Ă€r tydligt en plattform som Ă€r svindlande DE PASSAR BOLLEN EN MED ANDRA NOLLSÄKERHET PÅ deras sĂ€tt att interagera. LÄR DET BÄSTA OCH OM DU VILL FÖRLORA DIG SJÄLV OCH DU SKAR SE ATT OM DE ÄR PATIENTER KAN DU FÖRMÅLA DET UTAN ATT UTGIVA PENGARNA TILL NÅGON.

 3. John svar

  Hej, jag heter Juan
  Mitt namn Àr ett som fungerar med dem och hon erbjöd mig en plan att de skulle lÀgga pengarna framför mig för kontot, och nÀr de skulle tredubbla dem vill jag skicka pengarna för att fÄ det, de gjorde det men jag kunde inte ' t skicka pengarna och i slutÀndan sa jag att om han skickade 10% kunde han fÄ ut procentsatsen pÄ ett sÄdant sÀtt. Till slut skickade jag det och sedan dess har de inte pratat med mig eller svarat pÄ mejl och samtal som jag har ringt till webbtelefonen. Som jag sÄg om de Àr registrerade och mitt konto fortfarande Àr aktivt. Men jag vet inte hur jag ska göra ansprÄk pÄ pengarna, Ätminstone mina.
  Kan du hjÀlpa mig att veta vad jag ska göra?
  tack

  • Arancha svar

   Hej Juan, jag vet inte hur mycket pasta du har skickats men ger upp den förlorad. Samma morgon ringde jag cnmv för att ge dem utmÀrkt information för att fÄnga dessa farts och de har nÀstan behandlat mig galen sÄ jag tror redan att Àven cnmv Àr allierad med dem. Det finns ett annat sÀtt att fÄnga dem och ocksÄ mycket snabbt, men jag kan bara sÀga det personligen.

   • John svar

    Hej Arancha
    Ledsen men jag har varit upptagen och jag minns inte ens, hur sÀger du att jag vet att jag kunde göra? Och att se varandra personligen skulle vara komplicerat, jag bor i Murcia.
    BerÀtta saker nÀr du kan eller lÀmna ditt nummer sÄ ringer jag. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Normancapitalgroup, pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ detta och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren, till exempel webben eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna förmodade mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 4. Arancha svar

  Jag skulle vilja veta hur du har kÀnt normancapitalgroup.com

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Arancha, en anvÀndare av oss ber oss hjÀlpa till att förhindra framtida bedrÀgerier frÄn oreglerade mÀklare.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *