✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Vi kommer att meddela dig om vi tycker att Novatos Trading Club är ett säkert eller opålitligt företag i det här avsnittet. Missa inte vår fullständiga analys för att få all nödvändig information!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Novatos Trading Club och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnovicetradingclub.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Novatos Trading Club
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress  [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att den ligger på Av de Lamadosa, 14 Bajo Derecha 15009 La Coruña, Spanien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2010-03-01
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Novatos Trading Club ägs av Novatos Trading Club.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i Spanien, men vi tror att detta är falsk information.

Efter en noggrann analys har vi identifierat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Novatos Trading Club?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Novatos Trading Club är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Nybörjare Trading Clubs webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Novatos Trading Clubs webbplats, som är novostradingclub.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 900 52 52 2 och via WhatsApp på +34 604 06 16 25

– Vi har hittat följande mejl:  [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

Reglering av Newbies Trading Club

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst alarmerande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Slutlig utvärdering av Novatos Trading Club ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Novatos Trading Club och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Spanien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Genom att inte tillhandahålla information om dess reglering framställer detta företag sig som oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Novatos Trading Club kallar sig en kryptovalutamäklare, men det finns betydande farhågor om sanningshalten i dess information. Även om de påstår sig vara belägna i Spanien, finns det en växande misstro om äktheten av dessa uppgifter, vilket tyder på en möjlig strategi för bedrägeri gentemot kunder. Bristen på transparens när det gäller dess placering väcker frågor om trovärdigheten för Novatos Trading Club och dess verksamhet.

Dessutom indikerar frånvaron av detaljer om dess reglering att företaget verkar utan tillsyn av reglering. Denna brist på tydlighet och professionalism när det gäller reglering ökar riskerna förknippade med alla affärsrelationer med Novatos Trading Club. Investerare bör iaktta extrem försiktighet när de överväger någon form av investering med detta företag, eftersom bristen på reglering kan göra dem utsatta för potentiella oetiska eller till och med bedrägliga metoder.

🚨🚨 Sammanfattning: Som diskuterats är vår slutsats att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det rekommenderas att vidta försiktiga åtgärder inför de olika oroande tecken som vi har observerat. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Novatos Trading Club: Det finns inga uppdateringar från Novatos Trading Club.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Novatos Trading Club.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Steg för att kräva pengar i fall av bluff Nybörjare Trading Club

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Novatos Trading Club

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Novatos Trading Club?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Novatos Trading Club?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Novatos Trading Club pålitlig?

Nej. Novatos Trading Club är inte tillförlitlig, det är ett mycket osäkert företag: även om det påstår sig vara lokaliserat i Spanien, ett land som anses säkert, finns det en misstanke om att denna information kan vara falsk, vilket väcker tvivel om dess insyn. Dessutom, genom att inte tillhandahålla detaljer om sin reglering, antyder företaget att det inte är föremål för någon officiell övervakning, vilket avslöjar bristande transparens och professionalism i verksamheten.

Hur får man tillbaka pengar från Novatos Trading Club?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Novatos Trading Club: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Stefan Allege svar

  De har inte velat lämna tillbaka pengar till mig på länge.

  Jag är journalist och jag gör en bluffutredning.

  Jag skulle vara intresserad om du kunde granska den här artikeln och uppdatera den med informationen som du kan hitta på nätet, vilket inte är lite, att det är en bluff. Det finns flera vittnesmål

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Stefan, tack för att du skrev om Novatos Trading Club. Den här mäklaren/skolan är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få ut mesta möjliga av dig med lögner, det slutar med att de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Carol svar

  Hej, jag har varit med dem i månader. De ger inte i närheten av den service de lovar. Kursen är inte värd det och inte heller värt priset de begär. Jag känner mig totalt lurad. De berättar att de kommer att lära dig hur man arbetar med dem i realtid och det är inte sant. Lögner gör ingenting. Vilka frågor har du och ibland svarar de dig inte ens. Jag har varit på YouTube i timmar och försökt ta reda på vad futures eller cfds är eftersom de inte ens förklarar det för dig. De har tipsat mig om en mäklare, utan att förklara något alls, och efter att ha registrerat mig visste professorn inte ens att alla beställningar inte kan göras med aktier och ETF:er. De säger till dig att de kommer att skicka dig. Jag vet inte vilka indikatorer som designats av dem, och det är inte sant. Och hans förklaringar är bara länkar till hans blogg...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carol, de är inte pålitliga, vilken mäklare har du fått rådet?

   Hälsningar.

   • Carolina

    Xtb och jag har redan sagt att läraren inte visste hur den skulle användas. Jag sätter stop loss och det förblir i schack när det inte låter mig lägga exitordern för vinst. Jag har inte så mycket aning för efter månader har de inte förklarat det bra för mig. Killen brydde sig inte ens om att ta reda på vad som pågick och sedan tittade jag på videor fick jag reda på att det bara var möjligt för cfds. Jag skriver för att berätta för honom och han säger åt mig att prova cfds. Jag har ingen aning om CFD:er, jag vet att de är tillplattade men jag vet inte hur man fungerar

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Caroline, tack för informationen.

    Hälsningar.

 3. diego svar

  Hej, jag skulle vilja veta fler åsikter om företaget, för att se om någon kan dela sin erfarenhet med mig. Tack på förhand.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego, tack för att du skrev om Novatos Trading Club. För tillfället har vi inga fler åsikter om Novatos Trading Club, men vi väntar på nya kommentarer.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *