novobrokers recensioner

Analys av Novobrokers

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera novobrokers (kallas även med namnet: novobrokers.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Novobrokers verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Novobrokers ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Novobrokers en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Novobrokers nämner inte vilket företag det tillhör.
 • Angående din plats, webbplatsen ger ingen information om detta.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Novobrokers inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Novobrokers är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Novobrokers erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

 • Bronskonto: minsta initiala insättning $1.000, automatiska funktioner, team av kontoansvariga 24/5, sentimentanalys.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning $10.000, automatiska funktioner, team av kontoansvariga 24/5, analys av Sentimiento.ercio.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $25.000, automatiska funktioner, 24/5 account executive team, sentimentanalys, daglig/veckovis marknadsanalys.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning $100.000, automatiska funktioner, 24/5 account executive team, sentimentanalys, daglig/veckovis marknadsanalys.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning $250.000, automatiska funktioner, 24/5 account executive team, sentimentanalys, daglig/veckovis marknadsanalys.

La plattform att fungera som Novobrokers erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Novobrokers tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Novobrokers hemsida
Novo mäklares webbplats

Novobrokers tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av tjänsterna som den erbjuder, utbildningsvideor, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information novobrokers

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: novobrokers.com
 • 📞 Telefonnummer: +34-932-420-645 (Spanien) | +61-3-7067-2163 (australisk) | +1-43-870-13881 (Kanada)
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Novobrokers. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på novobrokers

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Novobrokers-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 CNMV lagt till novobrokers till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Novobrokers? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Novobrokers: Betyg och recensioner»

 1. maribel mb svar

  hej, jag investerade 250 euro i NOVOBROKERS utan att ha någon aning om investeringar….de sa till mig att inget var fel, först var jag helt överväldigad eftersom de ringde mig varje dag, sedan fortsatte de att byta chef….ja, i maj sa jag den där

  Jag ville stänga kontot... Jag kunde inte längre komma in på plattformen.
  Jag har skickat meddelanden till e-post, jag har spelat in konversationer...

  men när de ringer mig och säger åt dem att inte stänga mitt konto längre
  De ringer tillbaka...de sa att jag hade 614 euro.

  Jag har många meddelanden och samtal från dem, jag vet att det inte är mycket jämfört med andra men det är åtminstone användbart för
  sluta lura folk
  hälsningar,

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maribel, tack för att du skrev om Novobrokers. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Alicia-Petro svar

  Hur får jag tillbaka mina pengar nu när de rapporteras av CNMV

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alicia Petro, tack för att du skriver om Novobrokers. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Julia Fortuny svar

  Jag är Julia Fortuny, Novobrokers är en ren och skär bluff. Jag bekräftar att det Monica Valera har sagt ovan är precis vad som händer med Novobrokers. dina pengar försvinner
  kan du hjälpa mig att få tillbaka mina pengar tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Julia, tack för din kommentar om Novobrokers. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. maribel mb svar

  hej, jag försöker kommunicera med novobrokers och sidan
  webb Jag får inte längre plattformen...Jag bad dem att dra tillbaka den och sedan dess har de inte ringt mig...jag ska fortsätta försöka.
  lyckligtvis lyckades de bara göra den första investeringen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maribel, tack för din kommentar om Novobrokers. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Monica Valera svar

  Snälla hjälp mig att få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Monica Valera, tack för din kommentar om Novobrokers. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Maribel MB

    De ville faktiskt ha mer pengar, de sa till mig att jag hade 1100 euro som jag skulle behöva betala handelsskatten för att stänga kontot men resultatet var att ge pengar till en handelsplattform... Som tur är har de inte tagit mer pengar från mig, några väldigt snälla rackare

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Maribel, de agerar alltid likadant, tack för att du skriver om Novobrokers. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

    Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

    Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

    All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

    För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.