✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Novvaspace är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Novvaspace och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnovvaspace.com
???? företagetNovva Holding LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress16192 Coastal Hwy, Lewes, DE 19958 – Delaware, USA | Golden Mile Building – Tower 1 Våning 15 – Medellín Cp 050001 – Colombia
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 04 januari 2023
FöretagstypAutomatiserade handelstjänster (kryptovaluta bots)

Företag: Novvaspace ägs av Novva Holding LLC.

plats: Novvaspace nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Novvaspace?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Novvaspace är en plattform som erbjuder utbildning och automatiserade handelstjänster (cryptocurrency bots).

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

NOVA hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Novvaspaces webbplats, som är novvaspace.com. Fångsten gjordes i December av 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +573103044893

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

Novvaspace förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Novvaspace ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi talar om en plattform som inte regleras av någon myndighet. Vad betyder det? Detta innebär att klienter är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om företaget har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Novvaspace finalbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Novvaspace och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Kort sagt, Novvaspaces totala brist på registreringsinformation och okända plats utgör betydande risker för investerarfonder. Denna opacitet, tillsammans med misstanken om ett möjligt pyramidspel och de många negativa åsikterna från användare, skapar ett extremt riskabelt panorama. I avsaknad av verifierbara data och uppenbara varningsskyltar är vår rekommendation stark: investera eller utför inte verksamhet i Novvaspace. Ekonomisk säkerhet är av största vikt, och att välja plattformar med transparens och positivt rykte är avgörande för att skydda dina tillgångar.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Novvaspace:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från NOVVA-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6652″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Novvaspace.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Novvaspace

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Novvaspace

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Novvaspace?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Novvaspace?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Novvaspace pålitligt?

Nej. Novvaspace är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämn lägessituation, 2) nämna regleringssituationen 3) nämna webbplatsens ålder 4) o 5) o 6) o 7) valfritt beroende på om företaget har pyramidala egenskaper eller nämner avkastning så hög att vi tror att de är falska eller är kopplade till ett bluffföretag eller har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från Novvaspace?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «NOVVASPACE: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Marina C. svar

  Tack så mycket! Tack vare denna analys kunde jag återställa det jag förlorade.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marina, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. ANONYM svar

  JAG VAR KUND TILL DETTA FÖRETAG SEDAN DET BÖRJAR I NOVEMBER 2022 OCH KÖPTE EN FÖRSALE NFT FÖR 750 USD DÄR DE PÅSTÅDE DET VAR HALVA PRISET EFTERSOM DE SKULLE HÖJA SIT PRIS TILL 1.500 10 USD SÅ SNART DET BLEV UT ATT DET BLEV SÄND , SOM INTE HÄNDE Tvärtom, VAR MÅNAD SÄNKADE DE DET MER I PRIS, FÖR NUVARANDE ÄR NFT VÄRD MINDRE ÄN HÄLFTEN AV DET JAG KÖPTE DET, SOM SKADES GENERADE MÅNADSVINST SOM OCKSÅ ÄR FALSK, OM DU ÄR FALSK Du 1% av vad de investerade, sak som aldrig hände för att de inte betalade provisioner, människor investerade i Paragon -boten och slutade med kontona under den första saldot, de syntetiska indexkontona brändes, bara en grupp människor fick hälften PENGARNA SOM KOMMER TILLBAKA FÖR ATT ATT KUNNA INSAMLA DET LILLA SOM GENERERAS AV NFT TVINGAR DIG ATT KÖPA KREDITER, UTÖVER ATT DE TAR EN KOMMISSION FÖR ATT INSAMLA DET, MED NÅGRA ORD DU MÅSTE BETALA FÖR ATT INSAMLA IN, IBLAND OCH MER DU MÅSTE BETALA ÄN VAD DU KOMMER ATT FÅ DÅ SKAMET SJÄLVER SIG, FALLA INTE FÖR DENNA BLEDREG, I PRESENTATIONERNA VISAR DE ETT PÅSTÅDET REVIDERAD PAMM-KONTO FRÅN TIDIGARE ÅR MED BOTTEN FUNGERAR MEN INTE NÄR DET ÄR DET OCH DE BÖRJAR ATT FÖRLORA SINA PENGAR, DE LÅNAR INTE UT STÖDET NÄR FOLK VILL TA UT SINA PENGAR, DE HAR BLOCKERADE CHATTGRUPPERNA BARA FÖR ADMINISTRATÖRER ATT SKRIVA, NÄR FOLK BEGÄR STÖD FÖR ATT DRA UT SINA GRUPP ATT DRA ANDRA PENGAR ATT STÄNGA CHATTEN OCH SLUTA ATT RÄKNA, FALLA INTE I DEN HÄR POJKEN, DE SÄLJER ENDAST RÖK FÖR ATT DIG SKA INVESTERA, INGEN TJÄNST GENERERAR BARA NFT OCH VÄLDIGT LITE VINST OCH SOM JAG BERÄTTAR DIG MÅSTE DU BETALA FÖR ATT TA IN DET BALANS, LI BOT GENERERAR INTE ENS XNUMX% MÅNAD Tvärtom DEN KOMMER DEN ATT FÖRLORA, VI ÄR EN GRUPP BERÖRDA PERSONER SOM ORGANISERAS FÖR ATT KRÄVA OCH ATT INGA FLERA MÄNNISKOR FORTSÄTTER FALLA, HÄLSNINGAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om NOVA. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Gregory svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gregorio, tack för att du skriver om NOVA. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *