NSbroker kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren NSbroker (även kallad nsbroker.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen NSbroker att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar NSbroker. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NSFX ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Malta. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner att de är registrerade (EJ REGLERADE, REGISTRERADE) på Malta. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som NSbroker erbjuder är: MT5 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som NSbroker tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

NSbroker webbplats
NSbroker webbplats

NSbroker tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de finansiella produkter som NSbroker, utbildningssektioner, öppettider, förklaring av MT5 -plattformen, ordlista, videokurser, nyheter om intresse, finansiella investeringsstrategier, verkligen inte mycket mer än det här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om nbroker |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: nsbroker.com

Telefonnummer: +356(27)78-15-65, +44 (208) 089-08-14, +43 (720) 02-25-09

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på nbroker <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att NSbroker -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i länder som vi anser vara mycket osäkra när vi letar efter recensioner om nbroker vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om NSbroker? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «NSbroker: Betyg och kommentarer»

 1. fredens achilles svar

  tack för ditt värdefulla bidrag, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Achilles, tack för att du informerade oss.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *