OC Financial Corp kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren OC Financial Corp., är en CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen OC Financial Corp för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar OC Financial Corp ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget, vi ger till känna till information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: förment Storbritannien, men om det är sant, borde det ha en FCA-reglering, vilket inte händer, vilket får oss att tvivla på att dess bas i Storbritannien är verklig.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom OC Financial Corp faktiskt inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av OC Financial Corp, vi noterar att de inte riktigt erbjuder information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som OC Financial Corp erbjuder: nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som OC Financial Corp tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

OC Financial Corp: s webbplats
OC Financial Corp: s webbplats

OC Financial Corp tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om OC Financial Corp.

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.ocfinancialcorp.com

Telefonnummer: + 44 (20) 3769-1425

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på OC Financial Corp <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att OC Financial Corp är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner inte vilket företag som hanterar webbplatsen, det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner om OC Financial Corp, hittade vi ingenting, vilket gör oss tror att det handlar om ett "nytt" företag.

Av dessa skäl anser vi att OC Financial Corp inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för OC Financial Corp.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om OC Financial Corp? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «OC Financial Corp: Betyg och kommentarer»

 1. anibal Campos svar

  Hälsningar Lisbeth, du måste inkludera det advokat- och bokföringsföretaget LARA LEGAL CORP, som ansvarar för Mr. MAURICIO LARA, som är ansvarig i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska frågor och redovisningsärenden, och som också utgör de företag att verka i det landet. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen på webbplatsen. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack så mycket för informationen om mäklaren. Något sätt att bekräfta denna information?

   hälsningar

 2. Lisbeth Hunter Salander svar

  I den här bloggen hittar du information om nätverket av bluffmäklare som detta företag ingår i brokersestafa.blogspot .com
  Om du redan har blivit lurad, här är tips som hjälper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rätt till.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Tack för informationen Lisbeth.

   hälsningar

 3. Maria Dos Santos svar

  Detta företag är en del av ett nätverk av bluffföretag som drivs av samma ägare, som har förskingrat i tio år i flera latinamerikanska länder.
  De kommer att presentera sig för dig som IQ-BN eller under ett annat namn (Pacific Alliance, Traynor, Herkz, OC Financial Corp, Herva International, Horus International, Value Corp, etc) och kommer att be dig att sätta in pengar i ett företag med ett annat namn , men ATT INGEN ÄR EN MÄLKARE med ett driftstillstånd. I slutändan är det samma ägare med flera frontföretag. INGEN av de företag där dessa brottslingar ber dig sätta in godkänns som en mäklare. Det är falskt. De investerar inte sina pengar någonstans. Efter ett tag (ibland upp till två år) försvinner de med det kapital du gav dem.
  Innan du sätter in dina pengar hos någon mäklare bör du som regel kontrollera på internet att de är godkända av tillsynsmyndigheter som FINRA, NFA, FSA, SFC etc. Besök regulatorernas sidor och leta efter företagsnamnet där. Det räcker inte att det är ett liknande namn (OC Financial Corp är inte samma sak som OCF Financial Corp). Dessa bedragare använder namn som liknar kända företag, alltid för att förvirra dig.
  Gör din forskning bra innan du börjar. Låt dig inte vägledas av vad personen som ringer till dig säger. Om mäklaren inte är reglerad, INVESTERA INTE. Tipsen på den här bloggen (rekommenderade mäklare) kan hjälpa dig mycket för att förhindra bedrägerier.
  Om du redan har lurats av dem, gå med i vårt kollektiva klagomål som körs i olika nationella och internationella polisinstanser. Vi kan vägleda dig om hur du gör det.
  Vi blev också lurade.

 4. Hannibal Campos svar

  God eftermiddag, mitt namn är Anibal Campos, nu dessa brottslingar i handeln, har öppnat ett annat företag som heter IQ affärsbehov, med telefonlinjer i Brasilien, men det är samma nätverk som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Core, Zantar, etc . Av OSCAR ABRAHAM CARPIO GONZALEZ, ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, VICTOR HUGO RODRIGUEZ CENICEROS, RACHEL MURILLO, MANLIO ARELLANOS GUTIERREZ, LISBERT ARELLANOS GUTIERREZ, CITLALLI ARGAANONAPE. Ta försiktighetsåtgärder, jag gör en uttömmande uppföljning av dessa ligister och jag kommer att publicera varje drag de gör varje vecka. följ mig på twiter @ trading-bluff, via post [e-postskyddad].
  Jag tackar administratörerna för den här sidan för att ha öppnat en länk till det här nya bluffföretaget. webben är iq-bn .com /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, den granskning av IQ BN. Kan du förklara mer om sambandet mellan dessa företag? Eller mer information i allmänhet, särskilt som hjälper kunder som har problem med dessa företag.

   Hälsningar.

 5. Abraham Rodriguez svar

  Det är inte en mäklare, det är en skärm gjord av Oscar Carpio Gonzalez, juridisk representant för Pacific Alliance Capital baserat i Costa Rica. Och det är en del av en väldesignad bluff ... Jag har ett lösenord och användarnamn för att ange och se mina aktiviteter, men mer än 6 månader utan att ta hand om mig i Pacific Alliance eller svara på e-post eller telefoner. Jag skriver också igenom sidan, ringer upp numren och skriver via post att de svarade mig [e-postskyddad], och ingen brydde sig ... det är en bluff! Komplett….

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Abraham, tack för att du delar din erfarenhet med OC Financial Corp, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar också att du lämnar din erfarenhet i avsnittet om Pacific Alliance Capital.

   Kan du bättre förklara sambandet mellan OC Financial Corp och Pacific Alliance Capital?

   hälsningar

  • abraham rodriguez svar

   Folket i Pacific Alliance kontaktar dig, de säger att du ska hantera ett konto i en mäklare, och efter cirka fyra dagar får du ett e-postmeddelande från Oc Financial Corp som anger att ditt investeringskonto har godkänts. Där får du dokumentationen och villkoren för kontraktet, och du börjar "driva" allt genom Pacific Alliance, jag har e-postmeddelanden, kontrakt, banker där de säger att du ska finansiera kontot etc. Jag var i Irland på adressen till den här mäklaren och den finns inte ... om du tillåter mig ett sätt kan jag skicka kopior av allt med ett pass etc.
   De är alla mexikanska och jag kommer snart att offentliggöra vilka som är involverade i detta mafianätverk.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Abraham, vi tackar dig för all information om OC Financial Corp och Pacific Alliance Capital. Om du har mer information skulle vi uppskatta det om du delar den, till exempel siffror, e-postmeddelanden, namn på rådgivare.

  • Maria Dos Santos svar

   Hej Abraham. Vi blev också lurade av Pacific Alliance och detta gäng tjuvar. Vi anordnar en grupptalan. Snälla, kontakta mig via e-post [e-postskyddad]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.