Bux mäklare
Recensioner av OctaFX

OctaFx recension

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera OctaFx (kallas även med namnet: octafx.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas OctaFx verkligen för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om OctaFx ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är OctaFx en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ OctaFx nämner att vara en del av Octa Markets Incorporated.
 • ❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St Vincent och Grenadinerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att OctaFx inte har någon form av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: OctaFx är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som OctaFx erbjuder, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 3 olika kontotyper:

 • Nybörjarhandelskonto: minsta initiala insättning på $100, variabla spridningar från 0.4 pips / fast från 2 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500 (FX), 1: 200 (Metaller), 1: 100 (index), 1:10 (kryptovalutor), minsta handelsstorlek 0.01 lotter, marknad utförande, femte decimal, marginal call / stop out nivå 25% / 15%, hedging, scalping, expertrådgivare.
 • Erfaren handelskonto: minsta initiala insättning på $500, variabla spridningar från 0.2 pips, hävstångseffekt upp till 1: 200 (FX), 1: 100 (Metaller), 1:50 (index), 1:10 (kryptovalutor), minsta handelsstorlek 0.01 partier, körning till marknaden, femte decimal plats, nivå på marginalanrop / stopp ute 45% / 30%, täckning, skalpning, expertrådgivare.
 • Advanced Traders-konto: minsta initiala insättning på $100, variabla spridningar från 0.4 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500 (FX), 1: 200 (Metaller), minsta handelsstorlek 0.01 partier, marknadsutförande, femte decimal, marginal call / stop out -nivå 25% / 15%, säkring , skalpning, expertrådgivare.

Handelsplattformarna som OctaFx erbjuder är: MetaTrader 4 och MetaTrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som OctaFx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

OctaFX webbplats
OctaFx webbplats

OctaFx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information OctaFx

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: octafx.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar OctaFx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på OctaFx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att OctaFx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i januari 2021 FCA lagt till OctaFx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2021 BCSC (British Columbia) lagt till OctaFx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BCSC: s varning från oktober 2021 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om OctaFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «OctaFX: Betyg och kommentarer»

 1. Leandro svar

  Jag började med 500 usd men några dagar senare började de be mig om mer att säga dumma saker för att övertyga mig, vilket på den tiden lät väldigt lockande, nu inser jag allt jag har förlorat genom att släppa mig själv, jag hoppas att du kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leandro, tack för att du delar din erfarenhet med Octafx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.