OctaFX -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren OctaFX (kallas Ă€ven octafx.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas OctaFX verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ OctaFX. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Octa Markets Incorporated.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av OctaFX, mĂ€rkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Begynande Traders -konto, Erfaren Traders -konto och Advanced Traders -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarhandelskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $100, variabla spridningar frÄn 0.4 pips / fast frÄn 2 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500 (FX), 1: 200 (Metaller), 1: 100 (index), 1:10 (kryptovalutor), minsta handelsstorlek 0.01 lotter, marknad utförande, femte decimal, marginal call / stop out nivÄ 25% / 15%, hedging, scalping, expertrÄdgivare.

Erfaren handelskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $500, variabla spridningar frÄn 0.2 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 200 (FX), 1: 100 (Metaller), 1:50 (index), 1:10 (kryptovalutor), minsta handelsstorlek 0.01 partier, körning till marknaden, femte decimal plats, nivÄ pÄ marginalanrop / stopp ute 45% / 30%, tÀckning, skalpning, expertrÄdgivare.

Advanced Traders-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $100, variabla spridningar frÄn 0.4 pips, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 500 (FX), 1: 200 (Metaller), minsta handelsstorlek 0.01 partier, marknadsutförande, femte decimal, marginal call / stop out -nivÄ 25% / 15%, sÀkring , skalpning, expertrÄdgivare.

 

OctaFX -kontotyper
OctaFX -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


Las plattformar att fungera som OctaFX erbjuder Àr: plattformar MT4, MT5 y cTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som OctaFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

OctaFX webbplats
OctaFX webbplats

OctaFX tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, minirÀknare, definition av viktiga begrepp, information om de tjÀnster den erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om OctaFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: es.octafx.com

Telefonnummer: har inte

E-post: har inte

Telegram: @OctaFX_bot

 

>>> Bedömning pÄ OctaFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget OctaFX Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och har nÀr vi letar efter recensioner om OctaFX kul om det mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i januari 2021 FCA (Storbritannien) tillagt OctaFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till A FCA-varningen frĂ„n januari 2021

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i oktober 2021 BCSC (British Columbia) tillagt OctaFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till BCSC: s varning frĂ„n oktober 2021 ⚠

 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om OctaFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «OctaFX: Betyg och kommentarer»

 1. Leandro svar

  Jag började med 500 usd men nÄgra dagar senare började de be mig om mer att sÀga dumma saker för att övertyga mig, vilket i det ögonblicket lÀt mycket frestande, nu inser jag allt jag har förlorat genom att slÀppa mig sjÀlv, jag hoppas att du kan hjÀlp mig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Leandro, tack för att du delar din erfarenhet med Octafx. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *