Kommentarer från Octagon Trade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Octagon handel (även kallad octagontrade.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Octagon Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Octagon Trade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Octagon Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Octagon Trade, i det här fallet har vi inte hittat någon information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Octagon Trade erbjuder är: plattform Octagon handel.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Octagon Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Octagon Trade webbplats
Octagon Trade webbplats

Octagon Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av grundläggande begrepp, en del analys, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Octagon handel |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: octagontrade.com

Telefonnummer: Spanien: + 34-910-038-725 | Chile: + 56-332-550-986 | Brasilien: + 55-353-042-9723 | Mexiko: + 52-686-412-0171 | Panama: + 507-833-9941 | Portugal: + 351-211-452-096 | Storbritannien: + 44-203-807-5085 | Australien: + 61-370-346-402

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Octagon Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Octagon handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Octagon handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en helt olaglig mäklare som inte avslöjar viktiga uppgifter som vilket företag det tillhör eller i vilket land huvudkontoret ligger, det är inte registrerat och det är inte heller reglerat. Letar du efter mer information hittade vi många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Octagon handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Det nya namnet med vilket Octagon Trade identifieras är Octygon.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Octagon Trade? Vad har varit din erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

36 kommentarer om «Octagon Trade: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juana, tack för att du delar med dig av den här informationen om Octagon Trade (nu kallar de sig OCTIGON), den här mäklaren är en BLUFFÄR. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera hos detta företag.

   Uppmärksamhet: i november 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) OctagonTrade till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (kolla här).

   Du kan läsa en recension med information på den här länken: Octagon
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

 1. Miguel Angel Rubiales Zambrana svar

  NINA 37 VAD HAR DU BIDRAT I KLAGOMÅLET? Måste du göra det med en advokat?
  JAG HAR OCKSÅ blivit lurad av OCTIGON

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MIGUEL ÁNGEL, tack för att du delar med dig av denna information om Octagon Trade (nu kallar de sig OCTIGON), denna mäklare är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Uppmärksamhet: i november 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) OctagonTrade till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (kolla här).

   Du kan läsa en recension med information på den här länken: https://brokersrecomendados.com/octagon-trade-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

 2. JOSEBA svar

  JAG ÄR ME1,
  Hej, jag har också bluffats av octigon-handel med mycket pengar. Min mäklare hette David Santamaria, jag har en registrering av hans konto på Santander bank och ett avtal undertecknat med en annan man, förmodligen verkställande direktören Xavier Peterson. DE HAR Sänt mig en e-post där de bekräftar att de kommer att återbetala pengarna i högst 5 dagar men inget. De låter mig inte göra uttag och de svarar inte på telefonen. De är en panda av bedragare, vid FÖRST LÅTAR DU IN MED 1000 €, MEN FÖLJANDE FÖLJER DE BÖRJA FÖR ATT FRÅGA PENGAR OCH MER PENGAR, OCH MED NÅGRA SUPER AGGRESSIVA VÄGAR. DE HAR FÖRTRYCKAT MIG PÅ TELEFON

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOSEBA, tack för att du delar den här informationen om Octagon Trade (nu kallar de sig OCTIGON), den här mäklaren är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.
   Uppmärksamhet: i november 2020 lade CNMV (Spanish Financial Regulator) OctagonTrade till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. (kolla här).
   Du kan läsa en recension med information på den här länken: https://brokersrecomendados.com/octagon-trade-comentarios/
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • N svar

   Jag lurades av David Santamaria själv, tack och lov, jag satte bara in € 200, han ringde ständigt, så snart jag såg att han ständigt bad om mer pengar sa jag till honom att jag inte skulle lägga in mer pengar och han har inte ringt mig igen på två månader, jag har försökt kontakta på tusen sätt för att få de 2 euro som jag har och det finns inget sätt. Visst är deras riktiga namn inte vilken skräck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.