Kommentarer från OctoFinance

I denna avdelning vi analyserar mäklaren OctoFinance (även kallat octofinance.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas OctoFinance verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om OctoFinance ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det OctoFinance ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Widdershins Group Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av OctoFinance, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Mini-konto, Standardkonto, Trader-konto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, +50 instrument, standardspridning 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 200, minsta handel 0.01 partier, maximal handel 15 partier.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.500, +100 instrument, standardspridning 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 160, minsta handel 0.01 partier, maximal handel 15 partier, 10% välkomstbonus, 5% uppgraderingsbonus.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $10.000, +150 instrument, standardspridning 1 punkter, hävstång upp till 1: 120, 24/5 signalplattform, minsta handel 0.01 partier, maximal handel 20 partier, 15% välkomstbonus, 10% uppgraderingsbonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $30.000, +250 instrument, standardspridning 0.7 punkter, hävstång upp till 1: 100, 24/5 signalplattform, minsta handel 0.01 partier, maximal handel 25 partier, 20% välkomstbonus, 15% uppgraderingsbonus.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $60.000, +250 instrument, standardspridning 0.4 punkter, hävstång upp till 1: 40, 24/5 signalplattform, minsta handel 0.01 partier, maximal handel 30 partier, 25% välkomstbonus, 20% uppgraderingsbonus.

OctoFinance-kontotyper
OctoFinance-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som OctoFinance erbjuder är: egen plattform (OctoTrader).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som OctoFinance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

OctoFinance webbplats
OctoFinance webbplats

OctoFinance tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information och förklaringar av grundläggande begrepp, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om OctoFinance |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: octofinance.io

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av OctoFinance. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på OctoFinance <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget OctoFinance är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: detta är en oreglerad mäklare baserad i ett mycket osäkert land att investera i (Dominica) när du letar efter recensioner om OctoFinance har vi sett många negativa recensioner som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : mäklaren OctoFinance, tillsammans med mäklarna 24FinTime, AdamantFX, Tillgångsgrupp, CFBroker, Finlay, Rymdmarknaden, SupraTrade y TopTradeGroup De tillhör den ökända Widdershins Group Ltd., ett företag med ett fruktansvärt rykte, många klagomål och som redan har anklagats för bluff av europeiska tillsynsmyndigheter.

VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om OctoFinance? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «OctoFinance: Betyg och kommentarer»

 1. Sandro svar

  De kan placera annonser på webbplatser som är kända i Brasilien som infomoney och Globo .com eller att de erbjuder mer trovärdighet och bortskaffande jeito få fler pessoas !!!! Hur kan du veta webbplatser för att se dessa annonser !!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sandro, de är inte reglerade, OM DU TITAR PÅ FCA: s webbplats (Storbritanniens finansiella uppförandemyndighet) och skriver OctoFinance eller numret 10354299 kan du inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?q=OctoFinance&type=Companies
   Tro inte på något de säger till dig, de är lögnare och manipulatörer, de kommer att göra vad som krävs för att få DINA PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de operationer så att du förlorar allt och de stannar DIN PENGAR.

   OctoFinance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Mercedes villalobos svar

  Jag fick information från OctoFinance. Det är en BILD där Financial Conduct Authority är: FSCS och Bank of England (Prudential Regulation Authority). Licensnummer 10354299. Det står: OctoFinance är registrerat och licensierat under namnet Adamantean As International Brokerage Company i enlighet med avsnitt 8 i Financial Conduct Authority and Financial Services Compensation Scheme Act, 2002 (Act. 37 of 2002). Den har en stämpel och en QR-kod. Kan du berätta för mig om denna information är sant, det vill säga om den är reglerad. Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mercedes, om de reglerades skulle jag lägga det på din webbplats och INTE SÄTTA DET, OM DU SÖKAR PÅ FCA-WEBBPLATSEN (STORBRITANNIEN FÖR FINANSIELLT UPPFÖRANDE) och du skriver OctoFinance eller numret 10354299 kan du inte hitta dem: https://register.fca.org.uk/s/search?q=OctoFinance&type=Companies
   Tro inte på någonting de säger till dig, de är lögnare och manipulatorer, de kommer att göra vad som krävs för att skaffa DIN PENGAR, din rådgivare tar en provision från allt du investerar, och sedan gör de verksamhet så att du förlorar allt och de förblir DIN PENGAR. OctoFinance är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att ge dig tillbaka dina pengar, eller den du startade, eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *