Kommentarer om OculusTrade
I denna avdelning vi analyserar mäklaren OculusTrade (kallas även av namnet: oculustrade.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas OculusTrade verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om OculusTrade ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är OculusTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ OculusTrade nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Schweiz, men det finns ingen information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: OculusTrade är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av OculusTrade, märkte vi att det erbjuder 7 olika typer av konton: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Premiumkonto, Platinumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $1.000, C-appeasement för handelsplattform, criskhantering, fgrundläggande marknadsutbildning.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $10.000, utbildning för den kommersiella plattformen, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, egen kontohanterare.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $25.000, utbildning för handelsplattformen, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, egen kontohanterare, dagliga handelsvarningar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, egen kontohanterare, dagliga handelsvarningar ellerriskfri verksamhet ochavancerad en-mot-en-utbildning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $100.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, egen kontohanterare, dagliga handelsvarningar ellerriskfri verksamhet ochavancerad en-mot-en-utbildningTillgång till OculusTrade Managed Account -tjänsten.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $250.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, egen kontohanterare, dagliga handelsvarningar ellerriskfri verksamhet ochavancerad en-mot-en-utbildningtillgång till OculusTrade -hanterade kontotjänster, högre hävstångseffekt.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $500.000, handelsplattformsutbildning, riskhanteringsutbildning, grundläggande marknadsutbildning, egen kontohanterare, dagliga handelsvarningar ellerriskfri verksamhet ochavancerad en-mot-en-utbildningtillgång till OculusTrade -hanterade kontotjänster, högre hävstångseffekt, dvs.inbjudningar till VIP -evenemang.

OculusTrade -kontotyper
OculusTrade -kontotyper (1)
OculusTrade -kontotyper
OculusTrade -kontotyper (2)
OculusTrade -kontotyper
OculusTrade -kontotyper (3)
OculusTrade -kontotyper
OculusTrade -kontotyper (4)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. klicka här för att se bild 1 i full storlek, klicka här för att se bild 2 i full storlek, klicka här för att se bild 3 i full storlek y klicka här för att se bild 4 i full storlek.

La plattform att fungera som OculusTrade erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som OculusTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

OculusTrades webbplats
OculusTrades webbplats

OculusTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter och tjänster du erbjuder, FAQ -avsnitt, bonusar, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om OculusTrade 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: oculustrade.com

📞 Telefonnummer: 442038331497

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar OculusTrade. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på OculusTrade ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget OculusTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket icke-transparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i en skatteparadis) och också saknar förordning (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de OculusTrade? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «OculusTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Daniel svar

  Jag gav dem pengarna och nu vill de inte ge tillbaka dem till mig, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar till Oculustrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *