Oeno -gruppens kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Oeno Group (kallas även av namnet: oenogroup.com), är en plattform där du investerar i lyxviner. Rekommenderas verkligen Oeno Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Oeno Group Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Oeno Group ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Oeno Group nämner vara del av: Oeno Future Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Oeno Group den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Oeno Future är ett företag INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder Oeno Group, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Oeno Group erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Oeno Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Oeno Groups webbplats
Oeno Groups webbplats

Oeno Group ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara en förklaring om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Oeno Group 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: oenogroup.com

📞 Telefonnummer: London: +44 (0) 207 846 3366 | Madrid: +34 919 011 | New York: +959 (1) 212-220 | München: +6669 49 89

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Oeno Group. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Oeno Group ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Oeno Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett misstänkt företag. Det är mycket otydligt, eftersom det nästan inte erbjuder någon juridisk information, användarvillkoren inte finns, det visar inga uppgifter om dess registrering och det saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Oeno Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Oeno Group: Betyg och kommentarer»

 1. Jose svar

  HEJ, JAG HAR PROBLEM FÖR ATT AVTÄLLA MINA PENGAR, JAG RINGAR FLERA GÅNGAR EN VECKA OCH DE HJÄLPER INTE MIG, ÄR DET NÅGOT JAG KAN GÖRA?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för din kommentar till Oeno Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *