OEXGruppskommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren OEXGroup, en Forex- och binäroptionsmäklare. Mäklaren är baserad i London, Storbritannien. Mäklaren är åtminstone uppenbarligen inte reglerad.

Innan vi fortsätter med mäklaranalysen vill vi lyfta fram att informationen på dess webbplats är minimal, mycket liten, det är mycket sällsynt, så granskningen och granskningen av detta företag kommer att ha lite information om det, om någon Företagets kund har mer information om det, om vilken typ av tillgångar de driver och investerar, det skulle vara till stor hjälp om de lämnar oss en kommentar med denna typ av information, naturligtvis också, om erfarenheter med OEXGroup -företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Tja, i det här avsnittet skulle vi vanligtvis analysera de olika kontotyperna, men i det här fallet finns denna typ av information inte på mäklarens webbplats.

Plattformarna för att fungera som mäklaren erbjuder är: på webbplatsen nämner de att de har en effektiv och effektiv plattform att driva, men de nämner inte namnet på den. I det här fallet antar vi att det är din egen plattform.

Nu kommer vi att analysera de olika resurserna och hjälp som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare:

OEXGroup -webbplats
OEXGroup -webbplats

När det gäller mäklaren OEXGroup har de en sektion för finansiella nyheter, med senaste och relevanta nyheter från finansvärlden, men i det här fallet är nyheterna på engelska. OEXGroup tillhandahåller inga andra typer av resurser eller hjälp för investerare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om OEXGroup

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.oexgroup.com

Telefonnummer: + 44 2036086702

E-post: [e-postskyddad]

Enligt vår mening slutar vi med detta avsnitt: Vi har inte tillräckligt med information om OEXGroup -mäklaren, men den måste hanteras med CARE Varför? Även om vi inte har fått eller funnit negativa eller positiva kommentarer om mäklaren på internet, är mäklaren inte reglerad, och vi kunde inte hitta information om företaget någon annanstans än dess webbplats, vilket aldrig är bra.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om OEXGroup? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «OEXGrupp»

 1. Carlos Alberto svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos Alberto, tack för att du skrev om OEXGroup. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.