Bux mäklare

OEXGruppskommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren OEXGroup, en Forex- och binäroptionsmäklare. Mäklaren är baserad i London, Storbritannien. Mäklaren är åtminstone uppenbarligen inte reglerad.

Innan vi fortsätter med mäklaranalysen vill vi lyfta fram att informationen på dess webbplats är minimal, mycket liten, det är mycket sällsynt, så granskningen och granskningen av detta företag kommer att ha lite information om det, om någon Företagets kund har mer information om det, om vilken typ av tillgångar de driver och investerar, det skulle vara till stor hjälp om de lämnar oss en kommentar med denna typ av information, naturligtvis också, om erfarenheter med OEXGroup -företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Tja, i det här avsnittet skulle vi vanligtvis analysera de olika kontotyperna, men i det här fallet finns denna typ av information inte på mäklarens webbplats.

Plattformarna för att fungera som mäklaren erbjuder är: på webbplatsen nämner de att de har en effektiv och effektiv plattform att driva, men de nämner inte namnet på den. I det här fallet antar vi att det är din egen plattform.

Nu kommer vi att analysera de olika resurserna och hjälp som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare:

OEXGroup -webbplats
OEXGroup -webbplats

När det gäller mäklaren OEXGroup har de en sektion för finansiella nyheter, med senaste och relevanta nyheter från finansvärlden, men i det här fallet är nyheterna på engelska. OEXGroup tillhandahåller inga andra typer av resurser eller hjälp för investerare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om OEXGroup

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.oexgroup.com

Telefonnummer: + 44 2036086702

E-post: [e-postskyddad]

 

Enligt vår mening slutar vi med detta avsnitt: Vi har inte tillräckligt med information om OEXGroup -mäklaren, men den måste hanteras med CARE Varför? Även om vi inte har fått eller funnit negativa eller positiva kommentarer om mäklaren på internet, är mäklaren inte reglerad, och vi kunde inte hitta information om företaget någon annanstans än dess webbplats, vilket aldrig är bra.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om OEXGroup? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.