Oinvest Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Oinvestera (kallas även oinvest.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Oinvest verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Oinvest. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Habonix Solutions LTD och Aronex Corporation LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern (Habonix Solutions) och Seychellerna (Aronex Corporation).

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av FSA i Seychellerna.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Oinvest noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar från 10:8. XNUMX. GMT, femte decimal, täckning.

Guldkonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar från 10:8. 25. GMT, dedikerad kontoansvarig, femte decimal, webinarier och videor, säkring, XNUMX% rabatt, handelssignaler.

Platinakonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar från 10:8. 25. GMT, gratis VPS, dedikerad kontoansvarig, femte decimal, webbseminarier och videor, täckning, XNUMX% rabatt på handel, handelssignaler, nyhetsvarning.

Oinvest -kontotyper
Oinvest -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Oinvest erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Oinvest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Oinvest webbplats
Oinvest webbplats

Oinvest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: utbildningssektioner, ekonomisk kalender, självstudier, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Oinvestera |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: oinvest.com

Telefonnummer: + 44 2035196460

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Oinvestera <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Oinvestera är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en reglerad mäklare, men tyvärr är denna reglering en av de mest osäkra och garanterar inte praktiskt taget någonting; är baserat i osäkra länder (Cypern och Seychellerna), dessutom när man letar efter recensioner om Oinvestera Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Oinvest? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Oinvest: Betyg och kommentarer»

 1. Luis svar

  Oinvest är bara en grupp tjuvar, de har stulit mycket pengar från mig och min bror och jag vet inte hur jag kan få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Oinvest. Oinvest -mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Du kan läsa om dem i den här recensionen: https://brokersrecomendados.com/oinvest-comentarios/

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.