Oinvest Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Oinvestera (kallas Ă€ven oinvest.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Oinvest verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Oinvest. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Habonix Solutions LTD och Aronex Corporation LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Cypern (Habonix Solutions) och Seychellerna (Aronex Corporation).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras av FSA i Seychellerna.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Oinvest noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar frÄn 10:8. XNUMX. GMT, femte decimal, tÀckning.

Guldkonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar frÄn 10:8. 25. GMT, dedikerad kontoansvarig, femte decimal, webinarier och videor, sÀkring, XNUMX% rabatt, handelssignaler.

Platinakonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar frÄn 10:8. 25. GMT, gratis VPS, dedikerad kontoansvarig, femte decimal, webbseminarier och videor, tÀckning, XNUMX% rabatt pÄ handel, handelssignaler, nyhetsvarning.

 

Oinvest -kontotyper
Oinvest -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Oinvest erbjuder Àr: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Oinvest tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Oinvest webbplats
Oinvest webbplats

Oinvest tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: utbildningssektioner, ekonomisk kalender, sjÀlvstudier, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Oinvestera |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: oinvest.com

Telefonnummer: + 44 2035196460

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Oinvestera <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Oinvestera Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det Àr en reglerad mÀklare, men tyvÀrr Àr denna reglering en av de mest osÀkra och garanterar inte praktiskt taget nÄgonting; Àr baserat i osÀkra lÀnder (Cypern och Seychellerna), dessutom nÀr man letar efter recensioner om Oinvestera Vi hittade mÄnga negativa recensioner. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Oinvest? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Oinvest: Betyg och kommentarer»

 1. Luis svar

  Oinvest Àr bara en grupp tjuvar, de har stulit mycket pengar frÄn mig och min bror och jag vet inte hur jag kan fÄ tillbaka dem

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Oinvest. Oinvest -mÀklaren Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Du kan lÀsa om dem i den hÀr recensionen: https://brokersrecomendados.com/oinvest-comentarios/

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr CHAT eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *