Okefinex recensioner

Recension av Okefinex

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Okefinex (kallas även med namnet: okefinex.com), A Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas Okefinex verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: Okefinex åsikter ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Okefinex en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Okefinex nämner inte vilket företag det tillhör.
 • Angående din plats, webbplatsen ger ingen information om detta.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Okefinex inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Okefinex är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Okefinex erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Okefinex erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Okefinex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Okefinex hemsida
Okefinex hemsida

Okefinex tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Okefinex

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: okefinex.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Okefinex. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Okefinex

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Okefinex-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Okefinex? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

49 kommentarer om «Okefinex: Betyg och recensioner»

 1. Mauritius svar

  God eftermiddag.

  Jag blev mer skadad i det här slaget.

  Samma historia berättad till toppen.
  Flicknamnet Li Lisha ou Lisa, hon säger att hon är född i Singapore och bor i London, affärskvinna i textilindustrin, donerad till en klädbutik i London, sa hon att hon var.

  Eller vad som chockar storleken på fräckheten, folk kommunicerade med mig varje dag vi föll för varandra. Jag kontaktade inte de sociala nätverken först, vi lämnade för att prata, flöde och utrymme för henne att prata. Inte den första investeringen som hon erbjöd var ACTA-kryptovalutan – Corretora Hotsbit .com, det var en fantastisk dans för att inte investera, eftersom hon hade ett bra samtal. Jag var inte med i det här projektet, när mäklaren inte finns längre.

  Efter månader av samtal varje dag behövde jag aldrig investera i henne, jag började igen med den här killen, och eftersom jag investerade i kryptovalutor valde jag att ge henne en chans att se... Det slutade med att jag konverterade en del av min portfölj och investerade 7 tusen dollar i detta WWZ-projekt, pela mäklare Okefinex no qual no final de vestimento Jag får samma meddelande från mäklaren som säger att jag måste betala 15% av det totala värdet för att kunna sälja WWZ. Lisa skickade mig en deposition på 590000 XNUMX USDT för att betala min skatt. Eftersom inget fult, jag kom i kontakt med hjälp av plattformen och jag passerade en annan carteira för att betala denna skatt. Beleza försökte betala som pengarna Lisa hade skickat till mig. Sem nenhum sucesso e nada att kunna betala denna skatt.

  Efter dessa dagar av stress slutade jag med att jag jävlade med en tom forte med Lisa och Lisa sumiu...

  Nu öppnar inte sajten och appen för Okefinex mer, slaget var givet.

  Jag har många foton, videor och fasaden på butiken som hon kallade dona.

  Jag vet inte vilken väg jag ska ta inför den här situationen.

  Om någon har en väg, tackar jag för uppmärksamheten.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mauricio, denna mäklare är en bedrägeri. Tack för att du kommenterar Okefinex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. JOSE svar

  JAG BLEV OCKSÅ KONTAKTAD AV EN FLICKA SOM RINGER HENNES NAMN ALISSA HENNES NUMMER ÄR +44 7309 910254 HON SÄGER ATT HAN ÄR FRÅN HONG KONG, NÄR JAG SALADE HENNE ATT DET VAR EN BLUFFERING SVAR HON MIG DETTA "Det är något du har förlorat och du kan" t blame any.” LYCKLIGT VAR DET INTE MYCKET PENGAR EFTERSOM JAG BARA INVESTERADE LITE FÖR ATT PROVA DET. PÅ SAMMA SÄTT OM NÅGON HAR KUNNET FINNA EN LÖSNING OCH KAN DELA DEN SKULLE DET UPPSKATTAS.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JOSE, denna mäklare är en bedrägeri. Tack för att du kommenterar Okefinex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. John vacklar svar

  Jag vill få tillbaka mina pengar, hej jag vill få tillbaka min investering som jag gjorde i okefinex

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, du kan få tillbaka dina pengar, andra användare har fått dem, du måste kontakta vår CHAT så att de kan bedöma ditt fall och berätta vad du ska göra, den här mäklaren är ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Okefinex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Nicolas svar

  Grattis,
  Je me suis fait avoir également.
  J'ai investi beaucoup d'argent quelques milliers d'euro sur OKEFINEX -WWZ
  Vid tidpunkten för uttagsmånaden WWZ j'ai du payer en skatt på 15% upp till 52000 euro. Ensuite j'ai voulu dra tillbaka dem i sändebudet på plattformen Cryptos.com pour récupérer mon sois-disent gain de 390000 euro et la à nouveau ett problem med des transaktioner, il stämma mig à nouveau de verser 50000 USDT presque lika à The Euro pour que mon gains soit versé sur Cryptos.com. Et là stop gros problème là c'est la goutte de trop. J'ai rien vue kom . En del på upp till 75000 XNUMX euro per månad…. Och att t-il en lösning pour moi de récupérer ma mise ????
  Bra jobbat Nicolas

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nicolas, du är i tid för att få tillbaka dina pengar, andra användare har uppnått det, du måste kontakta vår CHAT så att de kan bedöma ditt fall och berätta vad du ska göra, denna mäklare är ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Okefinex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Juancho svar

  Det här är telefonen till flickan som är +447756979025

 6. Manuel svar

  En tjej som påstår sig vara från Malaysia och bor i London kontaktar mig på tiktok, bjuder in mig att registrera mig på en okfinex-sida och berättar om en WWZ kryptovaluta, bjuder in mig att investera men jag har inte pengar till det, enligt henne hon betalar mig tusen dollar till mitt okefinex-konto och lär mig hur man köper. Problemet är att för att ta ut de begär de 15% av den totala inkomsten.
  Det är en stor bluff, tur att jag inte lade pengar där.
  Jag har bilder på tjejen och skärmdumpar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, det är en fälla, betala ingenting, de kommer att behålla allt, det är ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Okefinex. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Ramon Simon svar

   Du kan kontakta så att vi kan se om det är samma tjej lämna din e-post jag har 20 bilder och innan du går för henne att veta om det är samma eller sätta hennes namn d3 tik tog

  • Ramon Simon svar

   Hej, det är redan katalogiserat i Interpol, be alltid om olika bilder och att en video görs på en offentlig webbplats med ett namn, be om ett videosamtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.