Bux mäklare

Kommentarer om OKX

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera OKX (kallas även med namnet: okx.com), En Utbytesplattform för kryptovaluta. Rekommenderas OKX verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker plattform? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: Åsikter om OKX ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är OKX ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

OKX nämner att vara en del av: Aux Cayes FinTech Co. Ltd.

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Seychellerna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att OKX den har ingen typ av reglering.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder OKX, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som OKX erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som OKX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

OKX webbplats
OKX webbplats

OKX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: tutorials, videor, utbildningssektion och hjälp för oerfarna, live-diagram, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information OKX

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: okx.com

📞 Telefonnummer: + 1 226 798 4487

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserar OKX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på OKX

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att OKX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en omfattande analys på OKX, enligt vår åsikt tyder allt på att vi har att göra med ett utbyte på god nivå, mycket välrenommerat bland sina användare, som för närvarande är en av börserna mest populära. Ändå, Kom ihåg att handel med kryptovalutor innebär risker som alla andra investeringar.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till OKX till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om OKX? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «OKX: Betyg och kommentarer»

 1. Ramón svar

  Jag har en dålig åsikt om OKX Eftersom jag har genomfört en operation med dem sedan i söndags, de har mina €100 och nu kommer de inte låta mig ta ut min USDT eftersom de har avslutat mitt konto enligt mitt födelseland men de har behållit mina 100 € från sidan där och de ger mig länge och länge och ingenting att returnera mina pengar...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ramón, tack för att du kommenterar OKX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Hugo Prats svar

  Hittills har jag inte haft några problem med dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Hugo Prats, tack för din kommentar om OKX-mäklaren, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.