Kommentarer till Olimpo Trader

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Olympus Trader (Ă€ven kallad olimpotrader.com), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Olimpo Trader för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Olimpo Trader. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: de nĂ€mner det inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i USA, Ă€ven om detta har visat sig vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Olimpo Trader, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Bronskonto, silverkonto, guldkonto och diamantkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, 1 garanterad handel, 30% bonusar, uttag pÄ 3-5 dagar, hÀvstÄng upp till 1: 400, spridning frÄn 1.0 / 0.5 punkter.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $2.500, 2 försÀkrade affÀrer, 50% bonusar, uttag pÄ 3-5 dagar, hÀvstÄng upp till 1: 800, spridning frÄn 0.7 / 0.5 punkter, anpassad mÀklare.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $10.000, 3 sÀkrade operationer, 80% bonusar, expressuttag pÄ tvÄ dagar, hÀvstÄng upp till 2: 1, spridning frÄn 1000 / 0.4 punkter, personlig mÀklare, rÀddningsbonus, central handel.

Diamantkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $25.000, 3 försÀkrade affÀrer, 100% bonusar, expressuttag pÄ tvÄ dagar, hÀvstÄng upp till 2: 1, spridning frÄn 1000 / 0.4 punkter, 0.3 anpassade mÀklare, rÀddningsbonus, central handel, Bollinger-band, Super Charger-kredit.

Olimpo Trader kontotyper
Olimpo Trader kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Olimpo Trader erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Olimpo Trader tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en utmÀrkt punkt för mÀklaren.

Olimpo Trader webbplats
Olimpo Trader webbplats

Olimpo Trader tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, information om de produkter de erbjuder, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Olympus Trader |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: olimpotrader.com

Telefonnummer: +1 (888) 346 4069 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Olympus Trader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Olympus Trader Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man Àr försiktig, för: det Àr en olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad, dÀrför vet vi inte varifrÄn den verkligen fungerar. NÀr du letar efter recensioner om Olympus Trader Vi hittade flera negativa recensioner. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Olimpo Trader? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

7 kommentarer om «Olimpo Trader: Betyg och kommentarer»

 1. Carmen helena svar

  God morgon ,

  Min erfarenhet Àr ganska likartad, de som har föregÄtt mig i sina Äsikter gjorde mig och övertygade mig om att investera först med angemarkets, de lurade mig med 100 dollar en mycket behandlingsbar mexikansk man med WhatsApp och senare med detta företag Olimpo Trader som frÄgade mig först om 250.00 dollar och sedan 1300. dollar totalt 1500. dollar sedan förra november och december att om en vecka de gav tillbaka har jag banker och konton och jag Àr desperat att ta emot mina pengar, eller fÄ tillbaka dem, min syster undersökte dem i New York och ingenting dÄligt dykt upp om dem jag skriver till sidan och de berÀttar inte för mig nÄgonting whatsapp av de tvÄ bedragarna en viss Oscar López och Jason var ett företagskonto och sedan försvann de.

  Jag uppskattar hur jag kan rapportera det och fÄ tillbaka pengarna.

  Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carmen, försök att backa betalningen, tack för att du delar din erfarenhet med Olimpo Trader. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Sebastian svar

   Nyheten som jag har var en bluff frÄn arbetarna, kontaktade de dig? Om inte, rapportera det och se om pengarna nÄdde Olympus eller Carlos Lopez, kanske de avledde pengarna frÄn Olympus till Carlos genom Santander med ett konto till Mirandas namn , Fuenlabrada -konto, i sÄ fall, rapportera den hÀr killen pÄ polisstationen och skicka klagomÄlet som krÀver pengar frÄn Santander och framför allt buller och informera CNMV om att du Àr medveten

 2. Darinel aizprua svar

  Jag investerade 250 dollar med Olimpo Trader och tre mÄnader efter att ha gjort det, blockerade agenten mig frÄn whatsapp och ingen svarar pÄ mina e-postmeddelanden eller mina samtal

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Darinel, försök att backa betalningen, tack för att du delar din erfarenhet med Olimpo Trader. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *