Olympius globala kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Olympius Global -mĂ€klaren (Ă€ven kallad olympiusglobal.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Olympius Global verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Olympius Global. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att ha bas i: nĂ€mner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Olympius Global, noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Self Trader Account, Robot Trader Account och Copy Trader Account. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

SjÀlvhandelskonto: handla pÄ egen hand, snÀva marginaler.

Robot Trader-konto-Automatiserad handel, state-of-the-art prediktiv algoritm.

Kopiera Trader-konto: kopiahandel, lÀmplig för oerfarna handlare.

Olympius Global kontotyper
Olympius Global kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera Olympius Global erbjudanden Àr: vi tror pÄ Olympius Globals egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Olympius Global tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Olympius Global webbplats
Olympius Global webbplats

Olympius Global tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: FAQ -avsnitt, grundlÀggande begrepp om investeringsvÀrlden, ordlista, förklaring av de finansiella produkter som Olympius Global erbjuder egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Olympius Global |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: olympiusglobal.com

Telefonnummer: + 442037694350

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Olympius Global <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Olympius Global -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den nĂ€mner inte var den Ă€r baserad, de nĂ€mner inte vilket företag de tillhör, den erbjuder automatiserade system nĂ€r man letar efter andra recensioner om Olympius Global vi lyckades hitta mestadels negativa recensioner. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Baserat pÄ kundfeedback verkar Olympius Global vara ansluten till mÀklare med ett mycket dÄligt rykte som t.ex. Olympia Markets, KontoFX, Uppprofx y ProuFX. Vi föreslÄr extrem försiktighet.

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Olympius Global.

 

Uppdatering mars 2020: enligt kundÄterkoppling, de nya mÀklarna Confixfinancial y WDC Markets Àr ocksÄ beslÀktade med Olympius Global.

 

Uppdatering mars 2020: FCA, den brittiska regulatorn, har varnat för Olympius Global.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Olympius Global? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

85 kommentarer om «Olympius Global: Betyg och kommentarer»

 1. Matias svar

  Jag försökte mychargeback -tjÀnsterna som de föreslÄr hÀr och det gick bra för mig !! VÀldigt glad!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Matias, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. ton svar

  Företaget Àr olympiusglobal .com och meddelandet du skickade mig sedan 15/12/2020 Àr inte en privat webbplats, det har aldrig hÀnt mig, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ton, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om Olympius Global och förhindrat framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, jag vet inte riktigt vad du menar med de meddelanden du fÄr och om den privata webben, om du kan klargöra det kommer det att hjÀlpa oss mycket , som du kan se pÄ vÄr webb ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 3. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio, jag har redan berĂ€ttat hĂ€r i detalj hur de lurade mig, fröken Eliza Rose och Felipe Hidalgo som inte kan presenteras, jag har förlorat 11.750 25000 euro "för tillfĂ€llet" eftersom de Ă€r fördömda i spanska och utlĂ€ndska domstolar. Det var allt bra ord och stora fördelar, mitt konto nĂ„dde över 3000 5000 euro, men allt började spricka nĂ€r jag började lĂ€sa kommentarer frĂ„n mĂ„nga investerare som behandlade dem som bedragare. SĂ„ jag testade för att se om det som folk sa pĂ„ dessa sidor var sant och bad om Ă„terbetalning pĂ„ 10,000 €. Omedelbart ringde fröken Eliza Rose till mig för att berĂ€tta att hon skulle lĂ€mna sin bostad ett tag och att en annan kollega skulle ta min investering. DĂ„ dyker den största bedragaren upp som jag nĂ„gonsin har trĂ€ffat i mitt liv, Mr. Sagt och gjort, nĂ€r jag berĂ€ttade att jag var intecknad pĂ„ grund av ett lĂ„n som jag frĂ„gade med min mamma om den sista investeringen pĂ„ XNUMX XNUMX euro och att jag inte lĂ€ngre kunde betala nĂ„got mer: DĂ„ ringde han pĂ„ ett mycket kaxigt sĂ€tt för att berĂ€tta mig det Oavsett konsekvenserna, sagt och gjort, om nĂ„gra dagar Ă„terstĂ€lldes mitt konto och det avbröts. Ge dem vilket namn du vill, för mig Ă€r de de största bedragarna som jag har stött pĂ„ i mitt liv, de har inga skrupler eller empati med nĂ„gon person och de bryr sig inte om att du kan förlora allt, du och dina. Ren slop, mĂ€nniskor som borde sitta i fĂ€ngelse betalar för den skada de har gjort mot mĂ„nga mĂ€nniskor som, precis som jag, litade pĂ„ dem. FALL INTE FÖR SKAMMAN! DU ÄR VARNAD! . Jag har alla inspelningar av de samtal de ringde till mig och hur de lurade mig, det Ă€r i domstolarna dĂ€r jag lĂ€mnade motsvarande stĂ€mningar, att de fastnar Ă€r bara en tidsfrĂ„ga, och jag kommer att vara dĂ€r för att vittna mot dem . Tack sĂ„ mycket.

 4. Marc svar

  De sĂ€ger att för att fĂ„ tillbaka dina pengar frĂ„n din bluff mĂ„ste du kontakta MYCHARGEBACK. Är det pĂ„litligt? Har nĂ„gon löst ett problem?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marc, av den erfarenhet vi har med dem kan vi sÀga att de har kunnat ÄterkrÀva pengar frÄn kunder, sÄ jag föreslÄr att om du inte har andra bÀttre alternativ gÄr ingenting förlorat genom att försöka.

   Det beror pÄ de system med vilka pengarna har överförts till mÀklaren.

   HĂ€lsningar.

  • jessica svar

   Marc ger dem inte ett öre, jag fÄngade dem i ett bedrag, de ringde mig frÄn en ansökan med andras nummer, de Àr inte rent vete, jag hoppas för din skull att mina rÄd kommer i tid

 5. JAIF svar

  Jag noterar att jag inte har klarat ”modereringskontrollen.
  Jag kommer att publicera i ett annat medium.
  Var medveten.
  GÄ igenom klagomÄlssidorna som talar om Olympius Global -bluffen.
  Även utlĂ€ndska, klipp och klistra in en översĂ€ttare sĂ„ ser du att det Ă€r samma modus operandis i alla lĂ€nder.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaif, om du har klarat kontrollen.

   HĂ€lsningar.

 6. JAIF svar

  KORREKTION:
  TILL ALLA PÅVERKADE SOM "INTE" ÖVERGIVAR.

  Jag ser att det fortfarande finns en del annat som saknas.
  ENTUSIASMEN HAR LÅTT mig, du kommer att förlĂ„ta.

 7. JAIF svar

  vamos [e-postskyddad] Har nÄgon funderat pÄ att gÄ med i vÄra styrkor?
  Vi mÄste stoppa dessa bedragare.
  BÄde i Spanien och i övriga Europa Àr det mÄnga mÀnniskor i samma situation.
  Vi ansluter oss till vÄra klagomÄl och om det Àr nödvÀndigt att överklaga till den europeiska regeringen fÄr vi det, ja,
  en enda person kommer inte att kunna göra nÄgonting, allt i en ananas, ja.
  Det finns mÀnniskor inblandade i den hÀr vÀrlden som vet hur dessa bedragare fungerar och de vill ha dem i alla fall.
  Du mÄste klaga, en efter en, utan att tveka, desto bÀttre.
  Det finns polisavdelningar som kan demontera hela denna tomt, med högkvalificerad personal.
  Det gÀller att rapportera och lÄta det göras, det vill sÀga att ju mer drabbade mÀnniskor rapporterar desto större pÄverkan.
  Glöm inte sociala nÀtverk. Du mÄste publicera detta företag och dess bedrÀgerier i alla medier.
  Och varför inte, försök nÄ media.
  Det finns specialiserade program som undersöker pÄ egen hand, hand i hand med specialiserad personal och kommer till botten med saken.
  Du kommer att ha sett det [e-postskyddad], program som i Point of Look.
  De gÄr till dörrvakten i sina privata hem och gÄr igenom de adresser de anvÀnder som arbetsplats. De sÀtter ett ansikte mot de undersökta och försöker med alla medel att upptÀcka sanningen i deras handlingar.
  Jag uppmuntrar "drabbade" sÄ hÀr börjar det inte utan hur det slutar ..
  LÄt oss börja ta steg med det enda syftet att försvara det som Àr vÄrt.
  Jag skulle kunna lÀgga fler saker. För tillfÀllet pÄverkade alla att kapitulera.
  Strider gÄr förlorade, det viktiga Àr att vinna kriget.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaif, det bÀsta Àr att samla en grupp av de drabbade och bland alla dela sÄ mycket information som möjligt och ocksÄ upptÀcka platsen för de som ringer, deras kontor för att lÀmna in klagomÄl till polisen.

   HĂ€lsningar.

 8. John svar

  DET ÄR EN STOR bedrĂ€geri
  Jag börjar i slutet. SKAM, SKAM, SKAM. VÀnligen förvÀnta dig ingenting av dessa bedragare som luras av den som kallar sig FELIPE HIDALGO, en person som har den lilla skammen att berÀtta att han kommer att sova som en bebis nÀr han berÀttar att du har tappat allt och att det Àr sÄ investeringar Àr.
  Jag Àr en av dem som lovade mig mycket nöjd med dessa mÀnniskor Àven om jag alltid tvivlade pÄ dem eftersom allt var för perfekt
  Min Manager blev CHRISTINA FELLNER, en mycket trevlig kvinna som började prata med mig om ett kontrakt som de kallar “GULD”, vilket innebĂ€r att om jag sĂ€tter 250 5000 euro pĂ„ kontot skulle det ha 11000% mĂ„nadsrĂ€nta. Jag sa till dem att jag inte hade den summan Flera gĂ„nger pressade han mig tills jag svarade att jag som mest kunde nĂ„
  32.000 55000 €. De försöker övertyga mig med en försĂ€kring om att de erbjöd mig inkluderat i kontraktet upp till 15 56000 euro i kapitalet. De skickar mig ett exempel pĂ„ kontraktet utan namn som de gör med en rad klausuler dĂ€r allt verkar vĂ€ldigt korrekt. En av dem Ă€r att entreprenören varje kvartal kan dra tillbaka sina förmĂ„ner. Jag accepterar, gör överföringen, fĂ„r det undertecknade kontraktet (som jag behĂ„ller med alla dess klausuler och försĂ€kringen hos AIG -företaget.) HĂ€rifrĂ„n ökar mitt konto effektivt till 8000% per mĂ„nad. Naturligtvis fortsĂ€tter de att pressa mig att fortsĂ€tta investera mer pengar nĂ€stan varje vecka, vilket jag naturligtvis vĂ€grar. Men coronaviruspandemin uppstĂ„r och Christina Fellner berĂ€ttar att hon Ă€r en riskperson och mĂ„ste stanna hemma och att under denna tid kommer min chef att vara en partner, och hĂ€rifrĂ„n blir allt komplicerat för att snart efter en viss FELIPE kallar mig HIDALGO med en imponerande bravad bara för att presentera sig sjĂ€lv. Med honom hade jag redan dĂ„liga vibbar frĂ„n början. Kontot har stoppats i en mĂ„nad med cirka XNUMX XNUMX euro och de ringer mig inte, förrĂ€n en dag gör Felipe det och jag berĂ€ttar för honom om situationen och jag Det gĂ„r upp pĂ„ ett ögonblick XNUMX euro mer. (Jag misstĂ€nker redan mycket) Kvartalet Ă€r över och vid hans nĂ€sta samtal ber jag Felipe att dra tillbaka förmĂ„nerna enligt kontraktet och han berĂ€ttar för mig att det inte kan vara sedan Christina har lĂ€mnat en lapp om att jag har avböjt att dra tillbaka fördelar. vinster för att kapitalet ska vĂ€xa snabbare, nĂ„got som Ă€r helt falskt, och han blir arg nĂ€r han sĂ€ger att hur kan jag ta ut vinster till ett konto som han ska göra miljonĂ€r pĂ„ kort tid.
  Mina misstankar Àr redan höga. Han ringer mig en annan dag för att berÀtta att han har en stor investeringsmöjlighet och att han reserverar en plats för mig i en mycket lönsam verksamhet (50% lönsamhet) om jag tjÀnar 20000 80.000 euro mer. Jag svarar honom att Jag har inte mer pengar. Kontot fortsÀtter att vÀxa och nÀsta gÄng han ringer mig Àr att berÀtta att vi Àr pÄ vÀg att nÄ en balans pÄ 30 5 euro (80.000 sekunders konversation). Konto och inte bara nÄr det 14.000 20.000 men det sjunker XNUMX XNUMX euro pÄ en gÄng. Jag tror inte lÀngre pÄ nÄgonting och jag vÀntar pÄ hans nÀsta samtal som intrÀffar en vecka senare och med en mycket ledsen röst sÀger han till mig att investeringarna Àr vÀldigt dÄliga och jag kommer antingen lÀgga in XNUMX XNUMX euro mer eller jag kommer att förlora allt. Jag sÀger till honom att jag har ett tecknat kontrakt och han berÀttar för mig vilket kontrakt, jag gör det. Jag berÀttar allt, han Àr en jÀvla bedragare och han skrattar Ät mig och sÀger att han ska sova som en bebis och för en timme sedan ringde han igen frÄn ett nummer Jag har ett annat telefonnummer för att berÀtta att han kommer att stÀnga mitt konto.Min indignation över den hÀr karaktÀren har fÄtt mig att skriva allt detta.
  ALLA SKA SLUTA SKAMMADE. DET ÄR EN TID.
  SKRIV AV DENNA FOLK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om Olympius Global och förhindrat framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

  • CARMEN CUENCA svar

   Hej John; NĂ„got liknande hĂ€nde mig, de sista € 5.000. i juni mĂ„nad som redan var den sista eftersom det var en operation bla, bla, bla ... det Ă€r de som skadar mig mest. Totalt lĂ€gger jag in 15.250 XNUMX euro. vĂ„rt sparande för att slutföra Ă„lderspensionen.
   Jag hittade den hÀr sidan idag och jag vill veta om vi kan lita pÄ (Àven om vi inte har sÄ mycket att förlora lÀngre) frÄn My Charge Back.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Carmen, om du klickar pĂ„ vĂ„r chatt eller vĂ„r lĂ€nk kommer de att ge dig en bra affĂ€r och om det finns alternativ för att Ă„terkrĂ€va de pengarna kommer de att göra det, de Ă€r specialiserade pĂ„ att Ă„tervinna pengar frĂ„n företag eller mĂ€klare som SCAM, INTE SLÖS TID, ju tidigare desto bĂ€ttre. Olympius Global -mĂ€klaren Ă€r en SCAM, de behĂ„ller dina pengar och lĂ€mnar inte tillbaka dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing Àr viktigt, ju mindre du vÀntar desto bÀttre.

    hÀlsningar

 9. José Antonio svar

  BedrÀgeri av Olympius Global
  Hej god dag. Jag heter Jose A. och jag Àr en av dem som drabbats av bluff genom Olympius Global -företaget.
  Jag började, jag förestÀller mig att som de flesta av de drabbade, deponerar ett litet kapital.
  Telefonkontakter började med "Samuel Sanz" (om detta Àr hans riktiga namn).
  Min början med detta företag gÄr tillbaka till december 2019, med mÄnga tvivel i början, förstÄs, men det fungerade. De uppmuntrade mig att sÀtta in mer kapital och jag gjorde det nÀr jag sÄg sÄdana positiva resultat.
  Veckosamtal, högst var tionde dag och förklarar för mig hur mitt kapital vÀxte.
  Nya investeringar gjorde att resultaten blev bÀttre och bÀttre sÄ mitt förtroende för dem vÀxte för varje minut.
  Ett trevligt bemötande och förklaringar av alla slag fick min sÀkerhet att öka till den grad att jag, uppmuntrad av "Samuel" lade upp en positiv kommentar dÀr han nÀmnde den hÀr personens goda ledning.
  Men det ögonblick kom nÀr jag bad om att fÄ överföras till mitt konto, en del av vinsten och det var nÀr denna Samuel försvann som min kontakt och tog över tyglarna i förhandlingen "Felipe Hidalgo".
  Till min förvÄning mÀrkte jag att mitt konto sjönk vÀldigt snabbt med stora uttag. Samma dag kan olika belopp försvinna frÄn kontot vid olika tidpunkter.
  Jag tog ut pengar för det kapital som fanns kvar pÄ kontot, kapital som jag naturligtvis inte fick. Samtidigt Àndrade jag min Ätkomstkod och det var i det ögonblicket som jag tappade all kontakt med mitt konto.
  Ett telefonsamtal frÄn Felipe tar mig uppdaterad och berÀttar att jag tappar allt kapital och att jag borde investera mer pengar och hÀvdar att marknaden befann sig i en kritisk situation med ursÀkten frÄn coronaviruset.
  De sjÀlva gav mig en informationssida om investeringar pÄ alla nivÄer och det jag sÄg i dem överensstÀmde inte alls med den förklaring jag fick och avslöjade den i ett telefonsamtal för Felipe Hidalgo.
  Jag bad honom att lösa den hÀr situationen sÄ snart som möjligt, annars skulle jag bli tvungen att vidta rÀttsliga ÄtgÀrder som han svarade mig vÀl pÄ, för att göra vad han tyckte var lÀmpligt.
  Återigen bad jag honom att försöka Ă„tgĂ€rda situationen genom att vĂ€gra, frĂ„n min sida, att investera mer kapital.
  Sedan dess har jag inte hört frÄn Olympius Global och jag kan fortfarande inte ange kontot som jag hade hos dem.
  För allt detta implicerade de ett företag som fungerar som en plÄnbok som tydligen inte har nÄgot att göra med dem, det vill sÀga att de felaktigt anvÀnde det för att stÀrka mitt förtroende för dem. Förresten försvann pengarna pÄ det kontot över en natt.
  Allt som sagt, jag tog beslutet att vidta ÄtgÀrder och fÄ fullstÀndig information om hur de fungerar och bluffar mÀnniskor.
  Lyckligtvis för mig har jag goda vÀnner och kontaktade personer som Àr kunniga i Àmnet, bÄde pÄ juridisk nivÄ och pÄ förhandlingarna inom detta finansiella omrÄde.
  Jag har redan vidtagit ÄtgÀrder pÄ olika fronter för att i första hand ÄterkrÀva mina pengar och naturligtvis att hela tyngden av lagen faller för att minska dessa dÄliga arbetssÀtt som dessa typer av företag som Àgnar sig Ät ekonomiska bedrÀgerier har .
  Mina handlingar har inte begrÀnsats bara i Spanien, som jag har sagt, det finns kvalificerade mÀnniskor runt omkring mig som nÄr sina handlingslinjer i hela Europa.
  Jag Àr villig att gÄ till botten med frÄgan, med stöd och uppmuntran frÄn mÄnga mÀnniskor.
  HÀrifrÄn inbjuder jag dig att vidta alla slags ÄtgÀrder för att sÀtta alla pÄ sin plats och naturligtvis fÄ tillbaka dina pengar.
  Allt Àr möjligt, böj inte vid den första förÀndringen.

  • Isabel svar

   Hej, jag heter Isabel och jag ser mig Äterspeglas i dig. Jag gÄr in i fasen av misstro eftersom jag har bett om att fÄ tillbaka en del av mina pengar och jag ser hur allt förÀndras, eftersom det Àr vÀldigt svÄrt att prata med dem innan allt var lÀtt.
   Jag skulle vilja veta hur du hanterar Àmnet, för jag kÀnner mig verkligen lurad. Jag lÀmnar dig min e -post och tackar sÄ mycket.
   [e-postskyddad]
   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Det bÀsta Àr att samla en grupp mÀnniskor som berörs och fÄ sÄ mycket information som möjligt om mÀklaren, sÀrskilt att veta var de verkar frÄn, var deras kontor ligger med reklam som poserar som handlare eller expertrÄdgivare.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 10. Peter svar

  BÀst för alla,

  En till för sÀcken. Mitt konto har sjunkit de senaste dagarna frÄn mer Àn 14.000 3.000 euro till cirka XNUMX XNUMX euro som nu Àr pÄ vÀg att gÄ ner ... Författarna Àr de som redan beskrivits, Felipe Hidalgo, Christian Velez, María Gascón och en viss Edgar.

  Det Àr inte nödvÀndigt att lÀgga till mer eftersom arbetssÀttet Àr detsamma som i tidigare fall.

  Om du gör ett gemensamt klagomÄl, berÀtta för mig vem jag mÄste kontakta för att se om vi tillsammans kan göra tillrÀckligt med vÄld och sÀtta stopp för denna mobb.

  HĂ€lsningar och lycka till alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Peter, tack för att du kommenterar din erfarenhet av Olympius Global -mÀklaren. TÀnk pÄ att för att kunna tvinga fram en mÀklare av den hÀr typen mÄste du ta reda pÄ var deras verkliga kontor Àr, deras kommersiella eller marknadsföringsteam, med vilka banker de arbetar, vilka finansinstitut ger dem stöd, banker, kortbetalningsprocessorer , etc. Du mÄste bilda en WhatsApp -grupp och samla in sÄ mycket information som möjligt och dÀrmed kunna stÀmma dem, de tenderar alla att anvÀnda falska namn, reklam och administrativa sÄdana ocksÄ. Enligt oss Àr det mycket farligt att investera med dem.

   hÀlsningar

 11. MARIA svar

  HEJ HUR SKA JAG BORT BORT DIG, DE SÄTTER CAPUYOSEN EN CIRKULIT OCH LÅT DEN BORT BORT HJÄLP MIG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Olympius Global lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

   • Isabel svar

    Hej, jag heter Isabel. Jag har namn, meddelanden och mejl.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Isabel, all information du delar hjÀlper dig att hitta dessa bedragares kontor och polisanmÀla dem.

     HĂ€lsningar.

 12. Rafael Iborra Hernandez svar

  Jag heter Rafael Iborra Hernåndez, sÄ jag lÀser att dessa skurkar Àr dedikerade till att lura och rÄna oss som har fallit in i deras nÀtverk. Jag började med 250 euro i maj 00. I december hade mitt kapital stigit till 2.019, de sa till mig att sÀtta in mer pÄ mitt konto, ange 460 euro. Den 500 mars var mitt konto 23 1.343,04. Den 22 april hade mitt konto fortfarande samma belopp. Jag skickade ett mejl för en förklaring, varje gÄng de ringde mig var det en annan chef, Carlos Prada, Mario Cruise, de andra jag inte kommer ihÄg. Jag heter Mario och han berÀttade att mitt konto inte rörde sig och att jag skulle skriva in mer pengar sÄ att jag kunde öka och arbeta med ett större kapital, jag hade 7.500 euro pÄ bankkontot och att nÀr jag behövde dem skulle de Äterbetala dem. Den 27 april bad jag dem att Äterbetala mitt totala konto av personliga skÀl och efter att ha fortsatt med att öka mitt kapital sa de till mig att de skulle kontakta mig och om 15 dagar skulle jag ha pengarna pÄ mitt konto. Den 14 maj skickade jag ett e -postmeddelande till dem om att ingen hade kontaktat mig. Den 15: e fick han ett samtal om att mitt konto uppgick till 131,43 euro, vilket hade förlorat.
  Jag angav att nĂ€r jag begĂ€rde Ă„terbetalning den 27 april fanns det 1.343,04 32,67 euro, och inte 15 euro som dök upp den XNUMX maj. ÄndĂ„ fortsatte han att be mig att göra en överföring.
  De har visat sig vara frÀcka, skurkar, bedragare, etc, etc.
  Vad jag lÀst har jag inte varit den enda som blivit lurad, och inget kan göras mot dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Olympius Global lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 13. PlatshÄllarbild för Julian Alda Fernandez svar

  God eftermiddag, jag heter JuliĂĄn Alda.

  Sedan min senaste post i chatten ser jag att det enda som publiceras Àr negativa kommentarer ....
  SnÀlla, jag fortsÀtter att be alla att rapportera dessa bedragare.

  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Julian, nÄgot nytt angÄende din erfarenhet av Olympius Global?

   hÀlsningar

 14. JUAN svar

  Buenas tardes me llamo JUAN soy uno mas de los estafados por estos miserables estafadores que no tienen ni calificativos en el diccionario para ponerles nombre, son unos caraduras por no decir otras palabras que se las merecen por mĂ©ritos propios pero creo sus madres no tienen la culpa y me gustarĂ­a creer que no son como ellos, yo invertĂ­ primero 250 € el 12/11/2019 muy amables me pasan con el Sr Samuel Sanz si realmente se llama asĂ­ ya tambiĂ©n lo dudo y lo Sr deja mucho que desear, tambiĂ©n muy amable su presentaciĂłn y explicaciĂłn me comenta que en dos dĂ­as verĂ© mejoras en la cuenta por que invertirĂĄ en un evento y efectivamente la sorpresa fue que al dĂ­a 13/11/2019 ya tenia 40 € mas en la cuenta ya tenia 290€, llamada y ya me pide mas dinero por que claro con esta cantidad no tiene mucho margen de inversiĂłn en eventos yo ingreso 300 € mas el 13/11/2019 y la cuenta sube 6€ diarios y otra llamada cada dos o tres dĂ­as con mucha amabilidad y me pide mas dinero sobre 30.000 € y me mete un rollo sobre el conflicto entre Estados Unidos y IrĂĄn tema petroleo le digo que no tengo este dinero para invertir el insistiendo que hay una oferta de bonos que por la cantidad ingresada me lo dobla yo sigo diciendo que no y el baja a 20.000 despuĂ©s a 15.000 € , 10.000€ y que si no puedo haga un prĂ©stamo bancario y me asegura un fijo del 15% fijo cada mes por el tema del Corona Virus yo insisto que no a todo esto el insistiendo entrar en la cuenta bancaria al final ingreso 1.000 € mas ya son 1550 € ingresados y la cuenta empieza a subir entre 10 y 11 € cada dĂ­a por robot asta llegar a los 2.380 € con unos beneficios de 830 €, era prĂĄcticamente lo mismo de 550€ a 1550 € lo llamo y le comento por que era lo mismo y me comenta que con este dinero no puede colocarse en eventos que necesita mas y el trato ya no fue el mismo se cabreaba por que no ingresaba mas e insistĂ­a otra vez en el prĂ©stamo bancario y diciendo que no podĂ­a ser que yo no tuviera este dinero ya exigiendo y con una amenaza de que asĂ­ no podĂ­amos continuar a lo cual respondo que me ingrese 1550€ y los beneficios que se queden invertidos solo querĂ­a lo que yo avĂ­a invertido por que en este momento por la situaciĂłn actual me hacĂ­an falta y que si todo salia bien yo volverĂ­a a invertir en un corto plazo la respuesta fue ok pero que ya no seria ya el asesor mio y que me llamarĂ­a otro compañero suyo pasan los dĂ­as y no llama nadie me pongo en contacto con el otra vez por WHATSAPP y se lo comento y se extraña diciendo que no podĂ­a ser y que pasaba nota otra vez y automĂĄticamente me bloquea pasan tres dĂ­as sin noticias y hago una solicitud de retirada el 4/03/2020 y dos dĂ­as despuĂ©s me llaman y me preguntan por que quiero realizar una retirada yo respondo que por la situaciĂłn me hacen falta y que luego ya volverĂ­a a ingresar, la respuesta fue que tendrĂ­an que pasar de dos a tres semanas para desactivar el robot y posteriormente realizarĂ­an el ingreso pues bien al dĂ­a siguiente sobre las 19.30 horas la cuenta avĂ­a perdidas de 800€ se pusieron a invertir en grandes cantidades para perder lo estaba viendo en el grĂĄfico y yo no podĂ­a pararlo que lo tenĂ­an bloqueado asĂ­ cada dĂ­a asta el dĂ­a de hoy que la cuenta relaja MENOS – 68€ EN NEGATIVO, la primera solicitud ellos ponen cancelada por el cliente y no es verdad y el dĂ­a 10/03/2020 vuelvo a solicitar otra vez una retirada pone pendiente y sin respuesta de nadie ni dinero, Samuel siempre me comentaba que era una cosa segura que confiara en el que yo tenia que salir de la zona de confort y que ganarĂ­a dinero si confiaba y que por este importe no baila la pena realizar una marranada que no tendrĂ­a problemas con las retiradas y me lo comentaron al principio que cuando quisiera podĂ­a retirar yo me pregunto TOTAL ES UNA ESTAFA O UN ROBO por parte de esta pandilla de energĂșmenos cara duras sin piedad de nadie que se aprovechan de la buena fe de la gente y ganar dinero fĂĄcil alguien me puede responder por favor se me a puesto una cara de gilipollas que no puedo con ella, se puede denunciar, donde
  EN ANNAN FÖR MYCKET SKAM
  en hÀlsning
  JUAN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Det Àr verkligen synd att allt du nÀmner om detta företag, förutom att de ber dig om pengar sÄ envis och inte tillÄter uttag, kombinerat med det faktum att vi talar om en oreglerad mÀklare, det Àr verkligen synd Juan. Vi beklagar djupt att vi inte kan hjÀlpa dig mer.

   hÀlsningar

   • JUAN svar

    telefonerna Àr desamma som de som beskrivs av Antonio och mejlen Àndrar ocksÄ bara namnet pÄ den tilldelade rÄdgivaren
    en hÀlsning
    JUAN

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack sÄ mycket för informationen Juan.

     hÀlsningar

    • Luis svar

     Hej Juan, jag frÄgar dig, hade du en lösning med det exponerade Àmnet? För samma sak hÀnde mig ocksÄ, men jag vet inte om jag ska spendera brev. HÀlsningar och jag hoppas att du har ÄterhÀmtat din investering.

 15. Antonio svar

  God morgon, jag heter Antonio, jag besöker regelbundet den hÀr sidan med mina klagomÄl, idag kommer jag att vara ganska kort:
  Är det inte förvĂ„nande att ingen som Ă€r ansvarig för den hĂ€r sidan, eller direkt anspelad som mitt fall, fröken Eliza Rose och herr Felipe Hidalgo, kommer ut för att visa sina ansikten och förneka, med uppgifter, vĂ„ra pĂ„stĂ„enden? Det Ă€r uppenbart om jag var en av dem och de ljög om mig, jag skulle gĂ„ till domstolen, som jag har gjort, och jag skulle komma ut för att tvĂ€tta min bild. Tydligare VATTEN. God morgon.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack för dina kommentarer.

   hÀlsningar

 16. Antonio svar

  Mitt namn Ă€r Antonio, jag har hĂ€r berĂ€ttat i mĂ„nga mejl om hur dessa oförutsĂ€gbara har lurat mig. Fröken Eliza Rose och Felipe Hidalgo, bĂ„da var anstiftare till bluffen med övertalningsmetoderna som de mĂ„ste ha studerat mycket vĂ€l. Jag har blivit lurad 12.249 24.000 euro, vilket har blivit mer Ă€n 3000 5000 euro. Med det beloppet genomfördes bluffen nĂ€r jag försökte göra ett uttag pĂ„ € 1000. Felipe Hidalgo ringde mig genast för att berĂ€tta att han inte bara kunde ta ut det beloppet, men om han inte skrev in ytterligare XNUMX XNUMX euro inom nĂ„gra dagar skulle han förlora absolut allt. Jag sa till honom att det var omöjligt att göra det, för att göra en av inkomsterna, de XNUMX euro som var den sista jag gjorde, bad jag om ett personligt lĂ„n tillsammans med min mamma som fungerade som garant. Fröken Eliza Rose lovade mig att hon varje mĂ„nad skulle betala mig det lĂ„nebelopp som jag var tvungen att betala varje mĂ„nad. Idag har jag inte kunnat betala det pĂ„ flera mĂ„nader och vi riskerar att förlora vĂ„ra hem pĂ„ grund av deras bedrĂ€geri. HĂ€r har du e -postmeddelandena till bĂ„de bedragare och telefonnummer varifrĂ„n de ringer till SCAM alla otroende som som jag trodde pĂ„ deras lojalitet.
  [e-postskyddad]@ olympiamarkets.info
  - [e-postskyddad]
  [e-postskyddad] [
  [e-postskyddad] [[e-postskyddad]]
  Telefonnummer: 44 7585793734- 919033017- 919033016- 919033019
  LÄt dig inte luras, om de ringer dig frÄn dessa nummer inte besvÀrar att svara, kan de bli lurade.
  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack sÄ mycket för all information du har gett oss. Vi beklagar att vi inte kan hjÀlpa dig pÄ nÄgot annat sÀtt.

   hÀlsningar

 17. jose svar

  Detta gÀng tjuvar, efter att ha insisterat pÄ att jag skulle gÄ i pension och arbetat i flera mÄnader med dem, lÀmnade liftaren för lyftaren pÄ nÄgra dagar mitt konto pÄ noll och efter det ingen förklaring eller nÄgot, blockerade han mig helt enkelt och jag har varit dÀr i mÄnader i isolering. Mest troligt kommer jag inte att fÄ nÄgot tillbaka men Ätminstone lÀmnar jag min erfarenhet ifall nÄgon fortfarande har tanken pÄ att investera med detta gÀng jÀvlar och lögnare, bedragare, plundrare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 18. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio, jag har redan i detalj berĂ€ttat om min dĂ„liga erfarenhet av dessa professionella bedragare, i mitt fall, fröken Eliza Rose och herr Felipe Hidalgo, sĂ€tter jag namnet fröken och herren med visshet om att varken de sjĂ€lva som mĂ€nniskor vet att de förtjĂ€nar att jag respekterar. De lurade bĂ„da pĂ„ mig och lurade mig 12249 24.000 euro. Mitt konto hade ett positivt saldo pĂ„ mer Ă€n € 3000 0,13 och vid den tiden jag ville ta ut € 0,13 ”mirakulöst” stannade det pĂ„ € 911234020. De Ă€r oförutsĂ€gbara och jag ser att pĂ„ den webbplatsen finns det mĂ„nga lurade, praktiskt taget ingen skriver nĂ„got positivt om dem. Idag, efter mĂ„nga veckor med mitt saldo pĂ„ 12.000 euro, ringer Felipe Hidalgo mig frĂ„n telefonnumret 25 (frĂ„n Madrid kommer det ut pĂ„ min mobil). För att uppenbart sĂ€ga till mig att eftersom mitt konto Ă€r negativt kommer de att avbryta det, jag har redan sett att det har stĂ€ngts. Han gav mig att förstĂ„, utan att faktiskt sĂ€ga till mig, att om jag inte skrev in pengar skulle jag göra det direkt. Jag kan inte Ă„terge de saker som jag har berĂ€ttat för dem, men du kan tĂ€nka dig att efter att de har lurat mig mer Ă€n 2020 XNUMX euro sĂ€ger de till mig att jag inte lĂ€ngre har ett konto hos dem. DE ÄR SCAMMERS MED STORA BREV! Och om nĂ„gon efter att ha lĂ€st detta har vĂ„gat investera, Ă€r det de som vet att de varnas, inte faller i illusoriska projekt eller att de absolut inte kommer att vinna nĂ„gonting, allt de investerar kommer oĂ„terkalleligt att förlora. Jag har dem i rĂ€tten, och i morgon den XNUMX februari XNUMX. Jag trĂ€ffar min advokat för att vĂ€cka en internationell stĂ€mning som Ă€r pĂ„ vĂ€g. Och det Ă€r officiellt att det finns en utredning som utförs gemensamt av polisen i flera lĂ€nder dĂ€r deras fiktiva kontor utrotas, det Ă€r en perfekt organiserad maffia som kommer att falla som de alla gör, förr eller senare. Med den hĂ€r kommentaren försöker jag bara förhindra att nĂ„gon annan luras av den hĂ€r mobben. VĂ€nliga HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för dina kommentarer Antonio, vi Àr mycket uppmÀrksamma pÄ din situation och vi hoppas att du kan ÄterstÀlla ditt kapital.

   hÀlsningar

 19. PlatshÄllarbild för Julian Alda Fernandez svar

  FortsÀtt gÀrna med att rapportera dessa bedragare ....

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 20. Antonio svar

  God morgon, jag heter Antonio och jag har redan hĂ€r berĂ€ttat om min erfarenhet av detta företag, eftersom dess webbplats var Olympiamrkets.com till denna globala Olympius. För nĂ„gra minuter sedan kallade herr Felipe Hidalgo, en av de professionella bedragarna som kĂ€nner mĂ€nniskorna som uttrycker sina Ă„sikter om den hĂ€r webbplatsen mig sĂ„ mycket upprörd. Samtalet jag just fĂ„tt Ă€r frĂ„n Madrid och numret Ă€r 911234019, lĂ€gg pĂ„ omedelbart om de ringer dig frĂ„n det, de kommer att lura dig och du kommer att förlora allt om de Ă€ntligen övertygar dig att investera. Den hĂ€r personen ringer mig och sĂ€ger varför jag har skrivit det dĂ€r e -postmeddelandet om honom och hans partner Eliza Rose och ber mig att dra tillbaka det. Jag har sagt till honom att jag kommer att dra tillbaka "en skit" och bland annat har han kallat mig obildad för att ha investerat med dem, jag har berĂ€ttat för honom vad som verkade rĂ€tt för mig efter att ha talat till mig i dessa termer, uppenbarligen gĂ„r jag inte att Ă„terge det hĂ€r men alla kan tĂ€nka sig det. Han har mer eller mindre gett mig att förstĂ„ att alla som investerar i företaget och förlorar sina pengar gör det med vetskap om att de kommer att förlora det och att de som gör det Ă€r lite mer Ă€n en skit för att göra det. Och att nĂ€r nĂ„gon investerare begĂ€r ett uttag av inkomsten Ă€r det en slump att kontot systematiskt lĂ€mnas till noll, mitt gick frĂ„n att ha mer Ă€n 24.000 0,13 euro till att vara -25 euro, vilket Ă€r sĂ„ det Ă€r nu. Jag har redan lĂ€mnat in mitt motsvarande klagomĂ„l till domstolarna, den XNUMX februari mĂ„ste jag presentera mig för att bekrĂ€fta det och tillhandahĂ„lla mer data, till exempel detta samtal som jag just hade med detta oförutsĂ€gbara. Det ses att dessa kommentarer vi gör pĂ„ webben stör dem mycket, ja lĂ„t honom och fröken Eliza Rose veta att jag inte kommer att sluta göra dem sĂ„ lĂ€nge de inte lĂ€mnar tillbaka den stulna saken till mig. SĂ„ tydlig, skarp och transparent. LĂ„t alla ni som lĂ€ser detta veta att polisen Ă€r vĂ€ldigt nĂ€ra att placera var dessa karaktĂ€rer mĂ„ste vara som gör sĂ„ mycket skada pĂ„ Ă€rliga mĂ€nniskor att det enda de har gjort hela livet har varit att arbeta, för att rĂ€dda vad lite de har, i mitt fall, till och med förlorat pengar som jag inte hade och begĂ€rt ett lĂ„n som jag inte kan betala och som mĂ€klaren Eliza Rose försĂ€krade mig om att skulle betala mig varje mĂ„nad. NĂ„gon ger dessa bedragare deras namn och efternamn
.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack sÄ mycket för att du delar med dig av all denna data och din erfarenhet av Olympius Global, det Àr verkligen synd vad du gör, samtalen och hur du behandlar dina kunder. Vi hoppas att du kan fÄ tillbaka dina pengar.

   hÀlsningar

 21. Adnan Akkoyun svar

  "Olympia Markets" annonseras pĂ„ sociala medier med namnet Murat Ülker som Ă€r den rikaste personen i Turkiet.
  De uppgav att Murat Ülker tjĂ€nade mycket pengar pĂ„ Olyppia Markets -webbplatsen.
  Jag trodde pÄ den hÀr annonsen och blev medlem pÄ denna webbplats.
  De bad mig att sĂ€tta in 250 euro. Jag betalade ocksĂ„ 250 euro. En finansspecialist vid namn Kris Doğan kontaktade mig.
  Kris Doğan lovade mig att jag skulle betala alla mina skulder pĂ„ kort tid och tvingade mig stĂ€ndigt att investera mer.
  Jag har sagt att jag kan fÄ mina intÀkter regelbundet varje mÄnad.
  Jag ville ta ut en liten summa pengar för att inte ha problem med att ta ut pengar. De satte in 50 euro pĂ„ mitt konto. Jag litade ocksĂ„ pĂ„ Kris Doğan och investerade de pengar vi avsatte för min frus operation.
  Genom att lÀgga till de pengar jag satte in den 4 september hade jag totalt 5150 XNUMX euro.
  I ungefÀr en mÄnad tillkom intÀkter regelbundet till mitt konto.
  De pressade mig stÀndigt att öka intÀkterna genom att sÀtta in mer pengar.
  NÀr jag sa att jag inte hade mer pengar pressade de mig att ta ut frÄn banken.
  Jag uppgav ocksÄ att jag Àr skyldig banken, att jag mÄste stÀnga skulden och sedan tar jag ut 30.000 1000 euro och att jag vill ta ut XNUMX XNUMX euro frÄn mitt konto.
  Men de skickade inte pengar frÄn mitt konto. De stÀngde min begÀran om uttag nÀr de upprÀttade en fjÀrranslutning.
  Jag ville ta 6,000 7,000 euro av cirka XNUMX XNUMX euro pÄ mitt konto. Denna begÀran avslogs.
  NÀr jag upprepar min uttagningsbegÀran och sa att jag inte hade nÄgra pengar att sÀtta in, blockerade de mitt konto genom att öppna felaktiga positioner pÄ mitt konto pÄ ett sÀtt som ingen finansspecialist skulle göra.
  De sa till mig att jag var tvungen att sÀtta in pengar för att spara mitt konto. Jag ÄtervÀnde att jag hade sagt att jag inte hade nÄgra pengar och att jag skulle korrigera det pÄ samma sÀtt som du bröt mitt konto.
  Kris Doğan slutade kommunicera med mig och uppgav att han inte kunde göra nĂ„gonting lĂ€ngre, att han efter detta steg ledde mig till en annan avdelning för att Ă„terstĂ€lla kontot.
  Jag har sett och invĂ€nt att Kris Doğan har handlat med en hĂ€vstĂ„ngseffekt pĂ„ 1000 Ă€ven om han inte Ă€r auktoriserad, de har öppnat nĂ„gra aktier i bĂ„de handels- och handelspositioner och anvĂ€nder allt kapital genom att öppna positioner. De uppgav att de öppnade positioner pĂ„ detta sĂ€tt för att tjĂ€na pengar pĂ„ kortare tid.
  Men nÀr jag analyserade positionerna, nÀr jag konstaterade att priserna var annorlunda Àn marknadspriserna vid den tidpunkt dÄ positionen öppnades, var dessa positioner inte riktiga positioner, de var sammansatta positioner och de gav ingen förklaring.
  I det hÀr skedet kunde jag inte nÄ företagets internetadress. De berÀttade för mig att det var stÀngt av sÀkerhetsskÀl, det uppdaterades, det gjordes sÀkrare. Men senare Àndrades internetadressen.
  Senare Àndrades hans internetadress igen och blev Olympius Global.
  Garr Graves kontaktade mig efter Kris Doğan. Genom att kasta all synd pĂ„ Kris Dogan uppgav Garry att Kris hade lovat och gjort felaktiga handlingar, trots att han inte hade nĂ„gon myndighet, sĂ„ företaget sparkade honom.
  De blockerade kontot i minst 3 mÄnader och uppgav att företaget skulle stödja kontot och denna process skulle ta cirka 3 mÄnader. De tillÀt mig inte heller att fixa mitt konto. Vi hade ingen behörighet att störa vÄrt konto.
  Informationen delades med vissa intervall och de korrigerade mitt konto i december. De stÀngde fel positioner. De ÄterstÀllde snart mitt konto.
  Jag varnade sÀrskilt för att inga positioner öppnas och fler misstag görs med mer Àn 10% pengar pÄ mitt konto.
  Det rapporteras att jag kan ta ut pengar frÄn mitt konto i början av januari. Samtidigt förblev min begÀran om uttag pÄ 1,000 XNUMX euro, inte bekrÀftad.
  Meddelandet som mottogs i mitten av januari rapporterade att jag kunde ta ut 90% av pengarna som samlades in i februari. Men i slutet av januari, nÀr jag har runt 8.000 2.000 euro pÄ mitt konto, skadas jag pÄ XNUMX XNUMX euro eftersom jag förlorade alla pengar pÄ mitt konto genom att öppna felaktiga positioner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Adnan: ”« Olympia Markets »annonserar sig sjĂ€lv pĂ„ sociala medier under namnet Murat Ülker, som Ă€r den rikaste personen i Turkiet.
   De hĂ€vdade att Murat Ülker tjĂ€nade mycket pengar pĂ„ Olympia Markets webbplats.
   Jag trodde pÄ den hÀr annonsen och blev medlem pÄ denna webbplats.
   De bad mig att sĂ€tta in 250 euro. Jag betalade ocksĂ„ 250 euro. En finansspecialist vid namn Kris Doğan kontaktade mig.
   Kris Doğan lovade mig att han skulle betala av alla mina skulder pĂ„ nolltid och tvingade mig stĂ€ndigt att investera mer.
   Han sa att jag kunde fÄ mina inkomster regelbundet varje mÄnad.
   Jag ville ta ut en liten summa pengar sĂ„ att jag inte skulle ha problem med att ta ut pengar. De satte in 50 euro pĂ„ mitt konto. Jag litade ocksĂ„ pĂ„ Kris Doğan och investerade de pengar vi avsatte för min frus operation.
   Genom att lÀgga till pengarna som jag satte in den 4 september fick jag sammanlagt 5150 XNUMX euro.
   I ungefÀr en mÄnad tillkom intÀkterna regelbundet till mitt konto.
   De pressade mig stÀndigt att öka intÀkterna genom att sÀtta in mer pengar.
   NÀr jag sa att jag inte hade mer pengar pressade de mig att ta ut mer pengar frÄn banken.
   Jag sa ocksÄ att jag Àr skyldig banken, att jag mÄste stÀnga skulden och sedan tar jag ut 30,000 1000 euro och att jag vill ta ut XNUMX euro frÄn mitt konto.
   Men de skickade inte pengar frÄn mitt konto. De stÀngde min begÀran om uttag nÀr de upprÀttade en fjÀrranslutning.
   Jag ville ta 6,000 7,000 euro av cirka XNUMX XNUMX euro pÄ mitt konto. Denna begÀran avslogs.
   NÀr jag upprepar min uttagningsbegÀran och sÀger att jag inte har nÄgra pengar att sÀtta in blockerade de mitt konto genom att öppna fel positioner pÄ mitt konto pÄ ett sÀtt som ingen finansspecialist skulle göra.
   De sa till mig att jag var tvungen att sÀtta in pengar för att spara mitt konto. Jag svarade att jag hade sagt till honom att jag inte hade nÄgra pengar och att jag skulle korrigera det pÄ samma sÀtt som han bröt mitt konto.
   Kris Doğan slutade kommunicera med mig och uppgav att han inte lĂ€ngre kunde göra nĂ„gonting, att han efter detta steg ledde mig till en annan avdelning för att Ă„terstĂ€lla kontot.
   Jag har sett och invĂ€nt att Kris Doğan har handlat med en hĂ€vstĂ„ngseffekt pĂ„ 1000, Ă€ven om det inte Ă€r godkĂ€nt, har de öppnat vissa aktier i bĂ„de kommersiella och kommersiella positioner och har anvĂ€nt allt kapital för att öppna positioner. De hĂ€vdade att de öppnade positioner pĂ„ detta sĂ€tt för att tjĂ€na pengar pĂ„ kortare tid.
   Men nÀr jag analyserade positionerna, nÀr jag sa att priserna var annorlunda Àn marknadspriserna nÀr positionen öppnades, var dessa positioner inte riktiga positioner, de var uppgjorda positioner och de gav ingen förklaring.
   I det hÀr skedet kunde jag inte nÄ företagets internetadress. De berÀttade att de stÀngde av sÀkerhetsskÀl, att webbplatsen uppdaterades, blev sÀkrare. Men senare Àndrades internetadressen.
   Senare Àndrades hans internetadress igen och blev Olympius Global.
   Garr Graves kontaktade mig efter Kris Doğan. Genom att kasta all synd pĂ„ Kris Dogan förklarade Garry att Kris hade lovat och gjort felaktiga handlingar, trots att han inte hade nĂ„gon myndighet, sĂ„ företaget avskedade honom.
   De lÄste kontot i minst 3 mÄnader och uppgav att företaget skulle backa upp kontot och att denna process skulle ta cirka 3 mÄnader. De tillÀt mig inte heller att fixa mitt konto. Vi hade ingen behörighet att störa vÄrt konto.
   Informationen delades med vissa intervall och mitt konto korrigerades i december. De stÀngde fel positioner. De ÄterupprÀttade snart mitt konto.
   Jag nÀmnde sÀrskilt för dem att inga positioner öppnas och fler misstag görs med mer Àn 10% av pengarna pÄ mitt konto.
   Det rapporteras att jag kan ta ut pengar frÄn mitt konto i början av januari. Under tiden hölls min uttagningsbegÀran pÄ 1,000 XNUMX euro, obekrÀftad.
   Meddelandet som mottogs i mitten av januari informerade om att han kunde ta ut 90% av pengarna som samlades in i februari. Men i slutet av januari, nÀr jag har runt 8,000 2.000 euro pÄ mitt konto, lÀmnade de mitt konto pÄ XNUMX XNUMX euro eftersom jag förlorade alla pengar pÄ mitt konto genom att öppna fel positioner. "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Adnan, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag. Allt du nĂ€mner om detta företag Ă€r verkligen sorgligt, men vi uppskattar att du delar det med oss ​​och med alla anvĂ€ndare som lĂ€ser denna webbplats regelbundet.

    hÀlsningar

 22. Antonio svar

  Jag heter Antonio, och jag kan med förvÄning se hur det varje dag finns mÀnniskor som blivit lurade av dessa oförutsÀgbara saker. Jag vet ocksÄ var de verkar och deras telefonnummer varifrÄn de fÄngar sina naiva investerare. I mitt klagomÄl som jag har lÀmnat in i domstolen finns alla uppgifter om mÀklare som har lurat mig, tvÀttningar, mejl, adresser, telefoner, inspelningar av mottagna samtal, etc., etc. Jag hoppas och önskar bestÀmt att de införs, vilket inte Àr annat Àn i rÀttvisans hÀnder. I mitt fall var mÀklarna som lurade mig fröken Eliza Rose och herr Felipe Hidalgo. Jag sÀtter saken om att damen och herren vet att de inte Àr vÀrda de kvalificerade adjektiven, de Àr helt enkelt förstklassiga bedragare. Mitt rÄd Àr att inte investera en enda cent av en euro med detta företag och om de av en slump ringer dig och presenterar sig med dessa namn, lÀgg genast pÄ telefonen, de Àr rena och hÄrda avskum. Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 23. Ignacio svar

  Efter att ha investerat 11.000 1.000 euro och begÀrt ett uttag pÄ XNUMX XNUMX, stoppades mitt konto i mer Àn en mÄnad och slutade förlora allt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 24. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio, jag har redan förklarat hĂ€r hur de lurade mig 12249 10.000 euro med olika inkomster. De sista € 5000 24000 genom ett lĂ„n som jag bad om eftersom Eliza Rose -mĂ€klaren försĂ€krade mig om att hon varje mĂ„nad skulle betala mig lĂ„nekvittot, hon gjorde det bara en gĂ„ng. Den hĂ€r damen kom bokstavligen ur vĂ€gen nĂ€r jag lade in nĂ„gra kanske hon aldrig svarade. Han ringde mig bara för att berĂ€tta att han skulle Ă„ka i en mĂ„nad, jag vet inte var och att efter den tiden skulle vi hĂ„lla kontakten, en grov och Ă€cklig lögn. Den hĂ€r kvinnan berĂ€ttade för mig att en annan mĂ€klare skulle kontakta mig, i det hĂ€r fallet ringde Felipe Hidalgo mig, en despot, cool och inbiten som begrĂ€nsade sig till att berĂ€tta för mig att om jag inte skulle tjĂ€na ytterligare 5000 10000 euro skulle jag förlora allt. DĂ„ hade mitt konto över 3000 XNUMX euro. Jag berĂ€ttade för honom hur fan jag skulle göra en insĂ€ttning pĂ„ ytterligare XNUMX XNUMX euro om jag inte kunde betala XNUMX XNUMX euro -lĂ„net, som jag fĂ„r ta tillbaka mitt och min mammas hus för. Jag berĂ€ttade detta oförutsĂ€gbara att han var en skurk och en lurare, samma som hans partner Elisa Rose. Sedan lade jag mig i hĂ€nderna pĂ„ min advokat, frĂ„n hans kontor försökte vi göra ett uttag pĂ„ XNUMX €. Min advokat försĂ€krade mig om att om kontot minskade frĂ„n det ögonblicket var det mycket tydligt att det var en bluff. Faktum Ă€r att kontot gick ner och pĂ„ nĂ„gra dagar sattes det till noll.
  En dag ringde företaget mig för att berÀtta att de skulle försöka lösa mitt problem eftersom de var beredda pÄ fall som mitt, att de om nÄgra dagar skulle ringa mig och erbjuda en lösning. Strax efter ringde den oövertrÀffade Felipe Hidalgo mig igen, (om han nÄgonsin ringer dig kan du skicka honom till helvetet direkt för att han Àr en professionell bedragare), han sa till mig att han ville ge mig nyheter, nyheten var att idioten var berÀttade igen för mig att jag hade förlorat alla mina pengar, nÀr han sÄg till att sÄ var fallet för lÀnge sedan. Jag trodde att han skulle föreslÄ nÄgot för mig i relation till vad mannen som ringde mig dÄ sa till mig att berÀtta att de skulle hjÀlpa mig att lösa mitt problem. SÀtt dig sjÀlv pÄ min plats och tÀnk vad du skulle göra om det hade hÀnt nÄgon av er som lÀste detta. Jag har lÀmnat in ett klagomÄl mot dem i domstol och jag hoppas att de snart kommer att vara dÀr de förtjÀnar. I den har jag kanske spelat in konversationer, mejl, telefonnummer, kopior av all inkomst och det uttag jag ville göra, och jag kommer att gÄ sÄ lÄngt jag kan. Lyssna inte pÄ nÄgot av deras förslag, tÀnk inte ens pÄ att investera en enda euro, de Àr gangsters utan vapen, som inte har nÄgra skrupler i att rÄna nÄgon som hamnar i vÀgen. Ren skit!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, det Àr verkligen synd att all upplevelse du har fÄtt genomgÄ med Olympius Global, men vi uppskattar att du tar dig tid att dela din erfarenhet med oss.

   hÀlsningar

 25. PlatshÄllarbild för Julian Alda Fernandez svar

  Hej, jag heter JuliĂĄn igen.
  Jag uppmanar alla drabbade att lÀmna in ett klagomÄl till Civilgardet, jag gjorde det redan den 23 januari.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för rekommendationen Juliån.

   hÀlsningar

 26. varning svar

  De Àr samma bedragare frÄn kontofx, uprofx, proufx, olympia marknader och gud vet vad en annan bluff. Eftersom de inte litade pÄ dem stal de mer Àn 1.000 euro frÄn mitt ansikte. Och tack och lov för han var pÄ vÀg att investera en mycket större summa och fÄ tvÄ vÀnner att investera. Men jag stÀmde dem med National Securities Commission hÀr i Spanien.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Meddelande, tack för all denna information om Olympius Global.

   hÀlsningar

 27. CRISTOBAL svar

  Jag satte in 500 € pĂ„ Olympia Markets, pĂ„ god information frĂ„n en vĂ€n. NĂ€tet lĂ„g nere ett tag. MĂ€klarna ringde mig, vilket indikerar en Ă€ndring av Ă„tkomsten till webbplatsen. NĂ€r min vĂ€n försökte ta ut pengar, för att han behövde dem, försvann allt hans kapital pĂ„ nĂ„gra dagar som underhöll honom. Med tanke pĂ„ vilket jag försökte ta ut hĂ€lften av mitt kapital, medan de godkĂ€nde transaktionen, stĂ€dade de upp alla mina medel och lĂ€mnade mig i negativa siffror. Jag har polisanmĂ€lt dem och datorbrotten fungerar. Jag har rapporterat dem till CNMV, National Securities Market Commission.
  Du kan hitta massor av Äsikter, alla negativa, pÄ trustpilots webbplats. Som en anekdotisk anteckning kommer jag att sÀga att en mÀklare frÄn Olympia Markets ringde mig för att ta bort den negativa Äsikten, nÀr jag fÄr tillbaka mina pengar gör jag det. HÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cristóbal, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Gobal. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 28. Antonio svar

  God morgon, jag heter Antonio och jag har redan hÀr uttryckt min dÄliga erfarenhet av Olympiamarkets.com, Olympiamarkets.co och nu Olympiu-global nu. Jag investerade 12249 24.000 euro som nÄdde mer Àn 3000 5 euro och som försvann nÀr jag försökte göra ett uttag pÄ 10000 euro. Det Àr viktigt att sÀga att den senaste investeringen gjordes genom ett lÄn som Eliza Rose -mÀklaren försÀkrade mig om att den skulle betala varje mÄnad. Idag Àr jag skyldig mer Àn XNUMX avbetalningar och jag har tagit mitt hus och min mammas hus som jag övertygade henne om att garantera lÄnet, en ung dam som inte har visat tecken pÄ liv sedan jag investerade de sista XNUMX XNUMX euro. För nÄgra dagar sedan ringde de mig frÄn plattformen för att berÀtta att Felipe Hidalgo skulle ringa mig för att fixa min situation.
  Idag, klockan 11,30 pĂ„ morgonen, ringer denna "karaktĂ€r" mig för att berĂ€tta för mig att han har dĂ„liga nyheter för mig, att jag har förlorat ALL INVESTERING, som om jag inte visste att mitt konto blev rĂ„nat sedan jag begĂ€rde att fĂ„ tillbaka 3000 €, Du kan inte vara mer falsk, en dĂ„lig person och mer brottslig Ă€n den hĂ€r karaktĂ€ren. Han har inte ens kunnat visa en bit av förstĂ„else för vad min mamma och jag gĂ„r igenom. Vad vill du att jag ska kalla den hĂ€r personen, som vet vad vi gĂ„r igenom, kallar mig för att kallt pĂ„minna mig om att vi har tappat allt? ...
  Jag skriver detta sÄ att du vet vart du kommer nÀr du investerar i denna plattform, du kommer helt enkelt att förlora allt. Om min situation en dag Àr fixad för mig och min mamma, har jag inte tid att förklara det hÀr i detalj, medan jag kommer att fortsÀtta med de rÀttsliga ÄtgÀrder som jag har vidtagit.
  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, det Àr verkligen vÀldigt sorgligt. Kanske prata med en kunnig advokat? Om nÄgot hjÀlper dig kommer vi till den hÀr artikeln dÀr de nÀmner ett nÀtverk av företag som Olympius Global förmodligen Àr en del av, vi hoppas att det kommer att hjÀlpa dig i nÄgot Ätminstone fintelreport .com / 2019/02/17 / investor-warning-petar -borislavov- zlatkov-and-his-illegal-broker-schemes and fintelreport .com / 2019/02/17 / investor-warning-petar-borislavov-zlatkov-and-his-illegal-broker-schemes.

   Tack sÄ mycket för all information och för att du delar din upplevelse med oss.

 29. Antonio svar

  Jag heter Antonio, jag har redan i detalj förklarat min erfarenhet av denna plattform. Jag blev lurad totalt 12249 249 euro. I fyra investeringar, en första pÄ 1000 euro, tvÄ pÄ 10.000 euro vardera och den sista pÄ 5 24.000 euro som jag gjorde efter att ha begÀrt ett lÄn som mÀklaren Eliza Rose försÀkrade mig om att hon skulle betala varje mÄnad, hon gjorde det bara i en mÄnad, Jag Àr redan skyldig cirka 3000 mÄnader och mitt hus och min mammas Àr i fara, som ocksÄ garanterade det lÄnet sÄ att de kunde bevilja det till mig. Den hÀr kvinnan lurade mig uppenbart, hon lovade envis att hon skulle betala mig lÄneavgiften varje mÄnad och att jag inte skulle behöva oroa mig för det, idag har min mamma och jag ett mycket viktigt problem som ingen vill veta nÄgonting om handla om. Det Àr uppenbart att de inte har nÄgon hÀnsyn till investerare och om du försöker ta ut nÄgot belopp försvinner dina pengar sÄ smÄningom utan att du kan göra nÄgonting alls. Min investering översteg 5000 XNUMX euro och nÀr jag försökte göra ett uttag pÄ XNUMX XNUMX euro frÄn min advokatkontor gick pengarna förlorade pÄ ett par veckor, kalla det vad du vill, men det Àr sÄ sant som jag skriver hÀr. NÀr jag försökte göra uttag ringde en viss Felipe Hidalgo mig och det han föreslog var att investera ytterligare XNUMX XNUMX euro annars skulle jag förlora allt. Jag förklarade för honom om lÄnet som jag redan kÀnde och sa till honom att det var omöjligt att göra den investering som han bad om. Den hÀr skrupelfria mannen sa till mig att vi alla har en slÀkting, eller en vÀn som kunde lÀmna pengarna Ät oss, att om han inte gjorde det skulle han förlora allt, som det var.
  För nĂ„gra dagar sedan ringde de mig frĂ„n plattformen för att berĂ€tta att de skulle lösa mitt problem, att denna Felipe Hidalgo skulle göra det för att berĂ€tta för mig hur de skulle göra det. Fram till idag, och mitt konto Ă€r pĂ„ - € 0,13 sedan jag försökte göra det kommenterade uttaget. Jag har skĂ€rmdumpar sedan jag gjorde den första insĂ€ttningen pĂ„ € 240, och av alla de andra, ocksĂ„ av hur investeringen har gĂ„tt tills jag försökte göra uttag som nĂ€mns ovan. Jag har ocksĂ„ telefonnummer, inspelningar av dem och allt som rör investeringen. SĂ€tt de kvalificerande adjektiv du vill till dessa mĂ€nniskor som bara försöker tjĂ€na sĂ„ mycket pengar som möjligt utan att bry sig om de vĂ€xlingar som mĂ€nniskor som förlorar det kan gĂ„ igenom. Det Ă€r vĂ€ldigt sorgligt men det Ă€r lika sant som livet sjĂ€lvt. Coridal hĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack sĂ„ mycket för att du gav all denna information och sĂ€rskilt för att du berĂ€ttade om din erfarenhet av Olympius Global, det Ă€r verkligen trĂ„kigt och vi beklagar mycket, vi kan tyvĂ€rr inte hjĂ€lpa dig pĂ„ mycket mer. Å andra sidan, om du har mejl eller telefonnummer och vill dela dem med oss, kommer vi att vara mycket tacksamma.

   hÀlsningar

 30. PlatshÄllarbild för Julian Alda Fernandez svar

  God middag.
  Jag heter Julian, jag har redan lagt mina klagomÄl om den hÀr gruppen av bedragare pÄ den hÀr sidan, och i morgon kommer jag att gÄ till Civil Guard kasern för att lÀmna in mitt klagomÄl.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 31. John svar

  Hej, mitt fall liknar Antonio mycket,
  Var kan vi skapa ett forum för att presentera gemensamma klagomÄl? sÄ vi kan göra utredarnas jobb enklare och fÄ tillbaka vÄra pengar. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 32. Esteban svar

  De Àr samma bluff som Olympia Markets, KontoFX, Uprofx och vem vet vilken ny bluff de redan planerar, de lurade mig med mer Àn 2000 euro, jag litar inte pÄ dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack sÄ mycket för denna information om Olympius Global, Àven om det du nÀmner redan har nÀmnts i recensionen.

   hÀlsningar

 33. Antonio svar

  Om du har ett kontanthandelskonto pÄ Olympiaglobal, före Olimpimarkets.com och sedan Olymipmarkets.co Àr det vÀldigt lÀtt att veta om det Àr en bluff. Försök att göra ett uttag sÄ ser du hur det Àr omöjligt att göra det, de kommer aldrig att lÄta dig göra det, det Àr mer om du försöker göra det, ditt konto kommer att reduceras tills det lÀmnas till noll. TvÀrtom, om du vill göra en insÀttning för att öka din investering kommer det att göras omedelbart, det gÄr aldrig fel, du kommer aldrig att förlora möjligheten att öka din inkomst, det Àr ditt jobb. Fröken Eliza Rose och herr Felipe Hidalgo visade det för mig, de Àr som "Boni an Clay" men frÄn mÀklarna. Bakom dem finns angripare av mÀnniskor i god tro som litar pÄ goda ord, tror att de Àr intresserade av ditt liv. En mycket vÀlstuderad lögn, perfekt berÀknad, en kriminell organisation som Ànnu inte har demonterats, men som kommer att vara, har inte det minsta tvivel, jag vet i god tro att polisen i Estland, Storbritannien, Spanien och Tyskland De agerar samordnade pÄ dem och förr eller senare kommer "fyndet" att ta slut för alltid. Det skulle vara goda nyheter om de som hanterar mitt Àrende skulle ringa mig en dag för att berÀtta att de Àr dÀr de behöver vara. SkÄl och god jul alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för dina kommentarer Antonio.

 34. Fabi svar

  de Àr samma bedragare frÄn uprofx, kontofx, olympia-marknader och andra bedrÀgerier

  GE INTE PENGAR TILL DEM - LITT INTE PÅ DENNA BEDRÄGARE VÄNLIGEN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen om denna grupp av företag Fabi. Vi rekommenderar att du lÀser Fabis meddelande noggrant.

   hÀlsningar

 35. Antonio svar

  ANTONIO 17/12/2019 SVAR
  God morgon; Jag heter Antonio, och jag har redan i flera meddelanden hĂ€r berĂ€ttat om min erfarenhet av Olympiamarkets, idag Olympiaglobal. Min inkomst var € 249, € 1000, ytterligare € 1000 och en sista € 10000 12249, den senare genom ett banklĂ„n som jag bad om tillsammans med min mamma och som de lovade att betala mig varje mĂ„nad, min mĂ€klare var Miss Eliza Rose, hon lurade mig elakt eftersom jag bara fick den första mĂ„naden av lĂ„nebetalningen Totalt investerat 10000 12249 euro. NĂ€r jag gjorde den sista investeringen pĂ„ 24.000 3000 euro försvann fröken Eliza Rose efter att ha ringt mig dĂ€r hon sa att min mĂ€klare redan skulle vara nĂ„gon annan. Hon ringde mig för att presentera sig sjĂ€lv som Felipe Hidalgo. Min investering pĂ„ 3000 5000 euro nĂ„dde mer Ă€n 5000 10000 euro. Som jag sĂ„g pĂ„ sidorna att de tĂ€nkte pĂ„ Olympiamarkets och sedan var Olympiagobal vĂ€ldigt negativa, försökte jag ta ut pengar för att se vad som hĂ€nde. Jag trĂ€ffade min advokat pĂ„ hans kontor och dĂ€rifrĂ„n gick vi in ​​pĂ„ mitt konto för att göra ett uttag pĂ„ € XNUMX, min advokat sa till mig att om investeringen började gĂ„ ner var det fullt möjligt att det var en bluff. TyvĂ€rr var hans prognos uppfylld och dagen efter att ha försökt begĂ€ra uttag av € XNUMX, ringer Felipe Hidalgo mig (mycket arg), och allt han sĂ€ger till mig Ă€r att om jag inte gör en investering pĂ„ € XNUMX kommer jag att förlora allt de investerade pengarna. Jag sĂ€ger till henne att hur ska jag investera XNUMX € mer pĂ„ mitt konto om jag har bett om ett lĂ„n pĂ„ XNUMX XNUMX € tillsammans med min mamma som vi inte kan betala för att fröken Eliza Rose lurade mig och att det kommer att kosta mig att förlora mitt hus och min mammas ocksĂ„. Sedan berĂ€ttade han för oss att vi alla har en familjemedlem eller en vĂ€n som kan lĂ„na dig de pengarna nĂ€r du har problem. För mig Ă€r allt vĂ€ldigt tydligt, vĂ€ldigt klart, utan tvekan ger den hĂ€r mannen, fröken Eliza Rose och alla de som arbetar pĂ„ Olympiaglobal ingen skit om situationen för deras vilseledda investerare. För detta tvekar de inte att berĂ€tta för dig att om investeringen inte görs, följer du konsekvenserna. Detta gör det klart för mig att de Ă€r skrupelfria mĂ€nniskor, att de inte kĂ€nner empati för nĂ„gon och att det enda de letar efter Ă€r dina pengar, pĂ„ ett visst sĂ€tt Ă€r de stackars elĂ€nde, oavsett hur mycket pengar de tjĂ€nar, ha eller stjĂ€la, sanningen kommer snart att bli kĂ€nd.
  I morse ringer nĂ„gon frĂ„n företaget mig vĂ€ldigt tidigt och berĂ€ttar att han gör det pĂ„ uppdrag av Felipe Hidalgo och berĂ€ttar att mitt konto har hanterats bra, att det inte Ă€r nĂ„got konstigt med det och att förlusten av pengar frĂ„n det Ă€r « saker av mĂ€rkningen ». Sedan sĂ€ger jag till honom att jag redan har vidtagit de Ă„tgĂ€rder som jag var tvungen att vidta, och jag lĂ€gger pĂ„ telefonen. Efter detta tidiga samtal öppnar jag mitt Olympiaglobal -konto och ser att mitt konto Ă€r bokstavligen tomt, det har ett kapital pĂ„ - 0,13 euro, jag har blivit lurad 12249 24.000 euro och av de mer Ă€n 3000 21 euro som jag hade pĂ„ det innan jag gjorde uttag av 2019 € den XNUMX november XNUMX, (för inte en mĂ„nad sedan) har allt gĂ„tt förlorat. Du kan ge denna situation vilket namn du vill, investera alla pengar du har och förbered dig pĂ„ att förlora absolut allt, jag önskar bara dessa onda mĂ€nniskor att samma skada som de gör pĂ„ sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor faller pĂ„ dem pĂ„ samma sĂ€tt och i samma proportion, till dem och deras familjer eftersom det Ă€r det enda de förtjĂ€nar, den största avsky för alla som kĂ€nner dem, Och om de Ă€r mĂ€nniskor som Ă€lskar religion, mycket troende och utövar den, Ă€n deras GUD tar hand om dem som de förtjĂ€nar. Helt enkelt det.
  Visst, efter att Felipe Hidalgo och Eliza Rose lÀst detta, som jag vet att de lÀst, utmanar jag dig att visa mig att det jag just skrev Àr en lögn. Eftersom jag har inspelningar av telefonsamtal, kanske, skÀrmdumpar frÄn den första dagen jag gjorde investeringen, telefonnummer varifrÄn de ringde mig varje gÄng, ja jag har allt det och vem mÄste ha dem i dessa fall, till en god förstÄelse, nÄgra ord rÀcker. SÄ lÄt dig inte luras, luras, förföras av dessa individer, de har inget hjÀrta eller empati med nÄgon, och framför allt ger de inte en "skit" att de förstör ditt liv. För dem Àr det enda som Àr vÀrt för dem att göta sin inkomst pÄ bekostnad av vilseledande vilseledande Àrliga medborgare, en maffia utan vapen, men en maffia ÀndÄ.
  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Din situation Àr en riktig skam, men det förvÄnar oss inte, eftersom oreglerade mÀklare som Olympius Global har denna typ av praktik vÀldigt ofta, hÀr Àr det viktiga med god reglering, det Àr en av fÄ saker som skyddar klienten. Vi önskar dig lycka till Antonio.

   hÀlsningar

 36. madx svar

  Jag blev lurad € 5700 vann pĂ„ 1 vecka och varken försĂ€kring eller nĂ„got jag har alla inspelningar, telefoner, videor, ect.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Madx, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • JAIF svar

   Kasta inte nÄgot av det materialet.
   Det hjÀlper dig att lÀmna in motsvarande klagomÄl.
   Gör det för brottslingen.

 37. Jose Maria Gonzalez svar

  De Àr bedragare. De försöker alltid fÄ dig att skicka mer pengar, de berÀttar aldrig nÀr du kan fÄ nÄgot tillbaka, om du inte skickar mer pengar slutar de kontakta dig och det finns inget sÀtt att kontakta dem. NÀr jag frÄgade om att dra tillbaka vad jag i teorin tjÀnade, skickade de inte bara det till mig, utan de började utföra operationer som bara genererade förluster; tills de praktiskt taget har lÀmnat mig ur balans.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Olympius Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *