I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Olympus mäklare. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Olympus mäklare och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsolympusbrokers.com
???? företagetolympus brokers ltd
⚖️ regleringFSA (Seychellerna)
📧 E-mail addresskontakt från hemsidan
📈 PlattformMetaTrader 5 (MT5)
📌 AdressToronto Kanada

⚠️ Olympus brokers ägs av olympusbrokers Ltd, företaget ligger i Kanada, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu övergår vi till att analysera kontotyperna som erbjuds av Olympus-mäklare, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Olympus mäklare webbplats

Olympus mäklare ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, tillgångsindex, marknadsnyheter men på engelska, ekonomisk kalender också på engelska, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

???? Olympus mäklare slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE HOS Olympus mäklare.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Olympus mäklare:

datum Uppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot Olympus Brokers av finansiell tillsynsmyndighet CONSOB

Användarrecensioner

Vad tycker du om Olympus mäklare? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Olympus mäklare.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Olympus-mäklare

Hur man rapporterar Olympus mäklare

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Olympus mäklare?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Olympus-mäklare en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Olympus-mäklare är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Olympus mäklare pålitliga?

Nej. Olympus mäklare är inte pålitliga, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Olympus mäklare?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Olympus-mäklare?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Olympus-mäklare en bluff? 2023 recensioner»

 1. Mayra Parejo svar

  Det är ett bedrägligt företag, CONSOB har redan gjort det känt, var mycket försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mayra Parejo, tack för att du kommenterar Olympus Brokers. Den här mäklaren är en SCAM. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Luca svar

  Företaget är en bluff, SE UPP.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för att du skrev om Olympus. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.