✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Vi kommer att berätta om vi anser att OME2 är ett säkert eller opålitligt företag i det här avsnittet. Se till att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om OME2 och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsome2.vip
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-02-15
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ OME2 avslöjar inte sitt medlemskap i något företag. Det är viktigt att vara försiktig med denna brist på transparens.

Plats: ⚠️OME2 anger inte sin plats, vilket är mycket oroande. Att lita på ett företag som inte avslöjar sin plats är mycket riskabelt. Var försiktig."

Efter en noggrann analys har vi identifierat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är OME2?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det OME2 är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

OME hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av OME2-webbplatsen, som är ome2.vip. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

OME2-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklarens bristande transparens när det gäller dess reglering är alarmerande. Vilka slutsatser kan vi dra? Vi har att göra med en oreglerad mäklare. Vilka risker innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder befinner sig i en utsatt situation. Om mäklaren agerar bedrägligt är det troligt att du inte kommer att kunna få tillbaka dina pengar. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutligt OME2-betyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos OME2 och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Ingen platsinformation tillhandahålls.

Reglering: Utelämnandet av detaljer om dess reglering tyder på att detta företag verkar utan någon tillsyn, vilket återspeglar en betydande brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

OME2 presenterar sig som en kryptovalutamäklare, men bristen på information om dess plats tyder på bristande transparens från början. Denna brist på data om dess reglering är också oroande, eftersom den indikerar att företaget skulle kunna verka utan någon tillsyn, vilket ökar riskerna för investerare.

Viktigt är att OME2 har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som belgiska FSMA, vilket understryker behovet av att vara extremt försiktig när man överväger eventuella relationer med detta företag. Dessutom förstärker bristen på kontaktmedel och frånvaron av detaljer om dess företagstillhörighet uppfattningen om bristande seriositet och transparens hos OME2.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Det är tillrådligt att iaktta extraordinär försiktighet i närvaro av olika risktecken. 🚨🚨

uppdateringar

OME2 nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot OME2 finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av OME2.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Steg för att återställa pengar lurad av OME2

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar OME2

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till OME2?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera OME2?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är OME2 pålitlig?

Nej. OME2 är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Bristen på information om företagets placering och reglering tyder på att det fungerar utan tillsyn, vilket tyder på bristande transparens och engagemang. Dessutom har det rapporterats av Belgiens FSMA, vilket understryker behovet av försiktighet vid interaktion med den. Avsaknaden av kontaktuppgifter väcker oro för hur man kommunicerar i en nödsituation. Bristen på transparens kring deras affärstillhörighet speglar bristande seriositet. Försiktighet rekommenderas när du handlar med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från OME2?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «OME2: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Lucas svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger dig av min egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lucas, tack för att du skrev om OME2. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *