✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Omega Capital Markets är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi har genomfört en uttömmande analys av webbplatsen, där vi tittar på varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när man väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Omega Capital Markets och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsomega-cm.net
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att de finns i Toronto, Ontario, Greaves, Kanada
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-03-12
FöretagstypCFD-mäklare för forex, aktier, råvaror, index, kryptovalutor och handel med aktier, ETF:er, fonder, optioner, terminer och obligationer

Företag: ⚠️ Omega Capital Markets nämner inte sitt förhållande till något företag. Det är viktigt att vara försiktig inför denna brist på transparens.

Plats: ⚠️ Omega Capital Markets nämner att de ligger i Kanada, men vi tror att detta är falsk information.

Efter en noggrann analys har vi identifierat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Omega Capital Markets?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Omega Capital Markets är en: CFD-mäklare för valuta, aktier, råvaror, index, kryptovalutor och handel med aktier, ETF:er, fonder, optioner, terminer och obligationer .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDLÄGGANDE $5000
BRONS $25000
SILVER$50000
TOPPEN$75000
PLATINA$100000

Information på webben

omega capital markets webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen Omega Capital Markets, som är omega-cm.net. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +61399610513

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Omega kapitalmarknadsförordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är alarmerande; Den nämner inget om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en mäklare utan någon reglering. Vilka konsekvenser kan detta få? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Detta betyder att om mäklaren har bedrägliga avsikter, kommer du sannolikt inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du interagerar med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av Omega Capital Markets ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Omega Capital Markets och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De rapporterar att de befinner sig i Kanada, en plats som anses säker, men det verkar för oss som om denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt för kunderna.

reglering: Företaget lämnar ingen information om sin reglering, vilket indikerar att det verkar utan någon typ av tillsyn, vilket visar på en betydande brist på transparens och engagemang.

Detta företag erbjuder en bonus på upp till 30%, vi tror att det kan vara en bluff.

Omega Capital Markets presenterar sig som en mäklare som erbjuder ett brett utbud av CFD:er på valuta, aktier, råvaror, index och kryptovalutor, samt verksamhet inom aktier, ETF:er, fonder, optioner, terminer och obligationer. Även om de påstår sig vara belägna i Kanada, ett land känt för sin säkerhet och strikta finansiella reglering, finns det allvarliga frågor om riktigheten av denna information. Detta uttalande kan vara vilseledande och utformat för att skapa en falsk känsla av säkerhet bland potentiella kunder.

Dessutom ger Omega Capital Markets ingen information om sin reglering, vilket tyder på att företaget verkar utan någon tillsyn. Denna brist på reglering är en betydande röd flagga, eftersom den indikerar en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang för finansiella säkerhetsstandarder. Företaget erbjuder också en bonus på upp till 30 %, vilket kan vara en taktik för att locka investerare, men det finns en möjlighet att detta erbjudande är missvisande.

🚨🚨 Sammanfattning: Som nämnts är vår bedömning att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Försiktiga åtgärder rekommenderas på grund av de olika oroande tecken som upptäcks. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Omega Capital Markets: För närvarande finns det inga nyheter om Omega Capital Markets.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Omega Capital Markets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Anspråk på pengar lurade av Omega Capital Markets: Att göra

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Rutiner för rapportering till Omega Capital Markets

Om du känner dig missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål, nedan i FAQ-sektionen visar vi dig det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Omega Capital Markets?

Ja självklart. Det finns säkrare och mer pålitliga alternativ. Här kan du utforska vår ranking av de bäst rekommenderade mäklarna.

Vad ska jag göra för att rapportera Omega Capital Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Omega Capital Markets pålitlig?

Nej. Omega Capital Markets är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: Omega Capital Markets rapporterar att de ligger i Kanada, en plats som allmänt anses säker, men vi tror att denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt för kunderna. Företaget lämnar ingen information om sin reglering, vilket indikerar att det verkar utan någon typ av tillsyn, vilket visar på en betydande brist på transparens och engagemang. Dessutom erbjuder detta företag en bonus på upp till 30 %, vilket vi tror kan vara en bluff.

Hur får man tillbaka pengar från Omega Capital Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Omega Capital Markets: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. IkerIker svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola IkerIker, gracias por escribir sobre Omega Capital Markets. En la actualidad, este broker es considerado una ESTAFA.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *