Omnium kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Omnium (kallas även av namnet: omniumtg.com), är en Forex-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas Omnium verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Omnium ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det omnium ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Omnium nämner att vara en del av: Omnium Trading Group.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Förenade Arabemiraten.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner inte någon gång om dess reglering, även om de påstår sig arbeta tillsammans med avancerade marknader (vilket inte är verifierbart).

 

Uppmärksamhet: Omnium är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Omnium, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Minikonto, traditionellt konto, guldkonto och platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $5.000, rekommenderas för nybörjare.

Traditionellt konto: minsta initiala insättning på $10.000, rekommenderas för nybörjare och erfarna kunder.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $30.000, rekommenderas för nybörjare och erfarna kunder, tillgång till mer finansiella produkter.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, rekommenderas för nybörjare och erfarna kunder, hantering av medel med debet.

La plattform att fungera som Omnium erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Omnium tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Omnium webbplats
Omnium webbplats

Omnium ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Omnium 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: omniumtg.com

📞 Telefonnummer: + 52 5541708163 (Mexiko) | +41 225017591 (Schweiz)

📧 E-post: [e-postskyddad] (Centralkontor) | [e-postskyddad] (Mexiko) | [e-postskyddad] (Mexiko) | [e-postskyddad] (Australien)

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Omnium. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Omnium ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Omnium är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett företag baserat i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, det ger lite juridisk information, det är inte reglerat eller övervakat och det finns inga bevis för som arbetar med Advanced Markets LTD som de nämner. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Omnium? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Omnium: Betyg och kommentarer»

 1. Tyska Cascante svar

  Hej god dag.
  Jag kontaktades av en mäklare från Omnium Trading Group (Carlos Herrera) för att investera i detta företag, jag vill veta om det finns bra eller dåliga referenser till det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Germán, tack för din kommentar om Omnium. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/omnium-comentarios

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej Arturo, tack för din kommentar om Omnium. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Du kan se hans recension här: Omnium

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 2. APPLICERAD svar

  Använd inte dem, hur dessa mäklare fungerar, lurar människor är följande, de hanterar olika spökeföretag, särskilt i Latinamerika, de övertygar dig om att du i allmänhet investerar 5.000 USD eller mer, då börjar du handla, det är att tjäna och vinna. De föranleder dig att göra ett uttag (vanligtvis litet), OROA INTE ATT DINA PENGAR KOMMER! 😉
  DET ÄR EN DEL AV BEDRÄGERIET ...
  Hittills så bra, rätt. De är mycket professionella. När du väl har fått dina pengar och ditt konto har blivit uppblåst av magiska transaktioner där vinsten är fantastisk (du har också förluster) kommer alltid din tränare att lyfta fram hur bra det är att återkräva pengarna trots att marknaden har spelat mot dem. TJÄN DIN TILLFÖRLITET !!! (Farbror ... du handlade redan, vann, förlorade och gick i pension). ALLT BERÄKNAS OCH STÖDS PERFEKT.
  Den andra fasen av superbedrägeriet är när de ber dig att öka ditt kapital i allmänhet 5 eller 10 gånger mer än vad du ursprungligen investerade i RISIKOMARKNADER ...
  Så du faller in i dörren, du investerar ... du uppmuntras alltid att öka pengar och ge instruktioner där du involverar allt ditt kapital i en transaktion. UPS !!!, DU TAPAR ALLA DINA PENGAR, det är då din tränare kallar er alla nervös, säger att han hade fel, att hans jobb står på spel, att han är en skitstövel bla, bla, bla, och överföringar med EN ANNAN OMRÅDE EN SUPER AVDELNING , där TRO MIG GÖR DIG EN LÖSNING TILL DITT TAP ...:
  Det här är en annan kille från samma gäng, han erbjuder att få tillbaka dina pengar, MEN DU MÅSTE SKICKA MER PENGAR !! , de lugnar dig, du börjar igen att genomföra transaktioner ALLMÄNT ALLA FALL !!
  Gissa hur berättelsen slutar ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej APPLIED, tack för att du kommenterar Omnium och för DITT DETALJERADE FÖRKLARING AV DE SKILDA FASERNA OCH METODER DE ANVÄNDER FÖR ATT STÄLLA DINA PENGAR, DIN FÖRKLARING MYCKET BRA. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Christian gonzalez svar

  JAG KAN INTE TRA ATT JAG BEHÖVER HJÄLP

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cristian, tack för din kommentar om Omnium. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *