OndaTrade recensioner

I detta avsnitt kommer vi att analysera mĂ€klaren OndaTrade. Är OndaTrade en mĂ€klare du kan lita pĂ„? Vi kommer att ta hĂ€nsyn till mĂ€klardata som Ă„ret för verksamhetens start, mĂ€klarbas, reglering. Även data som kontotyper, resurser och verktyg som mĂ€klaren erbjuder till handlare, och sĂ€rskilt kommentarer och erfarenheter frĂ„n mĂ€klarens klienter.

MÀklaren Onda Trade började arbeta som sÄdan 2015. Företaget Àr lokaliserat och har sitt huvudkontor pÄ Cypern y regleras av det behöriga tillsynsorganet i detta land, CySEC.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu ska vi analysera OndaTrade kontotyper. MÀklaren tillhandahÄller 3 olika typer konto. Den första kontotypen Àr Onda Classic-kontot, nÄgra av dess egenskaper Àr: minsta insÀttning pÄ $ 100, minsta spread Àr cirka 0.1, provision per handlad lot pÄ $ 10, utförande av ECN / STP-typen, kontoansvarig, nej Den har en signaltjÀnst eller personlig utbildning. Det följs av kontotypen Onda ECN Pro (som namnet antyder Àr det en typ av ECN-konto), nÄgra av dess egenskaper Àr: minsta insÀttning pÄ $ 500, minsta spread Àr cirka 0.1, provision per handlad lot pÄ $ 7,5 körning av ECN / STP-typen, kontoansvarig, har ingen signaltjÀnst och har personlig utbildning för nÀringsidkaren frÄn $ 5000. Den tredje och sista kontotypen Àr Institutional Wave-kontot, nÄgra av dess egenskaper Àr: minsta insÀttning pÄ 45.000 0.1 $, minsta spread Àr cirka 3, provision per handlad $ XNUMX STP-typkörning, seniorkontoansvarig, i detta Om du har en signaltjÀnst och har personlig utbildning för nÀringsidkaren.
Vi lÀmnar hÀr Ànnu fler specifikationer för kontotyper.

Onda Handelskontotyper
OndaTrade -kontotyper

 

Plattformar som mÀklaren OndaTrade erbjuder för att driva Àr följande: MetaTrader4 .

Nu ska vi fortsÀtta analysera webbplats frÄn mÀklaren pÄ jakt efter resurser och verktyg för handlare.

OndaTrades webbplats
Onda Trade webbplats

De har förklaringar till nÄgra grundlÀggande begrepp om driften av MT4 -plattformen och i allmÀnna handelskoncept. De har ocksÄ den klassiska ekonomiska kalendern, en e-bok som du bara har tillgÄng till de första sidorna till, och du mÄste registrera dig hos Onda Trade för att fÄ tillgÄng till den fullstÀndiga elektroniska boken, de har ocksÄ en ordlista över investeringar och forex, Àven om detta Det Àr pÄ engelska. De har ocksÄ ett video "utbildningscenter", och Àven om videorna ser intressanta ut Àr de helt pÄ engelska.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om OndaTrade

 

Vi lÀmnar mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.ondatrade.com

Telefonnummer: + 34- (900) -670018 (Spanien), + 44- (800) -0465817 (Storbritannien)

E-post: KontaktformulÀr hÀr

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„sikt Onda Trade -mĂ€klaren Ă€r pĂ„litligÄven om vi inte har hittat mycket information om mĂ€klaren pĂ„ internet (det bör noteras att mĂ€klaren Ă€r relativt ny) har vi inte fĂ„tt negativa kommentarer frĂ„n klienter eller handlare av mĂ€klaren nĂ€r som helst, sĂ„ det Ă€r en mĂ€klare du kan förtroende.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om OndaTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som Àr den bÀsta mÀklaren - Du kan rösta och se resultaten hÀr

Annonsera med oss

11 kommentarer om «OndaTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Mauro svar

  Jag ska testa det, jag tittar pĂ„ all data frĂ„n mĂ€klarna hĂ€r pĂ„ sidan för att senare gĂ„ vidare och se vilken som Ă€r den bĂ€sta av PÅLITLIGA.

 2. V svar

  Pirater, deras agenter, 100% bedragare, vet inte vad de pratar om. Jag rekommenderar det inte. Ninjatrader -mÀklare i USA eller Darwinex i Spanien.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "V" vi hoppas att du kan berÀtta mer om din upplevelse pÄ OndaTrade, men om du mÀrker att din webbplats inte lÀngre finns, tror vi det hÀr Àr ditt nya projekt, Wave Markets.

 3. Laura svar

  Ecn -mÀklare med omedelbar utförande.
  recomendable

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Laura, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om Onda Trade med oss, med vÀnlig hÀlsning.

 4. Carlos svar

  SÀker och snabb mÀklare.
  Förutom den utbildning som var utmÀrkt hjÀlper de mig att vara konsekvent

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med mÀklaren med oss, hÀlsningar.

 5. gerardo r svar

  Hej, har nÄgon annan erfarenhet av dem, ??? SkÄl

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gerardo, vi tror att som en ganska "ny" mÀklare mÄste vi vÀnta ett tag för att fÄ lite erfarenheter, hÀlsningar.

 6. alex svar

  Mycket bra mÀklare, fantastiskt utförande, ECN det finns inga rekvister, mycket bra utbildning de gav mig handelssignaler och den personliga utbildningen lÀrde mig ett system som jag fortfarande anvÀnder dagligen

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Alex, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss. Med vÀnliga hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *