En FX -kommentar

I denna avdelning vi kommer att analysera One FX -mäklaren (även kallad onefxtrading.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen One FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om One FX ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det One FX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Australien (detta kan vara falskt eftersom vi inte ser att det är reglerat i Australien). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av One FX, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, minikonto, standardkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 10, hävstång upp till 1: 1000, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 100, hävstång upp till 1: 500, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, hävstång upp till 1: 200, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstång upp till 1: 100, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

 

Ett FX -kontotyper
Ett FX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som One FX erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som One FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

En FX-webbplats
En FX-webbplats

En FX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några diagram, räknare, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om One FX |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: onefxtrading.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på One FX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på One FX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att ett FX -företag är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, det räcker för att tro att Australien inte är dess verkliga plats och det är faktiskt en off-shore mäklare när vi letar efter recensioner om One FX vi gjorde inte hittar någon annan recension, tror vi att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om One FX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

11 kommentarer om «One FX: Betyg och kommentarer»

 1. Veronica svar

  Hola me podrían dar referencias sobre FXBRAVO? Escribí para que me dieran informes, me comentan que la inversión es de 250 euros y sentí mucha presion para que en ese momento les hiciera la transferencia del dinero, me gustaría saber si alguien ya a invertido con ellos para no caer en una estafa
  Gracias espero me puedan ayudar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Veronica, estamos con varias reseñas en estos momentos, pero pondremos la tuya como prioritaria para poder valorar y actualizar a FXBRAVO. Tiene mala pinta, no entres por ahora, ningún broker serio te presiona, eso no es legal.

   Hälsningar.

 2. Paco svar

  Estos broker de Onefx son una estafa, cuando dan el bono no te dejan retirar el capital hasta que no cumples con unos requisitos minimos que son imposibles y por lo visto el dinero que invertí nunca lo meten al mercado, te lo hacen perder en la plataformas y se lo quedan ellos, son un fraude, NO INVERTIR NUNCA CON ESTE BROKER, es un ROBO.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paco, tack för att du delar din erfarenhet med One FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Felix bravo svar

  Någon som klagar? Det är att jag inte ser. Ingen, bara en sida för att locka kunder

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felix, tack för att du delar din erfarenhet med One FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Ariasdevs svar

    no se quejan porque seguramente no conocen los medios para hacerlo, totalmente son irresponsables, tienen operaciones en negativo abiertas por mas de 2 meses en negativo, y cuando reclamas no se quieren hacer responsables, el los grupos de whatsapp si comentas algo o reclamas te sacan, en fin un verdadore juego multinivel, porque ganan porcentajes por referir gente…no lo recomiendo para nada.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hola Ariasdevs, gracias por comentar sobre One FX. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 4. edgar svar

  Este broker me gusta por que al incorporar capital de forma inmediata incorpora 100% un bono de capital. Ala cuenta ecn en meta trader 4. La cual le permite gestionar el capital con un corta fuego, aseguran capital. Fantástico, no en papel sino en real, además los retiros se realizan. De las ganancias desde. 1$ sin cobro de fees, hay interés compuesto, loa movimientos toos se ven en vivo 24/7 en el metatrader4. Y por ultimo llega un informwndiario de las operaciones. A tu correo. Que sirve para gestionar las ganancias ante entes de impuestos.. Para mostrar origen de los fondos… Vamos bien…

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edgar, tack för att du delar din erfarenhet med One FX. One FX -mäklaren är en SCAM, den är inte transparent, ingenting är känt om dess reglering, de ljuger när de säger att den är från Australien eftersom den inte visas där. Vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *