Bux mäklare

En FX -kommentar

I denna avdelning vi kommer att analysera One FX -mäklaren (även kallad onefxtrading.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen One FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om One FX ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det One FX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Australien (detta kan vara falskt eftersom vi inte ser att det är reglerat i Australien). 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av One FX, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, minikonto, standardkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 10, hävstång upp till 1: 1000, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 100, hävstång upp till 1: 500, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, hävstång upp till 1: 200, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstång upp till 1: 100, minsta handelsvolym 0.01 partier, alla tillgängliga instrument.

Ett FX -kontotyper
Ett FX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som One FX erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som One FX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

En FX-webbplats
En FX-webbplats

En FX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några diagram, räknare, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om One FX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: onefxtrading.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på One FX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på One FX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att ett FX -företag är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, det räcker för att tro att Australien inte är dess verkliga plats och det är faktiskt en off-shore mäklare när vi letar efter recensioner om One FX vi gjorde inte hittar någon annan recension, tror vi att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

UPPMÄRKSAMHET!: denna mäklare främjas av Luis Esteban Salinas Montalvo och är kopplad till Gfinancialfx. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om One FX? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

17 kommentarer om «One FX: Betyg och kommentarer»

 1. CRISTHIAN svar

  VI ÄR EN GRUPP INVESTERARE SOM GÅTT I ONEFX MED AVSNITT ATT SÄTTA KAPITAL I ARBETE OCH FÅ AVKASTNING PÅ KRING 5 TILL 12% PER MÅNAD, BEROENDE PÅ VAD MÄKLAREN BJUDD, NU EFTER ETT ÅR OCH 1 2 % MÅNAD HAR DE ÄNDRAT POLICYRNA ENLIGT SIN bekvämlighet, INNAN BEGÄRAN OM ÅTERTAGELSEN GICK FRÅN 3 TILL 5 ​​ARBETSDAGAR OCH UTAN FÖREGÅENDE MEDDELANDE ÖKDE DE DEN TILL 15 DAGAR.
  ALLT STÅR INTE DÄR, I SLUTET AV ÅRET 2021 TADE DE BESLUTET ATT INTE TILLÅTA UTTAGNING AV PENGAR FRÅN DET INVESTERADE KAPITALET (ÅTGÄRD SOM DE ALDRIG RAPPORTERADE), EFTER SÅ MÅNGA KLAGOMÅL TILL DE FÖRUTSÄTTADE LEDERNA. I ÅR 2022 GICKDE DE EN KOMMUNIKATION DÄR DE RAPPORTERAR ATT DE PÅ GRUND AV PANDEMIN BESLUTAR ATT OMSTRUKTURERA KONTOEN MED DET INVESTERADE KAPITALET OCH SKAPA KONTO PÅ MT5-PLATTFORMEN FÖR ATT DRIVA MIG PAIRING/POST. KUNDERNA, (VI KAN ÄNDÅ INTE FÖRSTÅ HUR ETT FÖRUTSÄTTAT INVESTERINGSFÖRTECKNING MED 12 ÅRS ERFARENHET ANVÄNDER PANDEMIN SOM EN URSÄKNING). AKTA ATT DET FÖR NU FINNS INVESTERARE SOM INTE LÅTER DEM TA UT SINA PENGAR FRÅN NOVEMBER 2021.
  OCH ALLT SLUTAR INTE HÄR, NU GICKDE DE EN KOMMUNIKATION I SLUTET AV FEBRUARI FÖR INVESTERARE SOM GODKÄNDE ATT MIGRERA ELLER ÖVERFÖRA SINA KONTO TILL MT5-PLATTFORMEN, DET PÅ GRUND AV KONFLIKTEN MELLAN RYSSLAND, ACCOUNTSID OCH UK - MARS.
  DE SOM KAN SE DETTA MEDDELANDE OCH BLEV INBJUDNA TILL EN PRESENTATION VIA ZOOM SNÄLLA NEJ NEJ OCH NEJ INVESTERA I ONEFX FÖR ATT DE SKA HJÄLPA DE FÖRUTSÄTTADE LEDARNA ATT FORTSÄTTA TJÄNA PENGAR PÅ ANDRAS BEkostnad

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej CRISTHIAN, tack för att du kommenterar One FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Fran Aturbaiz svar

  Oprofessionellt, det visar att de inte vet vad de pratar om, det är en bluff att stjäla dina pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fran, tack för din kommentar om One FX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Kerwyn Arias svar

   De är bedragare, nu tog de ut en annan mäklare för. Fortsätt lura folk kallas GFinancialFX, samma personer med ett annat namn, under den tid som jag har varit verksam har jag sett människor eller påstått handel som du inte ens tror att de handlar eller de som verkar handlar, hade jag sett hur de placerar negativa operationer när du gör det, du är också ett slags pyramidteam acceptera det, du borde skämmas för att marknadsföra något sådant, du vet att fällan de har är att få kontona att hålla länge i negativ när folk vill få sina pengar drar du av det negativa de inte förlorar eftersom de är konton som du manipulerar när det passar dig, inget investeringsteam av andra mäklare manipulerar kontona som du gör, SCAMMERS

 3. Veronica svar

  Hej, kan du ge mig referenser om FXBRAVO? Jag skrev för att få information, de sa till mig att investeringen är 250 euro och jag kände en stor press att överföra pengarna vid den tiden, jag skulle vilja veta om någon redan har investerat hos dem för att inte hamna i en bluff
  Tack, jag hoppas att du kan hjälpa mig.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Veronica, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera dina för att kunna betygsätta och uppdatera till FXBRAVO. Det ser dåligt ut, gå inte in för tillfället, ingen seriös mäklare sätter press på dig, det är inte lagligt.

   Hälsningar.

  • Kerwyn Arias svar

   Hej, Veronica, hur mår du? Jag rekommenderar att du inte investerar på någon plattform. Det finns mäklare som är riktigt bra och ansvarsfulla. Jag vet inte den du berättar om, men det är förmodligen någon marknadsfälla Få lite mer information.

 4. Paco svar

  Dessa Onefx -mäklare är en bluff, när de ger bonusen låter de dig inte ta ut kapitalet förrän du uppfyller några minimikrav som är omöjliga och uppenbarligen sätts de pengar jag investerade aldrig ut på marknaden, de får dig att förlora det på plattformar och de behåller det, de är ett bedrägeri, INVESTERA ALDRIG MED DENNA MÄKLARE, det är en STöld.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paco, tack för att du delar din erfarenhet med One FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Felix bravo svar

  Någon som klagar? Det är att jag inte ser. Ingen, bara en sida för att locka kunder

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felix, tack för att du delar din erfarenhet med One FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • ariasdevs svar

    De klagar inte för att de säkerligen inte vet medlen för att göra det, de är totalt oansvariga, de har negativ verksamhet öppen i mer än 2 månader negativt, och när du klagar vill de inte hållas ansvariga, WhatsApp-grupperna om du kommenterar något eller klagar så tar de ut dig. Kort sagt, ett riktigt spel på flera nivåer, eftersom de tjänar procentsatser för att hänvisa folk... Jag rekommenderar det inte alls.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Ariasdevs, tack för att du kommenterar One FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 6. edgar svar

  Jag gillar den här mäklaren eftersom den genom att införliva kapital omedelbart innehåller en 100% kapitalbonus. Ala -konto ecn i meta trader 4. Som låter dig hantera kapital med en kort brand, de säkerställer kapital. Fantastiskt, inte på papper utan på riktigt, plus uttag görs. Från intäkter från. $ 1 utan avgifter, det finns sammansatt ränta, alla rörelser syns live 24/7 i metatrader4. Och slutligen kommer en rapport om verksamheten. Till din post. Det används för att hantera intäkterna före skatt. För att visa fondernas ursprung ... Vi går bra ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edgar, tack för att du delar din erfarenhet med One FX. One FX -mäklaren är en SCAM, den är inte transparent, ingenting är känt om dess reglering, de ljuger när de säger att den är från Australien eftersom den inte visas där. Vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.