✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ONEGLOBAL ADVISORS är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ONEGLOBAL ADVISORS och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsoneglobal-advr.com
???? företaget*Investment One Global Advisors Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressKontakt från hemsidan
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 19 juli 2023
FöretagstypKryptovaluta, NFT, CFD, Forex och råvarumäklare

företaget: ⚠️ ONEGLOBAL ADVISORS ägs av Investment One Global Advisors Limited,

Plats: ONEGLOBAL ADVISORS nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är ONEGLOBAL ADVISORS?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ONEGLOBAL ADVISORS är en: kryptovaluta, NFT, valuta och råvarumäklare.

Kontotyper

Företaget tillhandahåller information om olika typer av konton.

Typ av kontoMinsta initiala insättning
Principal$250
brons$5000
silver$25000
Guld$50000
Platina$100000
VIP+ $ 250000

Information på webben

oneglobaladvr webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av webbplatsen ONEGLOBAL ADVISORS, som är oneglobal-advr.com. Fångsten gjordes i NOVEMBER 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag ger endast möjlighet att kontakta dem via deras hemsida. Om du vill göra anspråk på dina pengar skulle detta vara ett problem. Var försiktig med dessa typer av företag.

* Reglering av ONEGLOBAL ADVISORS

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av ONEGLOBAL ADVISORS ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ONEGLOBAL ADVISORS och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet AMF, Frankrikes tillsynsmyndighet). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget tillåter endast kommunikation via sin webbplats.

ONEGLOBAL ADVISORS erbjuder investeringstjänster på flera finansiella marknader, men dess brist på transparens angående dess placering och bristen på information om dess reglering väcker frågor om dess tillförlitlighet. Avsaknaden av detaljer om deras reglering är en röd flagga, eftersom oreglerade mäklare kan sakna de säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda klientmedel.

Reglering inom finansbranschen är väsentlig för att skydda investerarnas intressen. Reglerade mäklare måste uppfylla specifika standarder som säkerställer sund etisk och ekonomisk praxis. Otydligheten angående regleringen av ONEGLOBAL ADVISORS kan utsätta kunder för finansiella risker när de arbetar med ett företag som kanske inte uppfyller säkerhets- och transparensstandarder.

Innan du investerar hos en mäklare är det viktigt att undersöka deras plats, reglering och bakgrund. Att välja mäklare som regleras av erkända myndigheter kan ge ett extra lager av säkerhet för investerade medel och minska möjligheten att möta ekonomiska eller säkerhetsproblem.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om ONEGLOBAL ADVISORS:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot ONEGLOBAL ADVISORS från finanstillsynsmyndigheten AMF

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

Vad tycker du om ONEGLOBAL ADVISORS? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ONEGLOBAL ADVISORS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ONEGLOBAL ADVISORS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ONEGLOBAL ADVISORS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det alternativ (rekommenderas) till ONEGLOBAL ADVISORS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera ONEGLOBAL ADVISORS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ONEGLOBAL ADVISORS pålitliga?

Nej. ONEGLOBAL ADVISORS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: de nämner inte dess läge eller status för dess reglering, vilket skapar osäkerhet och ekonomisk osäkerhet. Webbplatsen är väldigt ny, vilket innebär att den inte har några meriter och ger oss lite förtroende. Den har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter, i det här fallet AMF. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

Hur får man tillbaka pengar från ONEGLOBAL ADVISORS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ONEGLOBAL RÅDGIVARE: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLEDREG?»

 1. Sofia svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sofia, tack för att du skriver om ONEGLOBAL ADVISORS. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *