onspotbnk recensioner

Analys på OnspotBNK

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera onspotBNK (kallas även med namnet: onspotbnk.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas OnspotBNK verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om OnspotBNK ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är OnspotBNK en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ OnspotBNK nämner att vara med OnspotBNK LTD.
 • ❌ När det gäller din läge, enligt webbplatsen företaget är baserat på NederländernaVi hittade dock ingen giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att OnspotBNK inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: OnspotBNK är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som OnspotBNK erbjuder, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som OnspotBNK erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som OnspotBNK tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

onspotbnk webbplats
OnspotBNK hemsida

OnspotBNK tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information onspotBNK

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

Du kanske undrar varför vi recenserar OnspotBNK. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på onspotBNK

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att OnspotBNK-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet⛔: i november 2022 har CNMV fördömt onspotBNK på grund av bedrägliga aktiviteter. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om OnspotBNK? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «OnspotBNK: Betyg och recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MAALDA, tack för att du skriver om OnsportBNK. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CNMV-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Antonio svar

  Onspotbnk är affidabil, på den nederländska myndighetens webbplats finns auktorisationen, men jag är inte övertygad

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, det är en falsk webbplats, det är ett bedrägeri. Tack för din kommentar på OnspotBNK. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Liliana

    OnspotBnk är en bluff. €250 stals från mig. En tjej ringde mig som heter Emily, efter att hon förklarat hur du ska investera och för att övertyga dig ringer hon dig även på natten; När du redan har gjort investeringen händer det dig med en viss Cristian som ringer varje dag för att förklara hur din investering går..., men då säger han till dig att om du har en vän som kan investera och du skulle tjäna dubbelt för det. När du säger till honom att det inte är när han säger till dig att du ska skaffa honom 5 XNUMX €. Och om du säger att han inte talar oförskämt till dig. Det var där fram till dess som han övertygade mig om att han var en bedragare. Som tur var hade jag inte en enda euro.
    Det som är oroande är mitt passfoto som jag skickade till dig för att legalisera investeringen eftersom jag inte har något sparkonto. Jag gjorde det för ett postkort.
    Tyvärr förlorade jag mina små pengar som jag hade.
    Fall inte för den bluffen.
    blockera dessa människor

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Liliana, tack för denna förklaring, det är en falsk webbplats, det är ett bedrägeri. Tack för din kommentar på OnspotBNK. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 2. Eugene Castano svar

  Jag har redan gett upp det som förlorat, de svarar inte, de svarar inte, de har försvunnit

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eugenio Castaño, tack för din kommentar på OnspotBNK. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.