Annonsera med oss

Ontega kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Ontega (även kallad ontega.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Ontega verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Ontega ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Ontega ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Green Pole Ltd och Rehoboth Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Vanuatu respektive Cypern. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: webbplatsen nämner inget om att vara reglerad, vilket ger oss förståelse för att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Ontega erbjuder, noterar vi att det inte erbjuder information om att äga olika kontotyper.

 

Las plattformar att fungera som Ontega erbjuder är: Ontega-plattformen.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Ontega tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Ontengas webbplats
Ontega webbplats

Ontega tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Ontega 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: ontega.com

📞 Telefonnummer: +525571004480 / +5618456865 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Ontega. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Ontega <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Ontega-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Vanuatu och Cypern), när vi letade efter recensioner om Ontega fann vi att många kunder har haft svårigheter eller inte har kunnat att ta ut sina pengar. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden från Ontega-kunder är företaget länkat till andra mäklare med ett mycket dåligt rykte och olika klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter; uBanker, Finansika Handel, XLNTrade, A3 Trading, 70 Handlar y SECURCAP. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Ontega är nära kopplad till Inceptionellt, en disputabel mäklare med flera klagomål mot honom. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Ontega? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

163 kommentarer om «Ontega: Betyg och kommentarer»

 1. Marilza lozano svar

  God kväll, kan du ge mig en referens från ontega -mäklaren? Om du rekommenderar det, är de ärliga med förhandlingarna?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mariza, det är en SCAM, läs HÄR

   hälsningar

 2. Claudio svar

  Hej ... Jag blev engagerad i augusti eftersom jag för en tid sedan var intresserad av att investera utomlands. De ringde mig från det här företaget och jag var intresserad ... Jag hade tillräckligt med pengar på kontot för att jag verkligen inte ville ha det stående där, men jag var intresserad av att kunna flytta det och ha lite vinst med detta.

  Jag började med att säga att jag ville investera i aktier, vilket de förstås berättade för mig. Att han var tvungen att gå in med minst 15.000 7.500 dollar för att investera i Boeing -företaget, eftersom det är ett ganska stort företag och att även om aktiekursen är låg, på grund av reaktiveringen på grund av pandemin, kan allt gå upp. Så jag började med en investering på 7.500 dollar. ja! 7.500. Med detta betalade de mig 3 dollar mer för att kunna positionera mig själv med lägsta. I detta var jag minst 8.000 veckor väldigt låg ... Jag fick vara ungefär 2.500 XNUMX dollar i rött .... Med tiden tog detta fart över en natt och jag lyckades ha en slutlig vinst på $ XNUMX. INGET DÅLIGT! Något blev åtminstone bättre.
  Det var här problemet började. Med spänningen över att ha vunnit det rekommenderar min "rådgivare" att jag öppnar 20 Nasdaq -positioner. Till vilket, utan att riktigt förstå vad det var, jag gjorde. Bokstavligen efter att ha öppnat dessa positioner, har jag aldrig stigit igen! Jag höll alltid i rött. Att bli 13.000 0,5 dollar ner. För att förbättra min situation öppnade jag små positioner i guld, ibland i palladium, och satsade på att sälja och köpa på Nasdaq, vilket gav mig vinstresultat, köp eller sälj motpositioner, vilket började ge mig vinst. Ganska bra ... men jag hade aldrig pengar att ta ut, för jag höll en röd balans, så jag fick inte ta ut. Eller om jag kunde, stod jag kvar med mycket liten marginal för att klara en större förlust och det kunde finnas möjlighet att likvidera mig, vilket jag var väldigt rädd för, vilket jag i en mycket dålig situation hade med en marginal på mindre än XNUMX, XNUMX%, så han bad mig att sätta in mer pengar för att inte förlora allt jag hade investerat ... vilket jag GJORDE. För han var verkligen inte villig att förlora alla pengar han hade lämnat efter sig.
  Tja ... för att göra det här kort, slutade jag med att LIQUIDING ME helt!, Jag förlorade absolut allt ... Stressen, de dåliga tiderna är inte värt det .... allt jag ville var att kunna få tillbaka det jag investerade och dra mig ur detta för alltid ...
  Det senare (att förlora allt) hände I DAG.

  Och pratar länge med min rådgivare, han berättar för mig att det finns ett sätt att komma ur detta ... vilket är genom att sätta in 12.000 12.000 dollar till (vilket jag naturligtvis inte har) och de kommer att bidra med 35.000 45.000 dollar, och med som har ungefär ett belopp på XNUMX XNUMX eller XNUMX XNUMX dollar, vilket gör att jag helt kan ta ut allt! ... Det låter för bra för att vara sant .... JAG MÅSTE VETA OM NÅGON HAR ANKOMT I DENNA INSTANS ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Claudio, tro inte dem, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få tillbaka dina pengar.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

 3. ELI SANTIAGO SILVA GUZMAN svar

  DET ÄR EN VERKLIGHET MED DETTA FÖRETAG, DET HANDLAR IMPUNCIELLT SVARIGA ALLA
  INVESTERARE, MED FÖRDELAR AV DETTA LANDETS JURIDISKA VACANCER, EN PARADIS AV RATERS
  O`PINO MED KUNSKAP AV ORSAK, JAG VAR ETT SJÄLV, Jag UPPLEVDE ATT VERKSAMHETEN ÄR MANIPULERAD
  OCH GRAFIKEN SOM DET PASSAR DEM, SLUTSATS ÄR DET ETT STORT BAND AV Överträdare
  CYBERNETIK, DET ÄR NÖDVÄNDIGT ATT GRUPPERA FÖR ATT HANDLA PÅ KRIMINELL VÄG.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ELI, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få tillbaka dina pengar.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

 4. carlos svar

  svindel

  ontega är ett bluffföretag och jag vill att du ska hjälpa mig att återställa mina 200 dollar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få pengarna tillbaka.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

 5. Sandy svar

  Jag också i detta
  företag som tar bedrägerier som ringde ontega först frågade mig om en insättning på 200DS veckan därpå 200DS som jag skulle investera hemifrån för att ha en extra inkomst då ville de ha en insättning 2000DS där sa jag redan eftersom jag bad så mycket att få ta ut från plattformen där började de be mig om en mängd papper som överför att det och det tills idag får jag en och annan ursäkt och lögn
  den förmodade advokaten Angélica morales
  Han behandlar dig att ditt uttag är klart och sedan svarar han aldrig jag ringde banken där insättningen förmodligen gjordes och chefen berättar att jag inte har ett konto på den banken så det är omöjligt för honom att göra en betalning till mig, han säger att insättningarna alltid De är synliga i högst tre dagar Avilés Jag pratar med dem men fram till idag visar de inte sitt ansikte och nu från ingenstans stängdes mitt konto på plattformen förmodligen av advokaten Yovanny [e-postskyddad] De är helt klart falska namn, jag kallar mig väldigt oförskämd och säger att de skulle återbetala mina pengar och för att inte tala om rådgivaren som rörde mig att om det är mer utpressning att uppsluka dig med lögner, öga med den här killen, är han torr för lögnen , kallas han advokat vladimir.rivas [e-postskyddad]
  Adressen är Mexiko för närvarande är kontoren på Av 119 col Roma och det kommer att finnas en i idalgo och Iztapalapa Mexico

  Annan referens
  ANALYS AV ANTAL TELEFONER
  +525571004480
  +525553511648
  Jag spårade dem och jag fick en fast linje

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sandy, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få pengarna tillbaka.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

  • MARINO BARRIOS MORALES svar

   HEJ, MYCKET GOD MORGON, JAG TITTE BARA PÅ DITT DELADE MEDDELANDE, FÖR HUVUDET KONTO MED DEM (ONTEGA) SANNINGEN HAR GJORT MIG MYCKET MISSIKTIG JAG ÄNDAR INTE ATT HANDLA MED DITT, MEN JAG HAR INTE TITT ATT TÄNDA TJÄNST DEM NÅGON TJÄNSTER OCH KONTOET SOM SKA INSTÄLLAS, MEN JAG VILL AVBRYTA KONTOET.

   MIN KOMMENTAR, VI KAN GÅ MED I ALLA DEM SOM HAR FÖLJT ATT LÄGA IN EN KLAGAN VAR DET GÄLLER OCH JAG TROR DET ÄR MÖJLIGT ATT ÅTERSTÄNDA EN del eller en del av våra insättningar.

   ATTE. MARINO BARRIOS MORALES

   • ELI SANTIAGO SILVA GUZMAN svar

    GOD MORGON, MR MARINO FÖRSÖK ATT AVBRYTA DIN INVESTERING, MEN DET ÄR SÄKER ATT
    DE SKA INTE ÅTERGÖRA DET TILL DIG, ATT PENGORNA ÄR ALLTID förlorade, MEN GÖR DET NU, SÅ DET
    DU VET, FRÅN VAD JAG TALAR TILL DIG, DET ÄR EN SCAM ASI OPERA ONTEGA.

 6. Anonym svar

  Vet om jag kan handla och om jag kan få tillbaka mina pengar

  Jag vill veta om ONTEGA -mäklaren är pålitlig.

  Jag satte in 200 dollar som begärdes i början och det är mitt enda kapital. De poserade som en del av Inceptial Broker (som hade ringt mig först)

  Jag vet inte var ONTEGA -folket fick informationen och de övertygade mig om att sätta in 200 dollar.

  Jag behöver att den skickas tillbaka till mig och för detta ber de mig att fylla i det juridiska formuläret för att kunna returnera pengarna.

  Kan du ge mig ett svar om båda MÄKLAREN

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få tillbaka dina pengar.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

 7. Kimberly svar

  Fruktansvärd mäklare, jag vann $ 1,000 USD med dem och de låter mig inte ta ut, dessutom förolämpar de dig!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Kimberly, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få pengarna tillbaka.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

 8. Xiomara svar

  Hej, jag skulle vilja veta om det finns någon som kan ge ett positivt vittnesbörd om Ontega? Jag har investerat med dem och skulle vilja veta om det är pålitligt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Xiomara, om det finns något positivt kommer det att bero på att de läggs av Ontega -arbetarna själva, de är en bluff.

   Hälsningar.

   • camilo svar

    Det är sant om det finns en positiv, de är själva sanningen, plattformen är en enorm bedrägeri, om du investerade låt mig berätta att du förlorade dina pengar modertestet är att snälla berätta för dem att du kommer att få vad du tjänade åtminstone och du kommer att inse att du inte De lämnar och omedelbart slår de ner investeringen och du förlorar allt, jag är väldigt ledsen nästa måste du informera dig själv väl, Ontega är en bluff.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Camilo, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få pengarna tillbaka.

     Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: Ontega
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

     Hälsningar.

 9. Anderson Rivera svar

  Hej, god natt, de ringde mig för en halvtimme sedan för att investera i det här företaget och de fick mig övertygad och jag skulle leta efter de lånade pengarna för att investera 200 dollar eftersom det var det han sa till mig att jag var tvungen att sätta in sa jag till honom att det var bra att jag deponerade det på måndagen och De sa bra till mig .. Men tack vare att jag undersökte allt och dessa kommentarer kom ut fick de mig att se skäl och jag tänker inte investera någonting .. Tack så mycket alla, tack alla jag kommer inte låta mig luras ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anderson, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få tillbaka dina pengar.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

 10. Patrick svar

  Mäklarinformation

  Tack snälla för att du skickade mig information om ONTEGA -mäklaren.
  Jag behöver information om det är sant och pålitligt.
  Jag uppskattar din hjälp .
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Patricio, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få pengarna tillbaka.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, gör det från vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

  • ELI SANTIAGO SILVA GUZMAN svar

   MR, PATRICIO BUENOS DIAS, ONTEGA ÄR ETT FÖRETAG PORQUERIA, DET finns tusentals bedrägerier
   INVESTERA INTE, OM DU GÖR TÄNKER DU ALLA DINA PENGAR, TROR VAD JAG BÖRJAR DIG, ELLER
   HAN SKA TAMMA EFTER, JAG VAR VICTIM, DE MANIPULERAR VERKSAMHETEN OCH GRAFIKEN ATT GÖRA
   Tappa i ögonblicket de vill investera mer, de erbjuder dig bonusar för
   MOTIVERA DEM. OM DENNA KOMMENTAR GÅR, VILL PLATFORMEN SOM SPRIDER DEN INTE
   SANNINGEN SÄGER.

   • John perez svar

    Ontega är ett tjuvflock jävlar jag önskar att ingen skulle falla i händerna på dessa skitstjuvar igen, om du inte vill förlora dina pengar investerar du inte i den här plattformen

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Jhon, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få tillbaka dina pengar.

     Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

     Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, gör det från vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

     Hälsningar.

 11. Min erfarenhet svar

  Jag har investerat mer än 8000 dollar med detta pseudoföretag som heter ontega. Som en bonus tillförde de samma värde, i de första operationerna lyckades vi mer än fördubbla mitt konto, men då har de bara gjort dåliga operationer. Jag har följt alla indikationer från ontega-rådgivarna och med detta förlorade jag alla mina pengar. Nu för att få tillbaka pengarna ber de mig sätta in mer pengar, vilket med detta kan generera mer än $ 30.000 och ännu mer.

  Jag kunde bara ta ut en gång, men nu känner jag mig helt lurad, de är inte ansvariga för sin dåliga förvaltning, deras dåliga råd som har fått mig att förlora alla pengar. De ger inte information om sina chefer eller chefer eller dokument. Enligt vad jag känner låter de mig ta ut en gång för att skapa förtroende och för mig att sätta in mycket mer pengar, eftersom det var ett relativt lågt uttagsbelopp.

  Jag skulle vilja fråga dig om det finns en verklig möjlighet att få tillbaka pengarna från ontega.

  Tack så mycket och hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Min erfarenhet, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterar ONTEGA, du måste rapportera dessa SCAMMERS (nu kallar de sig också XLNTrade) men du kan få pengarna tillbaka .

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, gör det från vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Tiden spelar mot dig, ju mindre du väntar desto bättre.

   Hälsningar.

  • Jose Norbey Cortes svar

   God dag! Den här Ontega-mäklaren är en stor bluff, och de har lurat (rånat) tusentals människor i Syd- och Centralamerika, från min sida lurade de mig med 3.600 3.600 $ och hittills har jag mer än förlorat och att jag investerade i några väskor och efter att ha sett så många alltför dåliga kommentarer om den här Ontega-mäklaren föredrog jag att begära återbetalning av mina XNUMX XNUMX $ men sanningen är att jag vet att de aldrig kommer att returnera dem !!

 12. Sujey Ruiz svar

  God eftermiddag

  Jag är Sujey Ruiz från Colombia, jag skrev in ett inlägg eller en annons som dök upp på hotmail-sidorna där det indikerades att endast 200 USD skulle investeras i Amazon och att intäkter från en minimilön erhölls här i mitt land. Jag hade pengar att investera och utan att tänka gjorde jag det eftersom AMAZON är mycket välkänt.
  När jag klickade på annonsen skickade han mig till en sida där de bad mig om en telefon, namn och e-post för att kontakta mig. De kontaktade mig och där började jag hela processen, de ber en om många dokument, och som många människor är jag rädd att inte bara det investerade kapitalet kommer att gå förlorat utan att de kommer att utnyttja min identitet för att göra andra typer av bedrägerier sämre saker och vara det jag som ska betala senare för det. Samma sak som andra människor kallar det hela tiden, de får dig att öppna två operationer, en för att köpa den andra för att sälja, och de falska bonusarna som de ger till en. Nu när jag försöker kräva mina pengar kommer de också med ursäkter eftersom jag inte har spenderat mitt kapital i den förmodade verksamheten, bara att jag köpte och sålde med de obligationer som de beviljar. Men när jag lägger till värdet att ta ut 200 USD kan jag inte säga att jag överskrider pengarna på mitt konto.
  Jag väntar fortfarande på svaret om mina pengar
  Jag har följande data från nämnda plattform
  Posta:
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  Telefoner som ser falska ut
  5412300002
  00999999999
  De ringer också från nummer som på mobiltelefonen identifieras som privata
  Tack för den hjälp du kan ge oss.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sujey, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 13. Alexander svar

  Vänner jag deltog i en intervju med detta företag de är global marknadsföring och de driver två varumärken ontega och ubanker de är en bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alejandro, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en FÖRDELIG ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 14. JAVIER SANCHEZ svar

  VAR FÖRSIKTIG MED ONTEGA, NU ÄR JAG FÖR ATT ARBETA MED DEM OCH DET ENDA SOM DE GÖR GÖR DIG FALSK INFORMATION OCH STÄLLA DINA PENGAR, VÄNLIGEN, INVESTERA INTE PÅ DENNA SIDAN, DET ÄR KOMPLET DISKUSSION, MELLAN MER DE SKA GÖRA INVESTERA MER !! INVESTERA ALDRIG PENGAR PÅ DENNA SIDAN, JAG VILL INTE HA NÅGON ATT HÄNDA SOM HÄNDT HÄNDT FÖR MIG, JAG TAPADE EN STOR HUVUDKAPITAL, JAG FRÅGADE ALLTID OM INFORMATION OM HUR ATT RITTA MINA PENGAR OCH DE ALLTID GIVAR EN TUSEN UTGIFTER STALEN !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JAVIER, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en EX ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 15. MAYA svar

  TACK FÖR INFORMATIONEN, JAG SPARADE BARA 200 DOLLAR OCH VEM VET HUR MÅNGA HUDVÄRKOR, TACK, TACK TACK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MAYA, tack för att du skrev och berättade de här goda nyheterna.

   Hälsningar.

 16. Andres svar

  SE UPP !! MIN UPPLEVELSE I ONTEGA !! DE KLONADE Mina kort !!
  Hej allihopa; Jag kommer att vara mycket kort med min berättelse och förhoppningsvis undvika bedrägerier hos andra.
  Ontega-rådgivare kontaktade mig flera gånger för att gå med dem för att fungera, de försäkrade vinster från 5% i Forex och andra; Minsta kapital att komma in var 250 dollar, jag bestämde mig för att göra det och sände 250 dollar med mitt bankkort (som klonades dagar senare) efter det bad de mig om mer pengar för att fortsätta med en rådgivare så jag registrerade mitt kreditkort (det klonades också).
  först; de säger bara tillgångens trend och om det är hausseartat gör de oss öppna köp och om trenden är baisseartad en dag eller 1 timme gör de oss öppna försäljningar; de flesta av operationerna gick förlorade; och var mycket försiktig eftersom detta är en av de strategier de använder:
  De väljer en tillgång till exempel EUR / USD, de får dig att öppna två operationer, ett köp och en försäljning och medan de vinner säger de att du ska lämna det negativa för en motåtgärd (dumma saker) tills kontot bränns och de får dig att återvända för att lägga in pengar.
  Nu säkerställer de också en välkomstbonus, den bonusen i mitt fall var nästan 1000 dollar (750 usd) och min rådgivare behöll den, de gav den aldrig till mig MEN OM DET VAR BEKRÄFTAT ATT DET VAR LADDAT, när jag blir trött på att förlora med dem Jag kommer jag vägrade att fortsätta ge dem pengar och Wow !! De blev super modiga, de behandlade mig dåligt och de blockerade mitt konto !!
  VAR FÖRSIKTIG MED DINA KORT, ontega var den enda mäklaren där jag registrerade mina 2 kort och nu har jag blockerat mina konton på grund av identitetskloning. VAR FÖRSIKTIG !!
  De fyller åsiktssidorna med bra kommentarer för folk att tro. FÖRSIKTIG!!

  rådgivare jag var med:
  - Ximena Torres chef för investeringsrådgivning ontega
  - dante rivera analytiker ontega
  min erfarenhet av mäklare och plattformar (för att ge dig en uppfattning):
  > iqoption
  > FXCM
  > XM
  > paprika ton
  > MT4
  > zulutrade
  > ontega

  mitt råd "FUNGERAR INTE MED ONTEGA FÖRSIKTIGHET !!"

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andres, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en FÖRDELIG ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 17. Miguel svar

  Jag har också blivit lurad av Ontega. Jag är mycket orolig för mina pengar jag vill att du ska hjälpa mig snälla de är eländiga bedragare De lurade mig på ett liknande sätt som tidigare människor. Igår lämnade jag min kontaktinformation i chatten och jag väntar på ditt samtal. Jag skulle vilja veta om andra som blivit lurade av Ontega har kunnat få tillbaka sina pengar? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tusentals människor har blivit lurade av ONTEGA, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en EX ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Jose Norbey Cortes svar

   God dag! Titta på mig ledsen att berätta för dig, men dessa jävla söner av schimpansen lurade mig ur $ 3.600 och jag har dem på deras plattform och jag investerade dem inte igen på aktiemarknaden och jag har dem i balans och inte ens så , de ger dem tillbaka till mig är några olyckliga bedragare !!

 18. Javo svar

  Jag har lurats av es.ontega .com

  Med vem och på vilket sätt kan något göras för att utföra dessa bedragare.

  Tack för din uppmärksamhet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javo, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en EX ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 19. jan svar

  Jag förlorade över tio års arbete, på cirka 3 månader gjorde de mycket riskfyllda operationer och förlorade alla mina pengar. Enligt dem är det enda sättet att återställa det genom att investera mer, sedan förlorar de det igen och ber om mer, och så vidare tills de inte har mer pengar. Alla gånger jag investerade (mer än 5 gånger, mer än 10.000 XNUMX dollar) var allt förlorat. År av arbete kastas. Tack för att du förstörde mitt liv ontega.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jan, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 20. Jesus svar

  Jag började med dem den 19 april 2021 och på mindre än två månader förlorade jag 20.000 XNUMX dollar med samma driftsätt, bara lögner och trycket från en som vill återkräva investeringen får honom att fortsätta att sätta in och fortsätta att gå i skuld med löfte om att återhämta sig och vinna men allt är falskt och sedan är kontot avgjort och det är alla rådgivarna var Joaquin Valladolid och Santiago Marquez, några manipulationskonstnärer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, du kan få tillbaka dina pengar, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en FÖRDELIG ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 21. Jocelyn ramirez svar

  Hej god eftermiddag! Som alla er saknade jag också ONTEGA, jag är mexikan och det var så mycket press att investera mer pengar än sidan att du borde investera i någon början, jag investerade totalt $ 64,000 12,200 pesos. Jag nådde 0.00 20,000 dollar på plattformen och min rådgivare sa åt mig att öppna andra verksamheter på fredagen och i måndags var min plattform på XNUMX Jag vill betona att kapitalet var en besparing av mycket ansträngning och engagemang, så jag började skicka ett många mejl till min rådgivare och jag svarade aldrig efter ett tag ringde de mig och frågade vad som hade hänt och de gav mig en bonus för att få tillbaka mina pengar men jag hade ingen rådgivare, det var på egen hand och jag förlorade dem. Även om jag hade lite hopp, skickade jag dem fler meddelanden till kundtjänst och de gav mig en annan bonus men för detta var mitt konto redan inaktiverat för insättningar och uttag, jag kom med hjälp av en rådgivare på XNUMX XNUMX dollar men det fick mig att öppna ett förtryck att jag tappade det igen. Sammanfattningsvis arbetade jag för dem om jag inte hade något i gengäld, jag vill ärligt talat bara återställa mitt kapital, här lämnar jag alla namn som de kontaktade mig med.
  * Cristian salcedo
  * Daniel Gadea
  * Camila Venegas
  * Ximena Leyva
  * Camila Venegas
  * Dante Santoro[e-postskyddad]
  * Santiago Marquez
  * Carlos Paez
  * Elena Pereira
  [e-postskyddad]
  55 41725870
  55 71004480

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jocelyn, problemet kommer alltid när du vill dra ut, du säger till dem att du drar ut för att testa avkastningshastigheten eftersom du har ett kapital på 40.000 på kort tid som går ut nästa vecka och du vill skicka det till dem om de är snabba att returnera dina pengar. Tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 22. Fernando svar

  God kväll, sanningen hittills har jag inte blivit helt lurad av dem, jag har investerat 700 USD, först ringde en rådgivare till mig och sedan en annan och en annan, tills den som ringde mig är Joel Hernández. Sanningen efter att ha läst allt detta vet jag inte om hans namn är riktigt. Jag vill dock veta hur jag kan få tillbaka investeringen
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fernando, problemet kommer alltid när du vill ta ut, du säger till dem att du tar ut för att testa hastigheten på avkastningen eftersom du har ett fast kapital på 40.000 som går ut nästa vecka och du vill skicka det till dem om de är snabba att returnera dina pengar. Tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • ELI SANTIAGO SILVA GUZMAN svar

   MR. FERNANDTO STARTA RÅDGIVARENS NAMN ÄR FALSKT, SÅ DU KAN ÅTERSTÄLLA DIN INVESTERING
   JAG HAR HELT VISSA ATT HAN ÄR redan förlorad, MEN PRÖVA DET KOMMER DU
   JAG KOMMENTERAR TILL DIG, DENNA LAGMÄKARE ÄR EN BROTT ORGANISERAD FÖR ATT SVARA
   INVESTERARE, JAG BERÄTTAR DIG FÖR ATT JAG VAR ETT STÖD, OCH SÄTTEN FÖR ATT VERKA ÄR LIKNANDE
   ALLA.

 23. Jorge nms svar

  God eftermiddag, jag skulle vilja veta om det finns något sätt att dra tillbaka det inverterade cpiatalet i Ontega. Tyvärr kom jag till alla dessa kommentarer efter att ha gjort insättningen.

  Jag väntar på ditt svar kära.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en EX ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Jose Norbey Cortes svar

   God dag! Nej herre, de fuskar på dig och investerar sedan eller stjäl inte dina pengar, jag har 3.600 på plattformen och jag har tappat dem i mer än 3 månader och jag tror verkligen att jag redan har tappat dem !!!

 24. Mauricio Rodriguez svar

  Tyvärr läste jag inte den här bloggen tidigare, jag bekräftar att ONTEGA ÄR EN LUR, de är väldigt professionella, men för att bluffa även de mest misstroende som trodde mig hittills uppmuntrar de dig alltid att investera. I mitt fall investerade jag 4700 USD (det var gradvis eftersom jag lät mig lura), jag lyckades generera vinster på 8 tusen dollar, men när jag startade min uttagsbegäran ändrades alla färgändringar.

  Vissa rörelser stängdes negativt utan förklaring, när jag lämnade in klagomålet sa de till mig att det var mitt misstag, de bad mig om dokument som de redan hade och de kom ut med nya dokument, min rådgivare Cristian Salcedo (det var så han identifierade själv), när han inte investerade, gjorde han inte Det rapporterades mycket, men jag tror att jag hade tur och ensam, jag uppnådde några positiva rörelser som genererade betydande vinster, och när rådgivaren dök upp uppmuntrade han mig alltid att riskera mer.

  Poängen kom att han var mycket insisterande på att jag öppnade vissa rörelser som han indikerade, jag frågade alltid om det inte genererade risk för att mitt konto stängdes, vilket han försäkrade att nej, att jag litade på honom eftersom han var min rådgivare och vi borde vinna pengar tillsammans.

  Han förklarade aldrig för mig hur rörelsemarginalerna fungerade (när jag frågade om det, för att inte riskera mitt konto av misstag), hände det att; Med de rörelser som beskrivs i föregående stycke gav kontot en riskvarning, som Cristian svarade att ödet hade lurat oss på och att det enda sättet att spara kontot var att investera $ 2 mer, det var när han frågade: hur ska jag sätta in, om mitt konto är blockerat för uttag och insättning, varför saknas jag förmodligen dokument? RTA: - Det är ett nödfall för ett stort konto, du gör insättningen som jag tar hand om för att låsa upp den för att acceptera insättningen.

  Den natten kunde jag inte sova, i andra länder kan 4500 USD inte betyda mycket, jag hade gjort det i Colombia med hårt arbete. Vid gryningen, mellan PETROLEO, HANG, PALADIUM, PLATINO och DAX hade rörelser i min favör för mer än 2 dollar (själen återvände till min kropp, rädda kontot !, Det passerade mig) överraskningen är att han gjorde låt mig inte stänga verksamheten. Det finns kontot, det avvecklas inte eftersom det inte når noll, men det tillåter inte stängningsrörelser på grund av "brist på likviditet" och dess svar är att kontot bara sparas med insättningar.

  Det bör noteras att de är experter på bluff och deras plattform är mycket väl inrättad, innan jag hade noll erfarenhet av handel, nu har jag en negativ upplevelse.

  Om du värdesätter dina pengar, INVESTERA INTE I ONTEGA. Nu när jag letar efter fler referenser om dem inser jag att de enda som talar bra är människor som uppenbarligen får betalt för det, och det finns väldigt få.

  hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en EX ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 25. Anonym louis svar

  God morgon vill jag nämna om det är värt något, jag har inte haft en bra upplevelse med ontega, de säger att du ska följa med dig med investeringar men de fattar dåliga beslut som får mig att förlora nästan alla mina pengar ... Då stäng ditt konto och följ inte med dig när du i början De lovar intäkter och ackompanjemang, eftersom jag inte har fått någon av de två.

  Och utifrån vad jag läste här är jag inte den enda. Vi bör träffas och rapportera dem för skurkbedrägerier.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack så mycket för att du kommenterade ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka pengarna. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 26. tmlo svar

  I slutet av januari månad, då plattformen startade sin verksamhet, avbröt jag de tre öppna transaktionerna på grund av det negativa resultatet som presenterades, jag gick till mitt konto och gjorde uttag av mitt saldo cirka 2500 dollar och lämnade plattformen, Jag fick omedelbart meddelandet ONTEGA automatiskt som informerade mig om att mitt konto hade likviderats klockan 8, MEXICO-tid, och att jag kunde fungera med obligationerna, fyrtio minuter senare ringer JESUS ​​OROZCO till mig och ber mig att åter ange plattform och investera Oljeobligationerna, jag gjorde det, bara obligationerna uppträdde i BALANSRÄKNINGEN, mitt saldo var inte i BALANSRÄKNINGEN.

  På eftermiddagen ringer fru Blenda SALGADO mig och begär dokumenten för att göra returen, och datumet har inte deponerats.

  Jag uppskattar ditt samarbete när det gäller att uppnå återstoden på 2500 USD.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej tmlo, tack så mycket för att du rapporterar om ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 27. Segrare svar

  Här som alla andra, kommenterar min erfarenhet och slickar mina sår, visas annonserna för att investera i Amazon på min mobiltelefon, när du biter den var du praktiskt taget värd det, för därifrån trasslar de in dig, gå in med 200 USD lite över ett år och Som alla de involverade de mig, jag är 61 år gammal och det som är bra är att varningar sattes i min lilla hjärna, att om jag inte hade investerat mitt livssparande.
  Jag kom till den här sidan eftersom jag bad om rapporter i CONDUSEF (Decentralized Dependency in Mexico, det har ännu inte eliminerats av republikens felnamn) och i den information de gav mig dök eToro upp och jag kom hit.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, tack så mycket för att du rapporterade om ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 28. Jesus Castro svar

  Den goda eftermiddagen igår kontaktade de mig med ontega, de förklarade för mig hur jag skulle investera och ha vinster varje vecka. Jag tvivlade men de övertygade mig och investerade, flera personer kontaktade mig och bad mig fylla i några dokument och jag skickade personliga dokument till dem Jag har fortfarande inte skickat dem eftersom något inte passar mig, de skickade mig kontraktet, jag läste det och jag är inte övertygad om, någon kan stödja mig och förklara för mig hur jag kan få tillbaka min investering i förväg, jag tack så mycket, jag är lite desperat och jag vet inte vad jag ska göra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack så mycket för DENNA UTMÄRKTA INFORMATION om ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en FÖRDELIG ANALYST HÄR
   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Yasmin Velasquez svar

   Hallå där. Jag heter Yasmin Velasquez och kommer från Colombia. Det händer att när du stänger e -postmeddelandet visas en annons, inklusive investeringar i Netflix -aktier, man litar på att det är en enorm reklam och namnet på e -postmeddelandet och telefonen är registrerad, de ringer dig. De ringde mig med en mexikansk accent och extrem vänlighet och för att låta mer verklig sa de att detta inte är för att göra dig till miljonär men om två veckor kommer du att återställa din investering, jag tog hand om det och sa till dem att ringa mig senare och de ringde mig nästa dag men jag svarade inte. De insisterade nästa dag och när jag svarade berättade de för mig vilka frågor jag hade om jag redan hade undersökt dem men jag kunde inte undersöka någonting eftersom de inte ens hade namnet Ontega. Pojken vid namn Daniel sa till mig att han skulle boka tid för mig några dagar senare per telefon för att visa mig sidan och att allt var verkligt och göra en simulering så att jag inte längre skulle tvivla och så var det och när han ringde mig vilken överraskning han skickade mig ett e -postmeddelande i det ögonblicket och han gav mig instruktionerna för att se portalen och han hade redan skapat ett konto för mig, jag sa till honom att jag aldrig hade accepterat det och varför öppnade de ett konto för mig ,,, han förklarade allt för mig hur det fungerade och jag insåg omedelbart bedrägeriet eftersom endast alternativen att sätta in visas men inte att ta ut, att ta ut bara alternativet namn och belopp visas men inte ett bankkonto eller något ,,, det verkade redan misstänkt för mig och när jag frågade honom sa han till mig att det var skrivet i observationer, jag sa till honom att om de arbetar med alla banker så har jag inga konton i Colombia och han berättade för mig att alla, från alla länder , så slutligen svarade jag honom att jag tänkte tänka på det och rådfråga min man och han blev så arg, fantastisk, praktiserad Han förolämpade mig faktiskt, han sa till mig att hans tid var värd mycket och jag sa till honom att inte vara oförskämd och att han inte skulle få några klienter. Jag lade på honom och blockerade det där e -postmeddelandet och han ringde mig typ 10 gånger till men jag svarade inte. Sedan kollade jag kontot igen, jag läste villkoren till slutet och allt är till deras fördel, ingenting till fördel för investeraren och det står att om jag inte sätter in något på 3 månader stänger de mitt konto och det är vad jag väntar på Men de skriver till mig varje dag, vilket stort tryck eftersom de är automatiska mejl från företaget, så jag är väldigt glad över att ha hittat den här sidan och bekräftar mina misstankar, de är tjuvar. Tappa inte för detta, du bör alltid forska mycket bra först innan du investerar dina pengar. Tack

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Yasmin, tack så mycket för bra INFORMATION om ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en EX ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
    Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 29. Ängel svar

  God natt,

  Ja, Ontega är en bluff, i slutet av mars och mitten av april i år gjorde jag en insättning med förtroende för att kunna få ekonomisk avkastning, de lovade mig att de efter åtta dagar skulle leverera kapitalet till mig och jag fortsatte att arbeta med de förmodade vinsterna, när jag ber dem att återbetala pengarna säger de att jag ska sätta in mer för att kunna returnera eftersom kontot inte har tillräckligt med marginal för att fungera, men denna plattform är fiktiv, de manipulerar det, finansanalytiker eller mäklare är människor som inte vet någonting om aktiemarknaden, medan du pratar med dem eftersom allt är via mobiltelefon eller e-post, tydligen gör de beräkningar, allt de skickar, rapporter och andra är riggade eller hämtade från Internet, dessa människor är brottslingar och måste betala för allt dåligt de gör, det finns en rättfärdig Gud i himlen som får dem att betala om de inte ångrar sig och avstår från att lura de goda människorna som litar på dem och många går i skuld för deras påstådda råd som t och de uppmuntrar dig att leta efter pengar var som helst de till och med föreslår att du säljer något, bil, hus för att finansiera ditt konto eftersom det riskerar att förlora allt kapital, de är väldigt saga men Herrens Gud av ära kommer att demontera dem tidigare eller senare och betala allt i ett fängelse för det de gör är ett brott.

  Jag delar med dig några e-postmeddelanden som de använder och några kontaktnummer.

  E-postmeddelanden till dem som kontaktar mig.

  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

  Telefoner: 3186383372 - 3158018842 - 3175276604 - 525588971831.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angel, tack så mycket för DENNA UTMÄRKTA INFORMATION om ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en FÖRDELIG ANALYST HÄR
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 30. Det är så de rekryterar oss. Så här börjar allt. Ontega svar

  God eftermiddag människor, jag behöver er uppmärksamhet, jag är tidigare anställd i detta företag, här har jag ett mycket viktigt budskap att ge.

  Jag letade efter arbete och kom till Ontega genom contratech, efter intervjun som vi hade gått med på lyckades jag bli anställd. Efter en veckas kapitulation tilldelar företaget dig ett smeknamn eller pseudonym, så att ingen vet ditt riktiga namn och du inte känner till de andra, här luktar något redan konstigt, de förklarade för mig att det är för vår egen säkerhet, så att vi inte Vi finns på sociala nätverk av kunder i händelse av att de tappar sina pengar.

  Min lön bestod av 6.000 mexikanska pesos, men det som lockade oss mycket mer var de provisioner vi kunde få, ju mer pengar klienten gick in, desto större blev vår provision, det var därför de tränade oss att övertyga människor att komma in så mycket som möjligt ( från $ 200 lämnar du en provision på 5%).

  Jag arbetade i ett område som bestod av en byggnad med 4 våningar, med mer än 200 personer per våning, så jag uppskattar att det var mer än 800 personer som ringde intresserade varje dag som lämnade sin information på sidan.

  Nu finns det inget mer arbete från den byggnaden, i Saltillo nummer 19 i Mexico City (MARKETIT) (de gav oss en visselpipa att det skulle bli en polisoperation) på grund av en polisoperation och de skickade oss för att göra ett hemmakontor och kanske också för pandemin. arbete görs hemifrån.

  Anställda behandlas och förnedras och de pressar oss, handledarna är skit, de pressar oss till sista droppen.

  Jag bestämde mig för att gå ut för att jag helt enkelt inte kunde bära den bördan på min kropp, i grund och botten tränar de dig att ljuga och fuska oskyldiga människor som inte har någon aning om det, det är en stor psykologisk börda.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Så, tack så mycket för DENNA UTMÄRKTA INFORMATION om ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 31. de svar

  För närvarande finns kontoren på Av. Tehuantepec 119 Roma och de har redan öppnat ett kontor i Hidalgo och Iztapalapa.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej från, tack så mycket för DENNA UTMÄRKTA INFORMATION om ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Jag rekommenderar alla som luras av Ontega att läsa länken till en FÖRDELIG ANALYST HÄR
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej ROMAN, tack för att du skrev, hur vet du att de finns där? På vilken adress ska dina kontor besöka dem?

    Hälsningar.

 32. CARLOS svar

  Någon har återvunnit sina pengar från ontega.
  God eftermiddag, min historia är densamma som din, de fick mig att investera med ett dåligt råd som bara satte dig i trubbel och sedan bad dig om mer, och mer och nu är jag konkurs, jag investerade alla pengar från tjänarens kort och mina besparingar och nu har jag ingenting.
  Ontega är en bluff, inte investera, ta hand om dina pengar tack.
  Om någon vet hur man återvinner de investerade pengarna, skriv till mig.
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej CARLOS, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 33. Dora svar

  Jag har också blivit lurad av Ontega och jag vill få tillbaka mina pengar, jag är ledsen för att jag inte har letat efter information på internet tidigare, de är experter och övar också på mobbning, de tar inte emot telefonnummer från som de ringer, så om de vill De kommunicerar, du måste skicka ett mejl till dem och de avgör om de kontaktar dig eller inte, först talar en analytiker, sedan ska deras chef insistera på att du sätter in mer pengar och de kommer att kunna ge 100 till 200 hävstång, jag förlorade precis en stor summa och jag vill få tillbaka den

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dora, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 34. Jorge svar

  Det totala, det enda intresset är att be dig om mer pengar, gå i skuld. De säger att du tar ett lån, pantar ditt hus etc etc etc, eftersom jag ignorerade dem förlorade de det lilla de hade på plattformen. det enda som rådgivarna gör är att ringa för att be om mer pengar, alla kommentarer är lögner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, vi måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

   • Marlon blake svar

    Hej vänner, jag har blivit lurad av ontega eftersom de kallar dig för att trycka på dig att sätta in mer pengar, de beter sig bra med dig, de lovar dig himmel och jord, men när du säger att du inte ska sätta in mer pengar börjar de att ringa dig och förolämpa deras antagande. verkställande direktör vid namn Isaac Montilla är oförskämd när jag sa till honom att jag inte skulle sätta in mer pengar jag förolämpade mig själv på WhatsApp att du inte slösar bort min tid den son till *** som vi har hittat jag har har alltid varit lite smart jag gav dem en falsk adress och en falsk identifiering här. Jag lämnar numret på hans förmodade «verkställande» som heter Isaac om du ser detta här kommer jag att vänta på dig +525530483770 detta är hans nummer jag rekommenderar inte att investera i dessa tjuvar

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Marlon, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

     hälsningar

 35. Veronica svar

  Ontega är en bluff av det värsta. Rådgivarna lovar dig himmel och jord och när du redan har investerat dina pengar förändras allt, med början från den snälla behandlingen som blir något nästan skatt, där de oförskämda rådgivarna vill tvinga dig att investera mer pengar och följa deras dåliga råd än alltid de gå till förlusten, då när du gör en uttagsbegäran uppfinner de många ursäkter för dig att fortsätta med dem. Jag har försökt ta ut lite pengar som var kvar i flera veckor och de har alltid en förevändning att fördröja processen eller helt enkelt ignorera mina meddelanden.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Veronica, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, vi måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 36. Luis svar

  De är bedragare, ontega är en bluff

  Jag ber dig läsa min kommentar ⚠️⚠️Lita inte på dem 🚨 det är en bluff 👮‍♂️ De är bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, vi måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

  • Veronica svar

   Du har rätt; dåliga, oförskämda rådgivare som alltid frågar dig - de kräver nästan att du investerar mer pengar för att ge dig råd om förlusten, då är det nästan omöjligt när du försöker ta ut.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Veronica, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, vi måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

 37. Santi svar

  God morgon, jag är en annan bedragare, jag har forskat mycket om ontega och jag har hittat många klagomål många år gamla

  Min fråga antar jag är: hur är det möjligt att de med så många klagomål och så många bedrägerier kan fortsätta att stjäla ostraffat?

  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santi, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, vi måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 38. diego svar

  De är verkligen bedragare, problemet är om de kan fortsätta fuska med data eller dokumentation om sina offer, det är min tvekan, när det gäller pengar vet jag redan att jag förlorade 200 dollar! Fall inte för bluff!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, om du gav kortinformation skulle det vara bäst att avbryta den och be om en annan med ett annat nummer. Tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA, vi måste rapportera dessa bedragare. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

   • Platshållarbild för Tatiana Torres svar

    Ontega är inte att lita på, jag hade gått in på en Ontega-sida för att begära information och sedan bestämde jag mig för att inte investera, idag, 07 juni, ringde en man till mig igen och när jag sa till honom att han inte började förolämpa mig, det gör jag inte rekommenderar det, för om så är fallet för att säga nej, kan jag tänka mig att returnera investeringen.

    Mitt namn är från detta nummer +19158092

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Tatiana, de är äkta mänskliga skum, skrupelfria grannstjuvar som skulle sälja sin mor för några cent, vi vet att många av dem är drogmissbrukare och att de fuskar för att kunna få droger.

     Hälsningar.

 39. C. Fernando Vasquez svar

  Jag har precis deponerat 500 US $ i ONTEGA de México, jag kontaktades av Dante Rojas via e -post: Dante. [e-postskyddad] .com och Julissa Zárate, jag skulle vilja ha tillbaka 500 USD. Jag har läst mycket om detta ONTEGA -företag och de är alla negativa åsikter, de är bedragare.
  Jag begick också dumheten att sätta in 500.00 dollar till Uniteex-företaget, Kenia Roy kontaktade mig
  [e-postskyddad]
  Snälla hjälp mig att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej C. Fernando, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa bedragare. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 40. Edison svar

  God eftermiddag, jag tänkte svara Juan Carlos men jag vill bättre kommentera för alla, jag försökte de återbetalningstjänster som du föreslår här och det gick bra. De gjorde ett bra jobb och lyckades få tillbaka pengarna. Processen kan ta lång tid men om du agerar snabbt är det bättre. Jag hade blivit lurad av 14.000 XNUMX euro och jag kunde återhämta nästan alla. Tappa inte hoppet och prova.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edison, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 41. Juan Carlos svar

  Hälsningar Jag blev lurad av ONTEGA vad synd att jag fungerade bra men plötsligt bytte de min rådgivare sedan en annan såklart bad jag fortfarande om ett förskott på mina pengar som aldrig plötsligt kom från ingenstans på mitt konto med ONTEGA jag hade INGENTING bara några dagar kvar För den förmodade pensionen hade de naturligtvis allt välplanerat, låt inte fler falla in i det här spelet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Carlos, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 42. FORMER ANALYST ONTEGA svar

  Ägaren kallar sig Ricardo Coronel, innan han hette FINANCIKA, nu heter han ONTEGA, de har flera arbetsplatser, bland dem i La Condesa, Saltillo # 19 våning 1, 2, 8, 10 och Saltillo # 3 som är ett hus där de tar "agenterna" till jobbet när de har problem med covid eller med regeringen, i Roma, Tehuantepec # 118, av vilka Ricardo Coronel äger byggnaden, och just nu är de i Pachuca framför Hidalgo-staten i ett annat företag kallad "UNIK" Varav "Pamela" är den som ansvarar.
  De låter COVID-positiv personal arbeta och har sina "agenter" (som oftast är pojkar mellan 18 och 25 år utan kunskap om finansmarknaden som i bästa fall slutade gymnasiet) alla arbetar på ett "kontor" Mindre än 20 cm från varandra där det finns 300 personer och det är en smitta av kovid.

  Pojkarna utnyttjas, många gånger lämnar arbetet efter 9:7 och går in mellan 8:6.10 och 18:8, för att åka till Pachuca kallas de varje dag kl XNUMX i sporttunneln XNUMX de Marzo där lastbilar väntar på att de ska komma till Pachuca före XNUMX:XNUMX och startar arbetar, även vissa söndagar får dem att fungera, särskilt när det är slutet av månaden eller när de har dåliga siffror.

  De ber pojkarna om ett "mål" som är ett personligt mål och kundinsättningens mål och de gör uppdrag på dessa insättningar, hierarkierna är dessa: Shief Manager: De är de viktigaste cheferna för lagen och det är de som tjänar mest , den månad som stängde hade de 5, "Alan", "Sebastian Belmont", en venezuelansk "Monsalve", Bonifacio alias "Rodrigo Valverde" och "Jorge", varje Shief-chef har 4 små lag och varje litet lag har ett "team ledare "Vem är de direkta cheferna för agenterna, det finns också de mänskliga resurser som är värdelösa där den viktigaste är Mayte Paulin, och en grupp" mästare "som är vem" beroende på om de känner till marknaden "och berättar agenterna att sälja, inklusive Waldo Silva, Claudia Roman, Jorge Madrid,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej TIDIGARE ANALYST, DENNA INFORMATION SOM DU GIVER OSS ÄR UTMÄRKT !!! .. Känner du till fler mäklare i din grupp? HAR DU FLERA UPPGIFTER OM DEM? , Dessa bedragare måste rapporteras. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 43. Jose Perez svar

  Jag vill berätta om min erfarenhet så att andra inte följer denna felaktiga väg som jag började:
  Det hela började med motivationen att jag var tvungen att kunna generera mer inkomster för mitt hem, eftersom jag redan var trött på att vara löntagare, som inte gjorde något annat än att leva i den här världen. Och logiskt sett förstod jag att varje ekonomisk intrång hade en risk, men en produkt av samspelet mellan ekonomiska variabler och inte av förutbestämd list av vissa typer.
  En dag ringde de mig på min mobiltelefon och indikerade att jag på en webbsida hade angett att jag ville ha information om tjänsten de tillhandahöll. Jag kom inte ihåg det bra, men det väckte min nyfikenhet. Sedan förklarade de för mig att jag kunde köpa aktier och med lite belopp och att det inte var nödvändigt att känna till aktiemarknadens verksamhet, att jag kunde börja med cirka 200 dollar.
  Eftersom jag var motiverad accepterade jag och satte in $ 200 via penningöverföring från mitt online-konto. Jag fick inget bevis på mottagandet av sändningen, det fanns bara en internetplattform där jag var registrerad. Konstigt nog, på den här plattformen verkade det med fel e-post, med ett extra brev, de frågade mig om min information och adress och jag skannade ett identitetsdokument (DNI) och ett vattenbetalningskvitto, de sa att de skulle skicka mig ett kontrakt via e -post Men jag kommer aldrig. E-postmeddelandet korrigerades aldrig heller. En annan misstänksam sak som jag inte betonade var att de aldrig ringde från en fast telefon utan från en mobiltelefon utan från Internet, på ett sådant sätt att de inte kunde ringas, bara de kunde ringa mig.
  Frågan var att plattformen innehöll en serie data relaterade till värdena på aktierna i de mest relevanta företagen på börserna, också vad man bidrog med och vad du fick eller förlorade enligt de aktier du köpte. Det är här jag anser att den mest lömska formen av undercover-bluffen är. Det sätt på vilket de beräknar ökningen eller minskningen av vinst eller förlust för varje typ av aktie är inte detaljerad, det visas helt enkelt värdet, det anger inte formeln eller algoritmen de använder för att beräkna det aktuella värdet på investeringen.
  Som förväntat är det alternerande och proportionellt mot det värde som är noterat på aktiemarknaden, men hur vet man att resultatet de lägger i resultaträkningen är motsvarande, det är en osäkerhet där det inte finns något annat val än att "tro" på dem.
  Inledningsvis "Jag hade det bra" började mitt totala resultat stiga, jag uppmuntrades och överfördes upp till 3,000 XNUMX dollar, vilket var mina besparingar och logiskt sett tog jag inte ut något för att växa min fond. Jag kommer ihåg att när jag talade, kunde du höra att de applåderade i närheten och min "rådgivare" berättade för mig att hans kollegor blev upphetsade när deras rådgivare "vann" och de också.
  Min fond på några dagar växte till mer än 20,000 3 dollar, jag använde köpmodaliteten med hävstång där de förmodligen satte mer pengar (från 10 till 20,000 gånger mer) men det var vad de sa. Då sa min rådgivare att jag var tvungen att investera mer så att jag kunde få större vinst, men jag sa till honom att jag funderade på att ta ut en del och lämna resten, men han insisterade starkt på att jag skulle investera mer. Det var då som klockan 15,000 ringde till mig en annan kille från Ontega och han berättade för mig att värdena gick ner, jag gick in på plattformen och i två typer av aktier började det växa negativt men på ett oproportionerligt sätt, sa han att det enda sättet att "stödja" den här vågen var att investera mer pengar så att min totala fond inte avvecklas, ville jag att jag skulle sätta in 15 XNUMX $ eller minst XNUMX XNUMX $ och att om jag inte skulle behöva rådfråga min bankrådgivare gör mig en kreditförlängning eller sälja en fastighet, åh och det måste gå snabbt på cirka XNUMX minuter eller en halvtimme. Det var då jag tog ett djupt andetag och sa till mig själv, är du galen? Vill du skicka lånade pengar till några killar som du inte känner, som inte ger dig betalningsbevis, som du inte kan ringa dem i telefon? Så jag accepterade inte. De ringde efter mig som tre killar till, en av dem hävdade att han var finansdirektör och han försökte övertala mig men slutligen sa jag nej. Jag avgick mig för att förlora mitt kapital och inte fortsätta att förlora mer.
  Jag tror vänner att den sista moral är:
  I alla världens länder för att en institution eller ett företag ska förvalta penningmedel, ber de om olika krav för att säkerställa deras allvar, för det finns människor som när de har någon annans pengar i deras besittning, uppfinner de någon motivering för att säga att det har gått vilse (bluff).
  Hemligheten med dessa herrar och kanske även andra konsulter är att de förmodligen hjälper dig att tjäna pengar men de förklarar inte hur dina pengar växer eller minskar, och det är där de tar tillfället i akt att manipulera resultaten och logiskt säger de dig att du har förlorat, och ¿hur gör du anspråk på dem? om du inte känner till vilken formel som används.
  En annan hemlighet för dessa herrar är att för att köpa aktier säger de att de "utnyttjar" dig och då kan du tjäna mer, men när det går ner kan du förlora mer ännu mer än din fond. Men det konstiga är att dessa inköp är virtuella, de berättar för dem CFD: er och de definierar allt i en förvirrande miljö som inte är lätt för någon att urskilja om de är korrekta eller bedrar dig med manipulationer som är lämpliga för dem. Detta är den metod som de passar dina pengar på och ämnet är hur gör du anspråk? och vem ?.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, allt är en fälla för dig att skicka pengar, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information och denna detaljerade förklaring, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 44. Fer svar

  Tyvärr föll jag och förlorade en betydande summa pengar. Enligt vad jag har läst är det samma modus operandi, samma lögner och tryck. De låter dig inte heller reagera när du redan sätter in och sedan tusen buts för att ta ut dina pengar. Tack vare Gud undertecknade jag inte något kontrakt och skickade inte heller mina kreditkort och identitetshandlingar som de begärde, annars skulle jag ha fått mitt konto förlorat just nu. De är avskyvärda råttor som utnyttjas, jag tror att de hanterar falska namn och det är enkelt att byta e-post och telefonnummer. Jag pratade med några sådana Sarai Lizasos, Ainath Araujo och Armando Reyes. Jag kontaktades av dessa nummer och e-postmeddelanden: 031 5141289, 031 5141307, +52 5626341067; [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fer, allt är en fälla för dig att skicka pengar, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 45. ru svar

  Hej, jag tycker att de är bedragare, för att jag försöker lära mig och delta för att vinna en extra penning, jag anmälde mig till en sida för att begära information om hur de hanterar investeringar på en sida som kallas ONTEGA,

  SNABBT EN UNG MÄN KOMMUNERADE MED MIG FÖR ATT TALA OCH INSTRUERA MIG, MEN INNAN VAD VAR HANS EXEMPEL PÅ FÖRKLARINGEN JAG SLUTSATTE ATT REGISTRERA PÅ PLATTFORMEN PÅ DENNA SIDA, JAG KAN INTE FÖRKLARA NÅGON, SOM DE BERÄTTA MIG FÖR EXEMPEL ATT DU HAR ETT KORT ETT KORT FÖR EXEMPEL SKRIV IN DINA DATA I DENNA PLATTFORM, DITT INFORMATION ELLER DITT KORT SPARAS INTE, OCH JAG GJOR DET OCH FRÅN DET HÄNDADE JAG TILL EN ANNAN KÄRLE SOM SKULLE FRÅGA MIG FÖR MITT DOKUMENT OCH HAN SKULLE HÄNDA TILL EN RÅDGIVARE Jag vet att jag vet REGISTRERING.

  ALLTID REGISTRERAD SÅ JAG FÖLJER FÖRFARANDET OCH FÄRDIGT ATT GIVA MINE DATA, SKICKA STATIONER OCH FÖLJANDE DAG PERSONEN SOM SKULLE VAR MIN FINANSRÅDGIVARE, FLICKAN HAR VAR MYCKET bra.

  DETTA VAR DEN 1 FEBRUARI, EN DAG EFTER ATT JAG HAR GÅTT IN OCH HAN BAR MED MIG RÖRELSERNA I KONTRAKTEN, FÖR ATT DE KALLADE DEM KONTRAKTEN INTE AKTIER ELLER BONUSER ELLER NÅGOT AV DENNA VILLKOR. HAN BÖRJADE MIG ATT TJÄNNA EN BONUS PÅ 50% AV 500 DOLLAR INSÄTTNING, SOM JAG MÅSTE GÖRA, OM JAG SÄTTER IN 500 DE SÄTTER ÖVRIGA 500. OCH SÅ GÖR JAG KAPITALINJEKTIONEN FÖR ATT DETTA SKULLE HJÄLPA MIG ATT HANTERA CRYPTO -VALUTA MED DET. EFTER DAGAR SÄGER HAN FÖR MIG ATT HAN KRÄVER MIG ATT GÖRA EN ANNAN INVESTERING FÖR ATT HAR GJORT VINST FÖR SOM JAG BARA HANTERAR ETT FÅ ENHETER FÖR OM JAG MÖTER EN OTROLIG INJEKTION DET SKA HJÄLPA MYCKET.

  Jag berättade för honom att jag inte hade pengar som jag var tvungen att betala pengarna på kortet med vilket jag gjorde den första injektionen. OCH SÅ GÖR DET INTE. DET ÄR FÖRVÄNTAT ATT JAG INTE LÅNGER ATT FLYTTA FRAMÅT SÅ SNABBT, OCH DU SAGT ATT JAG KAN TÄNKA DET MEN DET VAR VIKTIGT. VI HAR MYCKET GOTT MEN I DAG RINGAR EN FÖLJESKAP AV MIN RÅDGIVARE MIG OCH SÄGER FÖR ATT HON ​​KRÄVER ATT INJICERA MER KAPITAL FÖR ATT MIN KAPITAL ÄR PÅ RISK ÄN JAG KRÄVER EN MATRESS FÖR LÄNGNING AV MINA RÖRELSER, TILL AVSLUTNING Jag sa så att jag inte hade så mycket pengar att jag skulle behöva se vart jag skulle få. FÖR ATT DET VAR MYCKET PENGAR, HON INSISTERADE ATT DET VAR VIKTIGT FÖR ATT JAG INTE KAN VARA SÄKER OM ATT JAG INTE PÅVERKADE, SÄTTE IN HAN 800 DOLLAR MED MITT KREDITKORT, MEN jag tyckte INTE KOMFORTABELT OCH BÖRJADE KOMFORTABELL OCH BÖRJADE TÄNK PÅ ATT KOMFORTABELL PLATTFORM IGEN OCH JAG HITTA VIDEOER SOM TALAR OM ATT DET ÄR BEDRÄGER, ENLIGT ATT DE TALAR DET ÄR SAMMAN FÖRFARANDE MED DET DE BEHANDLAT MIG.
  SITUATIONEN NU MED MIG ÄR ATT JAG HAR 2 ÖPPNA POSITIONER SOM INTE MÅLAR NÅGOT TILL, JAG VILL BETJA ​​FÖR MITT ÅTERBETALNING MEN JAG MÅSTE STÄNGA DE POSITIONERNA OCH I FÖLJANDE MED KONTRAKTET KAN JAG INTE BEGÄRA MIN AVBRYTNING OCH ÅTERBETALNING OM JAG HAR ÖPPET . Jag har RÄCKT SANNINGEN.

  Vem som helst som läser mitt meddelande TACKAR DIG FÖRHJÄLP.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ru, allt är en fälla för dig att skicka pengar, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • MV svar

    De vill ha information från Ontega ... för att det finns så mycket information och de här killarna eller vad de än får veta att de ska arbeta utan straffrihet och utan någon konsekvens. Information: telefoner 55 8896 9192, 55 3623 2631, 55 7100 4480. Namn eller Pseudo Namn Rodrigo Valverde, Patricia Tovar, Tomas Lozano, Luis Lopez, Carlos Andrade. Precis som de beskriver är det samma form. Människor med illusioner att investera och varför inte tjäna något extra ...

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej MV, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 46. FORMER ANALYST ONTEGA svar

  GOD DAG: Jag ser att ontega är dedikerad och dess anställda är dedikerade till att radera kommentarer på internet om dem

  De tar bort mina kommentarer ständigt eftersom det stör dem att jag säger sanningen om dem, jag kommer att ge dem verklig information om dem och deras kontor, de riktiga namnen på de ansvariga

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FORMER ONTEGA ANALYST, ingenting raderas här, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 47. mary svar

  De ringde mig från Ontega när jag ville investera i Amazon, jag vet inte varför de marknadsför med en falsk idé, och det var likadant som du, jag registrerade inte mitt kort för genom att sätta CVV så ger det tillståndet för att de ska använda min plast. Jag ser bra kommentarer men jag är inte säker på om de inte förklarar för dig och får dig att prova ett fel i förväg så att du kan se hur det fungerar, först betalar du och sedan ska de göra det, det ger mig inte förtroende som det där. Telefon från vilken de ringde mig i Mexiko 5541629224

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mary, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 48. oscar svar

  God morgon, jag vill inte att de ska ringa till mig, dessa bedragare är insisterande och de ringer till mig tio gånger om dagen för att investera med dem. Jag har redan sagt till dem att jag inte vill veta något med dem och de ringer mig och ring mig, om och om igen.

  De ringde mig med numret +51 1 5102797

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 49. Alberto svar

  alla insättningar returneras aldrig, de är bedragare, de tillåter inte uttag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • DANIEL CABRERA svar

   DE KALLADE MIG OCH MÄNNISKAN PÅ DENNA PLATS VET INTE NÅGOT OM INVESTERINGAR, JAG VET OM BANKINVESTERINGAR OCH JAG HAR ALDRIG HÖRT INFORMATION I VANUATU, DET ÄR DET ÄR REGLERADE, DET ÄR EN SKATTPARADIS Tungt det finns extremt fattigdom i det landet, jag uppmanar dig att se information om VANUATU och det är fruktansvärt. Rådgivaren ber dig att investera och tills de kommer att ge dig ett råd och de kommer att kanalisera dig med en expert, alla rådgivare som ringer dig är människor som inte ens har gjort högskolan. De säger att deras kontor är under reform, när de är placerade (Saltillo 19, Hipódromo, Cuauhtémoc, 06100 Mexico City) kan du begära ett jobb på marknaden, söka på internet, på FACEBOOK, kraven som de ber dig att vara EN MÄKLARE ELLER EN BÖRSBYGGARE I DETTA BOLAGET.
   VAR INTE FÅL OCH VARA INTE LURAD, BOLL AV BEDRÄGARE, ÄVEN OM MÅLEN 200USD ÄR SÄKER ATT DU TAPAR, DE MÄNNISKOR SOM RÅDAR DIG KÖPAS AV ANDRA MÄNNISK. OCH DE FÖRSTÅR ​​ATT DE INTE VETAR ELLER ATT, OCH ATT DE PRATAR MED DIG OM VANUATU, SOM I FÖLJANDE MED DET SOM REGLERAR ALLA LÄNDER, VANUATU ENDAST "REGLERAR" PATITOFÖRETAG.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej DANIEL, det är uppenbart att du är en ärlig och modig person och att du vill göra bra som oss, tack för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, vi måste rapportera dessa bedragare. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

    • Etelvina Mora Araya svar

     Jag gjorde insättningen igår till ontega, idag ringde de mig, de insisterade på att jag var tvungen att investera mer pengar än $ 200, det var väldigt lite, han började läsa kommentarer och leta efter information. Jag hittar alla dessa kommentarer, jag tar ut, jag gör tror inte att jag kommer att få tillbaka pengarna, men jag kommer inte att förlora mer.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Etelvina, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, vi måste rapportera dessa BEDRÄGARE. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

      hälsningar

 50. FERNANDO svar

  RAMLA INTE!!! DE ÄR PIRATER !!! DE INSISTERAR DIG IGEN OCH IGEN ATT INSÄTTA !! I MITT UPPLEVELSE KALLADE DE MIG MÅNGA DAGAR !!! De slutade inte ringa mig för att trycka på mig! LYCKLIGT INSÄTTADE ENDAST 200 DOLLAR ATT JAG ALDRIG KONTROLLERA, FÖR ATT JAG MÄRKADE NÄSTA DAGAR MÅNGA KOMMENTARER OM ONTEGA-LYCKEN OCH SÅ OCH ALLT, ÄVEN ATT DET VAR NÄSTA DAGEN ATT HAR INSÄTTT PENGAR PÅ MONTA

  DET ÄR TANKAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FERNANDO, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 51. JUAN PALACIOS ÄRNAR svar

  JAG HAR PLACERAT EN INSÄTTNING PÅ 700 DOLLAR TILL ONTEGALONGIN.TRADENETWORKS.COM OCH DE STÄNGER AV MIN KOMMUNIKATION Jag vill ha mer information om den.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se alternativ, titta på den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

 52. Mariano svar

  Om du frågar dem om bristen på reglering eller deras negativa kommentarer blir människor i telefonerna nervösa. Tack så mycket vänner för all denna information de har öppnat mina ögon, jag var på väg att investera men jag är redan avskräckt. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariano, Ontega-mäklaren rekommenderas inte, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och utöver det de manipulerar graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se alternativ, titta på den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

 53. Pablo Flores svar

  Jag registrerade mig för att investera mina pengar, men utifrån vad jag har sett om bedrägerier började jag ställa många frågor.
  Till exempel, där anläggningarna finns i Mexiko och hon blev nervös, sa hon till mig att i delstaten Mexiko bad jag henne om den exakta adressen och hon blev mer nervös tills hon äntligen gav mig den här adressen (reform 250 17: e) våning, reformering av kapitalbyggnad), bad jag honom om ett telefonnummer och han sa till mig att ingen skulle ta hand om mig eftersom det på grund av pandemin inte finns några människor och det inte fanns någon telefon.
  Jag sa till henne att jag skulle undersöka grundligt innan jag investerade och fattade ett beslut och damen ville inte, hon ville nödvändigtvis öppna kontot samma dag, hon sa till mig att hennes tid var värt mycket och att jag skulle lita på henne 100 %, inom allt hon sa Det var ett ögonblick när han sa till mig: "Jag vill bara ha ditt konto" som han drog sig tillbaka till och sa, "nej, jag vill bara öppna ditt konto", damen blev arg och efter undersökningen ser jag att han är en fradue. Var mycket försiktig, fråga vägbeskrivningar, telefonnummer, namn och upptäck röstbyte och nervism.

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pablo, Ontega-mäklaren rekommenderas inte, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och utöver det de manipulerar graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se alternativ, titta på den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

 54. Alick svar

  De ringde mig för 30 minuter sedan, en mycket trevlig mexikan, han tog mig till sidan och fick mig att klicka på några alternativ så att jag känner till dynamiken, sedan fick han mig att gå till fliken INSÄTTNING för att visa mig hur processen skulle bli, när tiden kom vägrade jag att sätta mitt kortnummer och sa till dem att när jag fattade beslutet var han lugn och utan press, då sa han till mig, gå in igen för att se hur mycket nytta din bank kommer att ge dig för det avtal vi har , så där var jag i tvivel om att jag sa till honom att jag inte kommer att göra det tills jag fattar beslutet och han sa till mig att jag ser att din rädsla är att ange kortnumret (vid det ögonblicket insåg jag att det var en retur, eko eller annat röst men jag trodde att det var från samtalet) ja nej, det var en annan röst som berättade för honom att han skulle berätta för mig att jag sa till honom först att jag kommer att undersöka och gå till forum och han sa att jag har varit i företaget i mer än tio år , Jag kommer att klargöra allt för dig, sa jag titta på rösten som du har i bakgrunden och berätta vad du ska säga gav mig misstro. Han sa är att jag inte arbetar ensam, vi är en team och hängde på ... LURFÖRSÖK FRÅN SAMTAL

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ALIK, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se alternativ, titta på den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2020/

   Hälsningar.

 55. mariana svar

  De försökte lura mig, eftersom de ringer till dig varje timme, det är redan känt vad de gör, jag trodde att det var att investera i Amazon och detta kom ut, jag delar numren från Mexiko där de alltid ringer mig och namnet på min rådgivare Så att fler människor inte hamnar i det här är det roliga att när jag sa till henne att om jag kunde göra det från USA sa rådgivaren nej det är inte möjligt, det gäller bara här haha ​​Selene Quintero 5588972838 / 5588972873

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariana, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 56. Antonio svar

  Helt bedrägligt företag, de erbjuder dig något per telefon som inte överensstämmer med vad kontraktet säger och de vill ha din fullständiga information inklusive ditt kort, var försiktig, på deras sida erbjuder de saker som inte motsvarar vad du undertecknar och det står att de är i cypress,

  De vill inte ge sitt fulla namn, de behåller dina pengar, de säger att du kommer att ha den bästa rådgivaren och kontraktet säger att de inte ger dig råd alls och att de kan avsluta ditt konto utan någon anledning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 57. Tidigare Ontega-analytiker svar

  Jag arbetade i det här företaget i ett halvt år. Ingen kan slå marknaden till att börja med. Och det är också varje persons ansvar att ta hand om sina pengar och inte investera i något de inte vet. Kan pengar genereras i handel? Ja, men det är inte lätt. En ontega "analytiker" har till uppgift att hålla kunden underhållen, eller som de säger "beroende" människor förlorar sina pengar för att de blir giriga, är denna typ av investering densamma som ett kasino. Analysten kan inte få dig att förlora, för ingen vet hur marknaden kommer att bete sig, han kan utsätta dig och ber dig att öppna stora volymer. Analysten är en kommissionär, de får provisioner på 6% av allt jag skrev in, en analytiker tjänar i genomsnitt 2000 till 4000 dollar i månaden, det är inte ett enkelt jobb. Timmarna är mycket långa, behandlingen är omänsklig. Trycket och stressen De sätter ett insättningsmål beroende på den erfarenhet du har som går från 10 tusen USD för de nyaste och de med mer erfarenhet ber dem att lägga 60 tusen USD. 90% av analytikerna kommer till detta företag av en slump eller rekommendation och ingen vet någonting om marknaden eller finansiella instrument. Färre till och med avslutade grundutbildningen. De byter namn och ger dig grundläggande utbildning om hur plattformen fungerar, de lär dig hur man pressar och manipulerar människor att sätta in sina pengar. Om du inte når ditt mål förnedrar de dig och sparkar dig. Företagsnamnet på företaget är skadekonsulter, deras kontor finns i CDMX Saltillo 19 under namnet marketit. Du kan få tillbaka pengarna eller en del av dem om du inte skickar dokument ännu. De kan be sin bank om återbetalning och säga att de inte känner igen rörelserna och om ontega inte har det undertecknade avtalet eller betalningsbevis, tvingas ontega att returnera pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tidigare analytiker, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och vidare utöver det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 58. ben svar

  Till dem som har blivit lurade av ontega ger jag dig information av intresse. Kanske på så sätt kan de hitta dessa bedragare. Ontega -arbetare och andra mäklare som tillhör gruppen tjuvar anställs via mark tit, de finns i cdmx, de checkar in occ, och faktiskt och dessa jobbportals webbplatser. Om jag inte har fel är webbplatsen marketitmexico .com och facebook .com / pg / marketitmex / posts /

  ontega är dem, som jag säger, och andra mäklare också. De vet redan. Jag hoppas kunna vara till hjälp.

  Jag tror att det inte är nödvändigt att klargöra att det handlar om bedragare. Arbetsmiljön är hemsk, de får dig att byta namn, pressa kunder att investera, alltid trycka och betala lite.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ben, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 59. ISAAC LAVERDE DURÁN svar

  Ontega är ett företag som inte gillar att förlora, fuskar människor, inte gillar att betala när det förlorar och vill att folk ska fortsätta att driva, i mitt fall har jag tre månader på att kräva pengarna och den förordning som de gör och kräver att underteckna , nej De följer, det är en fuskorganisation.
  Jag gör anspråk på mina vinster och jag fattade beslutet att säga upp kontraktet, med punkterna 10 och 10.1 som de har som regler, men de bryter själva mot deras regler. De kräver handel eller öppning av nya öppningar och förordningen säger i punkt 4.2 att du inte ska ha öppna affärer på handelsplattformen.
  Idag ringde en viss Rodrigo till mig och krävde att jag skulle hålla käften och frågade att jag var tvungen att ha öppningar med en marginal på 1.5 till 2.5 för att de skulle kunna sända mig. Jag har denna marginal på noll eftersom förordningen säger att jag inte borde ha öppen verksamhet.
  Det är verkligen en bluff, de är dåliga förlorare, det är ett företag som påstår sig vara en mäklare och är en marknadsmaiker.
  Om du vill veta mer om ONTEGA så att du inte investerar pengar där, det här är mina personuppgifter. Om du vill skriva till mig i det här forumet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Isaac, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Lore svar

   Isac kunde, lämna ontega och få tillbaka dina pengar, som du gjorde, jag är i samma sak, jag uppskattar att du kommunicerar.

 60. Isaac svar

  Ontega är ett företag som inte gillar att förlora, fuskar människor, inte gillar att betala när det förlorar och vill att folk ska fortsätta att driva, i mitt fall har jag tre månader på att kräva pengarna och den förordning som de gör och kräver att underteckna , nej De följer, det är en fuskorganisation.
  Jag gör anspråk på mina vinster och jag fattade beslutet att säga upp kontraktet, med punkterna 10 och 10.1 som de har som regler, men de bryter själva mot deras regler. De kräver handel eller öppning av nya öppningar och förordningen säger i punkt 4.2 att du inte ska ha öppna affärer på handelsplattformen.
  Idag ringde en viss Rodrigo till mig och krävde att jag skulle hålla käften och frågade att jag var tvungen att ha öppningar med en marginal på 1.5 till 2.5 för att de skulle kunna sända mig. Jag har denna marginal på noll eftersom förordningen säger att jag inte borde ha öppen verksamhet.
  Det är verkligen en bluff, de är dåliga förlorare, det är en person som säger att de är en mäklare och det är en marknad.
  Om du vill veta mer om ONTEGA så att du inte investerar pengar där, det här är mina personuppgifter. Om du vill skriva till mig i det här forumet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Isaac, Ontega-mäklaren rekommenderas inte alls, det är en SCAM, det är inte känt vilken reglering den har, det är inte känt var de har sina kontor eller sitt huvudkontor, många kunder säger att de inte kan ta ut pengar och på toppen av det manipulerar de graferna över operationerna.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 61. Maria Perez svar

  BANCO ESTADO DE CHILE TILLÅTAR INTE ONTEGA att göra någon typ av överföring på dina bankkonton och mycket mindre på dina kreditkort….
  PÅ SKOTTET BLOCKAR DE ALLT ... ALLA LÖSENORD så att du inte fortsätter med processen ... !!!
  OM DU ÄR INTELLIGENT ... Jag LÄMNAR DIG HEMSLAG .... !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Ontega. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 62. diana svar

  Tja, jag investerade i det här företaget om du kan berätta det så och faktiskt några dagar senare sa jag att jag inte var nöjd med systemet och min önskan att gå i pension, men det har inte varit möjligt att få tillbaka mina pengar sedan de ber mig om dokumenten som man skickar även från I början är det redan 5 dagar kvar att skicka dem och de har mod att säga att jag inte är ackrediterad på grund av bristen på dessa dokument. men jag har upprepade gånger skickat dem. Även när jag berättade för min rådgivare att jag gick i pension sa hon till mig att det inte var något problem och att där jag ville sätta in mig och jag svarade men nästa dag ringer en ny rådgivare till mig och säger att jag ska ge honom möjlighet att arbeta med honom och att han gjorde det väldigt annorlunda än min tidigare rådgivare. Jag sa ja och jag opererade med honom en enda dag sedan jag såg att han var likadan eller sämre än den tidigare rådgivaren, så jag uttryckte den obestridliga önskan att lämna och han sa till mig att det inte var några problem och att han skulle skicka mig till de som ansvarar för uttagsprocessen. Och här väntar jag fortfarande på att jag inte har fått något svar men jag ser att det här kommer på avväg.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diana, tack för att du delar din erfarenhet med Ontega. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 63. lurad svar

  DETTA ÄR NAMNEN OCH E -POSTARNA TILL DE SOM RADERADE MIG ONTEGA OCH SCAMMED
  e-post: Lena [e-postskyddad] .com

  Webbplats: es.ontega .com /

  WhatsApp: + 525613549655

  Telefon: Mexiko +525571004480 / +447520640100 Måndag - torsdag 16.00 - 24.00

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej bluff, tack för att du delar din erfarenhet med Ontega. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Alberto Magallon svar

   God eftermiddag! Jag är intresserad av att investera, men jag vet lite eller ingenting om handel.
   Vem eller vem kan vara pålitliga mäklare eller vilka plattformar som kan vara livskraftiga.
   Tack!

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Alberto, tack så mycket för att du frågade om ONTEGA, du måste rapportera dessa bedragare, men du kan också få tillbaka dina pengar. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Jag rekommenderar alla de som lurats av Ontega att läsa länken till en FÖRDRE ANALYST HÄR (De kommer att se kontorets adress, arbetarnas namn och mäklarens ägare).
    Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/ontega-valoracion-y-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *