I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Ontega. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Ontega och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsontega.com
???? företagetGreen Pole Ltd och Rehoboth Ltd
⚖️ regleringCySEC och VFSC
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressVanuatu och Cypern

⚠️ Ontega ägs av Green Pole Ltd och Rehoboth Ltd, företaget ligger i Vanuatu och Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Ontega erbjuder inte olika konton att driva.

Information på webben

Ontega webbplats

Ontega ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter han erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +525571004480
 • + 5618456865 (Whatsapp)

???? Slutlig utvärdering av Ontega ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Ontega.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Ontega:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

Vad tycker du om Ontega? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Ontega

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Ontega

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Ontega?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Ontega en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Ontega är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Ontega pålitlig?

Nej. Ontega är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Ontega?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Ontega?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

133 kommentarer om «Är Ontega en bluff? 2023 recensioner»

 1. ANONYM svar

  Hallå! Tack för recensionen, jag ska investera med dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du kommenterar Ontega, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.