✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Val Sigma Trade är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Sigma Trade Option och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsoptionssigma.trade
???? företagetSigma Option Trade LLC
⚖️ regleringFINRA – SIPC
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressUSA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 01 april 2023
FöretagstypETF:er, index och aktiemäklare

Företag: Sigma Option Trade drivs av Sigma Option Option Trade LLC.

plats: Sigma Option Trade LLC är ett företag beläget i USA.

Vad är Sigma Trade Option?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Sigma Trade Option är en mäklare av ETF:er, index och aktier.

Kontotyper

Plattformen erbjuder 2 olika konton för att utföra operationer:

Information på webben

Sigma Trade Option webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Opción Sigma Trade, som är Opción Sigma Trade.com. Fångsten gjordes i MARS 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

– Vi har inte hittat telefonnummer.

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Sigma Trade Option Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

Slutlig värdering av Sigma Trade Option

När jag undersökte Sigma Trade Option upptäckte jag att de är engagerade i att göra investeringar i ETF:er, index och aktier tillgängliga för alla. Deras partnerskap med Tradier Brokerage tillåter dem att erbjuda verktyg och tjänster på olika språk, vilket gör det lättare för spansktalande investerare att navigera sömlöst i investeringsprocessen.

En av de mest attraktiva sakerna med Sigma Trade Option är dess kostnadsstruktur. De erbjuder möjligheten att investera i aktier och optioner med mycket låga provisioner, och även utan minimikostnader per operation. Dessutom tillhandahåller de indexalternativ till konkurrenskraftiga priser på marknaden, vilket kan vara mycket attraktivt för dem som vill maximera sin vinst.

När det gäller teknik har dess plattform utformats med enkel användning för nya investerare i åtanke, men erbjuder även avancerade analysverktyg för mer erfarna investerare. Det betyder att du, oavsett din investeringserfarenhet, kommer att hitta en vänlig och funktionell plattform som passar dina behov.

Det är viktigt att notera att Sigma Option Trade regleras av FINRA och SIPC, vilket ger en viss nivå av säkerhet och skydd för investerare. Det är dock alltid tillrådligt att göra ytterligare efterforskningar och se till att du till fullo förstår riskerna innan du börjar handla med någon investeringsplattform.

uppdateringar

Sigma Trade Option News:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”8494″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Sigma Trade Option.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Sigma Trade Option

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Sigma Trade Option

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Sigma Trade Option?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Opción Sigma Trade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Sigma Trade Option pålitlig?

Eftersom Option Sigma Trade inte är reglerad finns det en viss osäkerhet om dess tillförlitlighet. Reglering är en grundläggande komponent för transparens och investerarskydd i finansbranschen. Bristen på reglering kan väcka frågor om säkerheten och rättvisan i de operationer som utförs genom Sigma Trade Option-plattformen. Även om företaget kan ha en lång historia i branschen, kan bristen på officiell regulatorisk tillsyn vara anledning till försiktighet för investerare. Det är viktigt att investerare noggrant bedömer riskerna och överväger alternativ som har starkt regulatoriskt stöd för att skydda sina ekonomiska intressen.

Hur får man tillbaka pengar från Sigma Trade Option?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Sigma Trade Option en bluff? Åsikter»

 1. Är en svar

  Hej, tack för informationen om Sigma, sanningen är att jag är intresserad men jag ser dem inte som en pålitlig plattform. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Isa, tack för att du skriver om Sigma Trade Option.

   Sanningen är att vi väntar på fler åsikter om denna mäklare. Hittills har vi inte hittat några tecken på bluff.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *